25 különböző típusú digitális óra, képekkel Indiában

Az analóg időzítők néha unalmasak lehetnek, és ezért vannak digitális órái. Az analóg időzítők többnyire csak az időt mutatják, nincs hőmérséklet vagy naptár. A digitális órák azonban nemcsak az időt, hanem a naptárat és a hőmérsékletet is mutatják. Néha időzítőként is szolgálhatnak. És itt rejlik a különbség köztük. Tehát nézzük meg a legjobb lehetőségeket a digitális órák vásárlására az ébresztők és az otthoni falak használatához Indiában.

A legjobb digitális óratervek Indiában:

Itt 25 egyszerű és modern digitális órát terveztünk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. 12 hüvelykes digitális falióra:

12 ”-os digitális falióra

Ez az elegáns digitális falióra tökéletesen illeszkedik a ház bármely szobájába, vagy akár ajándékként is szolgálhat. Ez az óra nagy, könnyen olvasható, nagy felbontású LCD kijelzővel rendelkezik, valamint naptár- és hőmérsékleti értékekkel. Ez a modern egyszerű óra ébresztőóraként is szolgálhat, szundi funkcióval, hogy jobban aludjon. Ez az óra biztosan színesíti az életét.

2. Nagy digitális óra beltéri hőmérséklettel:

Nagy digitális óra beltéri hőmérséklettel

Ha nagy digitális óra piacon van, akkor ezt kell választania. Ez a nagyméretű óra kilenc lábas hálózati adapterrel és beépített kábeltárolóval rendelkezik, így könnyen megtekintheti az irodából, az osztályteremből vagy a nappaliból. Az óra fényes, 5,5 hüvelykes számjegye hatalmas, 200 láb feletti láthatóságot tesz lehetővé. Támogatja a naptár és a hőmérséklet leolvasását is.

3. Kis digitális fából készült ébresztőóra:

Kis digitális fából készült ébresztőóra

Ez egy kompakt, multifunkcionális kis digitális óra, amely naptárat, hőmérsékletet, LED-es hangvezérlést és riasztási beállítást tartalmaz. Ez a minimális, köbös, innovatív kialakítás nagyon szép és teljes egészében fából készült. Akkumulátorról és váltakozó áramról is működhet. Az óra pontos időt tart, és tökéletes asztali asztali használatra irodában vagy otthon. Gyerekeknek is ajándékozható.

4. Nagyképernyős digitális ébresztőóra:

Nagyképernyős digitális ébresztőóra

Ez a nagy digitális óra tökéletes hálószobába, hatalmas, 8,9 hüvelykes szuperfehér LED kijelzőjével, amely minden korosztály számára és távolról is könnyen olvashatóvá teszi. Van egy dimmer funkció a fényerő növeléséhez vagy csökkentéséhez, valamint a kettős portos USB – az egyik az óra és a másik a telefon, tablet vagy MP3 lejátszó töltésére. Szuper kényelmes és könnyű kezelhetőség. Van egy riasztási és szundi funkció is.

5. Nagy piros LED digitális ébresztőóra:

Nagy piros LED digitális ébresztőóra

Ha a legjobb digitális órát szeretné, akkor ez legyen a legfontosabb. Ez az óra rendkívül egyszerűen kezelhető, és nem okoz problémát gyerekeknek, időseknek vagy idős embereknek. Az óra éjszakai lámpával, valamint világító piros LED számjegyekkel és csúszkával rendelkezik a fényerő szabályozásához. Beépített riasztási és szundi funkcióval is rendelkezik, és váltakozó áramú hálózatról is működtethető az akkumulátor-mentés mellett.

6. Digitális ébresztőóra nagy, 1,4 hüvelykes kijelzővel:

Nagyméretű digitális ébresztőóra 1.4

Ez egy nagyon kedvező árú egyszerű digitális óra, mérsékelt mennyiségű funkcióval. 1,4 hüvelykes, piros LED kijelzővel rendelkezik a könnyű megtekintés és a könnyű használat érdekében. Riasztási funkcióval és teljes szélességű szundi gombbal rendelkezik, így könnyen elérheti alvás közben. Akkumulátorról működik, és fényerő -szabályozóval is rendelkezik a magas vagy alacsony beállításhoz.

7. Napkelte szimulációs digitális ébresztőóra:

Napkelte szimulációs digitális ébresztőóra

Ez nagyon szép, most indult, új digitális óra. Az óra számos funkcióval rendelkezik – először is, ez az óra ébresztő funkcióval és FM rádióval is rendelkezik. Az órának lehetősége van az ébresztő hang beállítására az óceán hullámának hat különböző opciójából. Nem csak ez, de az óra hét különböző színben is világíthat, tíz fényerővel. Az egyik legvonzóbb digitális óra, amelyet most vásárolhat.

8. Digitális ébresztőóra, elegáns kerek kialakítással:

Digitális ébresztőóra, elegáns kerek kialakítással

Ez az óra nagyon elegáns digitális óra kialakítású, aranyos kerek formájú. Ennek az órának a képernyője automatikus háttérvilágítással rendelkezik, amely éjszaka bekapcsol, nappal pedig kikapcsol, megkönnyítve az éjszakai sötétben történő olvasást. A LED -es fények fényereje is beállítható. Kettős riasztással érkezik két különböző ébresztési időre, és szundi funkcióval is rendelkezik. Most nem kell attól tartania, hogy késik a munkából, és elkezdheti élvezni a nyaralását.

9. Fehér LED digitális ébresztőóra:

Fehér LED digitális ébresztőóra

Ennek a modern digitális órának a kialakítása finoman szólva is finom. Az egyszerű és kicsi kialakítás minden házias környezetbe illeszkedik. Az óra falra szereléssel is rendelkezik, amellett, hogy asztali óra. Riasztási és szundi funkcióval is rendelkezik, ami nagyszerű. A LED 3 fényerőszabályozóval rendelkezik. Igazán dekoratív, modern óra.

10. Vetítő digitális óra:

Kivetítő digitális óra

Ez a digitális ébresztőóra valóban az egyik leginnovatívabb megjelenésű óra. Először is, egy 5 hüvelykes ultra tiszta vetítő ébresztőórát tartalmaz, amely akár 120 fokban is állítható, hogy a mennyezetre vagy a falra vetüljön 1,6 és 10 láb közötti tartományban, állítható fényerővel. Az óra hajlított, 4 hüvelykes fényerő-szabályozható kijelzője tökéletesen illeszkedik szobája bútorzatához. Másodszor, kettős ébresztési móddal rendelkezik, amely két külön ébresztési időt állít be, valamint a szundi funkció és az alvó időzítővel ellátott FM rádió. Hálózati áramforrásról működik, és hátul van USB -portja a mobil eszközök töltésére.

11. 3D LED digitális fali ébresztőóra:

3D LED digitális fali ébresztőóra

Ez a digitális falióra LED nagy 3D számjegyekkel rendelkezik. Hosszú távolságról is olvasható, és jól is néz ki. A LED -es lámpák nagyon fényesek 54 LED -es fénygyöngyökkel – így ez nemcsak óraként szolgál, hanem dekoratív díszletként is. Ez az ébresztőóra szundi funkcióval és éjszakai lámpával teljesen falra szerelhető, és rendelkezik memória funkcióval is, hogy emlékezzen a beállított időre. Az óra LED -je 3 fényerővel is rendelkezik, hogy megfeleljen saját igényeinek és vágyainak. Nagyon alacsony energiát fogyaszt és rendkívül energiatakarékos.

12. Egyszerűen beállítható digitális utazási ébresztőóra:

Egyszerűen beállítható digitális utazási ébresztőóra

Ez az aranyos kis óra teljesen úgy készült, mint egy gyerek digitális órája. Figyelembe véve a gyermekek igényeit és vágyait, ez a könnyű óra tizenévesek és felnőttek számára is tökéletes. Nagy, 3 hüvelykes kijelzője van, amely a naptárat és az időt is megjeleníti AM és PM között. Az óra egyszerű beállításokkal működik, kellemes sípoló hanggal rendelkezik, ami nem túl durva. Védelemmel és ütésálló szilikon borítással rendelkezik, amely megvédi a kisebb eséstől, és tökéletes az irodában, a hálószobában vagy akár utazás közben is.

13. 9 ″ nagyméretű LED digitális ébresztőóra:

9

Ez az elektromos digitális óra mind konnektorból, mind elemmel működik. Nagy, 9 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, nagy, vastag számokkal, fehér színben, fekete háttér előtt, ami megkönnyíti az idősek és idősek olvasását. Ez az ébresztőóra szundi funkcióval, valamint könnyen használható tompított érintőképernyővel rendelkezik a fényerő szabályozásához. Az ébresztés hangereje alacsony vagy magas szintre is állítható, és a riasztás fokozatosan növekszik, hogy felébresszen. Kettős USB -porttal rendelkezik – egyet a mobileszközök töltésére, egyet pedig az órára. Ezenkívül akkumulátorral is rendelkezik áramkimaradások esetén.

14. Digitális falióra nagy LCD kijelzővel:

Digitális falióra nagy LCD kijelzővel

Ez az LCD digitális óra nagyon innovatív funkciókat használ a kötelező vásárláshoz. Az Ön időzónájában található rádióhullám -jel segítségével automatikusan beállítja az időt. Ez az óra egy 7,5 hüvelykes képernyővel van felszerelve, ahol a naptár, a hőmérséklet és a nyilvánvaló idő mellett olvasható. Az óra rendelkezik beltéri és kültéri hőmérséklet-figyelővel, beépített riasztóval, valamint korlátlan szundi funkcióval. Ezt az órát az asztalra teheti, vagy akár a falra is felakaszthatja.

15. Fából készült digitális ébresztőóra:

Fából készült digitális ébresztőóra

Ha fekete digitális órát szeretne vásárolni, akkor ez megfelelhet az Ön igényeinek. Ez az óra multifunkcionális, mivel megjeleníti az időt és a hőmérsékletet. Az óra divatossá válik egyedi formájával és textúrájával, amely fából készült, és a gyengéd LED -es fények nyugodt légkört biztosítanak éjszaka, amikor látja az időt. Az óra kijelző alvó üzemmóddal is rendelkezik az energiatakarékosság érdekében, és hálózatról vagy akkumulátorról működik.

16. Extra nagy digitális óra:

Extra nagy digitális óra

Szeretnél valakinek tökéletes ajándékot adni? Szerezd meg ezt az elektronikus digitális órát. Ez egy kicsi extra nagy óra, így tiszta időt kap, és plusz pont, hogy megtalálja a naptár funkcióit is. Ennek az órának az egyedülálló tulajdonsága az emlékeztetők fogadása, így ha van valaki, aki idős, akkor ez az óra segíthet az illetőnek emlékezni a fontos dolgokra. Az óra áramellátása a hálózatról történik, de van egy akkumulátor -tartalék is az áramszünetekhez. Ez tökéletes az otthonában élő idős és idősebb emberek számára.

17. Nagy piros digitális ébresztőóra:

Nagy piros digitális ébresztőóra

Ez a piros digitális óra teljesen ütésálló, szilárd és normál ütésekhez. Az óra jól elkészített, könnyű és kényelmes megragadni, és könnyen beállítható, különösen gyerekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek. Ez az egyszerű ébresztőóra nagy digitális képernyővel rendelkezik, amely könnyen olvasható és jó háttérvilágítással rendelkezik, így nem zavarja az alvást. 6 perces szundi idővel rendelkezik, és az ébresztő hangjelzése néhány másodpercenként felgyorsul, így az ébredés nem jelent problémát. Nagyon ajánlott.

18. Fehér digitális LED ébresztőóra:

Fehér digitális LED ébresztőóra

Ez a legjobb lehetőség a diákok számára, és ez egy LED ébresztőóra, amely megmutatja a pontos időt és a hőmérsékletet is. Amikor azt tervezzük, hogy ajándékot adunk gyermekeinknek, akkor a LED ébresztőóra jó választás lesz, és jó riasztást kapnak a rendszeres ébredéshez. Szundi funkciót is kapsz benne.

19. 9,5 hüvelykes nagy digitális óra:

9.5

A szemet gyönyörködtető órák inkább a különböző formájú és méretű kollekcióval rendelkező fajtákban találhatók. Ez az egyik legjobb megoldás irodában és osztályteremben; Használhatja őket, hogy extra dekorációt adjon a nappalijához. Ez a digitális irodai óra funkció automatikusan frissíti az órát. Ha fel akarja szerelni, akkor kulcslyukat is kaphat opcióként.

20. Wake Up Light Digital Clocks:

Wake Up Light digitális órák

Ez egy nagyon divatos digitális óra színes és izzó LED -je miatt, amelyek 7 különböző színűek. Az óra kijelzője mutatja a hőmérsékletet és az időt is. Van riasztó és alvó funkció, valamint 8 riasztási dal, tehát nem csak egy dalt kell unni. Ez nagyszerű a gyerekeknek.

21. Tükörfelületi digitális ébresztőóra:

Tükör Surface digitális ébresztőóra

Ez a lapos digitális óra sminktükörrel rendelkezik, mint az előlap és a design. Ez az ébresztőóra időt és hőmérsékletet mutat, valamint a szundi funkcióval együtt. A szokásos módon két fényerőszint van, és a szundi időtartama körülbelül 5 perc. Elemmel vagy USB -kábellel működtethető. Nagyon klassz és modern megjelenésű óra.

22. Digitális asztali ébresztőóra:

Digitális asztali ébresztőóra

Ez a digitális asztali óra nagyon jó minőségű kijelzővel rendelkezik, fokozott kontraszttal a jobb látás érdekében. Ez az óra kettős ébresztéssel rendelkezik, szundi funkcióval. Az élénk kék háttérvilágítás gyengéd lesz a szeméhez, és 5 másodpercig világít. Megmutatja az időt, a hőmérsékletet és a naptárat is. Több nyelvet is támogat, összesen 7 nyelven. Teljesen tele van funkciókkal az asztali használatra.

23. Utazási digitális ébresztőóra kettős kijelzővel:

Utazási digitális ébresztőóra kettős kijelzővel

Ez az analóg és digitális óra kombináció mindkét típusú órát tartalmazza. Az óra analóg mutatókat tartalmaz kvarc mozgással a pontos idő megadásához, és másodlagos digitális idő jelenik meg alatta. Az óra elég nagy ahhoz, hogy asztali óraként is használható, de zsebben vagy erszényben is elhelyezhető. Van egy 4 hangos riasztási előrehaladás szundi funkcióval is. Csak egy AAA elemmel működik.

24. Atomi digitális óra beltéri hőmérsékleten:

Atomi digitális óra beltéri hőmérséklettel

Ez az atomi digitális óra önfrissítő óra. Ebben az órában szundi és szabványos ébresztési funkciókat is talál. Ez az óra általában automatikusan frissül az idő változásakor. Ezt kipróbálhatja a munkaasztalán, vagy használhatja a falon is, mint függő opciót.

25. Digitális analóg stílusú ébresztőóra:

Digitális analóg stílusú ébresztőóra

Ennek a digitális analóg órának a stílusa nagyon szép. Ez az óra csak automatikusan beállítja az időt és a dátumot, és analóg kialakítású, digitális LCD -vel. Az analóg az LCD -re épül, és jól néz ki. Kettős időzítővel is rendelkezik, 5 perces szundikálással. Az óra háttérvilágítással rendelkezik, és naptárat is megjelenít.

Ebből a listából határozottan azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a digitális órák megvásárlására nagyon sok lehetőség kínálkozik, és tele vannak funkciókkal. Némelyikbe szabványos analóg órák vannak beépítve, míg mások könnyen beállíthatják az időt, emberi beavatkozás nélkül.

“>