25 legjobb atomóra kivitel képekkel

A kütyük napi használatában óriási változás történt, beleértve a kézi hangolású kézi óra okosóra használatát a napelembe épített elektronikus szerkentyű használatát. Az emberek számára nagyon ritkán használnak egyszerű konstrukciót, minimális funkciókat tartalmazó modulokat, ehelyett az ügyfelek több beépített funkciót szeretnének. A fejlett fizika használatáról és alkalmazásáról beszélve a csúcskategóriás kütyük tervezésében óriási növekedést ért el. Ehhez a fejlesztési listához tartozik az atomóra tervezés.

Mi az az atomóra?

Ez az atomóra a másodperc pontosabb és pontosabb mérésével mutatja a pontos időt. Ebben a modern gyors trendben az emberek pontosak és pontosak akarnak lenni. A legjobb atomóra létrehozásának ötletét Isidor Rabi, a Columbia Egyetem professzora találta ki.

Hogyan működik az atomóra?

Ennek a megbabonázó eszköznek a feltalálása óriási választ váltott ki nemcsak a fizika iránt érdeklődők körében, hanem azoknak a normális embereknek is, akik szeretik a nagy felfedezést a munkahelyükön vagy otthon. Nagyon ajánlott megismerni ezeknek az atomóráknak a működését. Azok a szülők, akik megtaníthatják gyermekeiket tudományos alapú információkra, valóban nagyszerű módja a gyermek nevelésének.

Ahhoz, hogy pontosan tudjuk, hogyan működik az atomi óra, fontos tudni, hogy milyen alkatrészeket használnak, és az atomóra tervezéséhez felhasznált anyagok nagyon fontosak. Az 1952 -es Nemzeti Szabványügyi Hivatalban az NBS az ammónia felhasználásával bejelentette az atomi világórát, majd 1952 -ben az atomi órát a cézium atom felhasználásával hozták létre, amely rezgésforrásként létrehozza az atomórát. Ezt a másodperc pontos hosszának meghatározására találták ki.

A pontos idő meghatározása érdekében a Nemzetközi Egységrendszer másodikként határozza meg a másodperceket meghatározó céziumatom rezgéseinek számát. Az atomelemet egy kemence belsejébe vezetik, és az A elem ütközik a rezonátorba, amelyen belül az állapot A -ról B -re változik. Az A -ból B -re változó atomelem a mikrohullámú frekvenciától függ. Ez az állapotváltozás A -ból B -be 9 192 631 770 rezgést vesz igénybe, amelyek egy másodpercet mutatnak. Ezt a technikát alkalmazzák az atomóra tervezésénél.

A típus és kialakításának megismeréséhez ez a cikk bemutatja az otthon, a munkahelyen és a szabadban, valamint az utazás során használt 25 legjobb atomórát. A céziumatomokat először felmelegítik és sugárba gyűjtik a kemence segítségével, és a különböző állapotú atomot a rezonátorba küldik, és mikrohullámú sugárzásnak teszik ki. Ez a rezonátor segít az atom egyik állapotának másikba való átalakításában. A fő ideológia a rezonátor frekvenciájának hangolása az atomok rezgésével. A teljesítéshez szükséges hossza 9 192 631 770 rezgés, amely pontosan meghatározza az egy másodpercet. Az alábbiakban részletesen felsoroljuk a hűvös atomóra terveket.

Modern atomóra tervezések Indiában:

Itt 25 hűvös és legújabb atomórát terveztünk képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Atomi óra kijelzővel:

Atomóra kijelzővel

A szabványos időkijelzővel rendelkezik, amely magában foglalja a másodikat is, ez a fajta kivitel a legelső és leggyakrabban használt atomóra tervezés a világ legtöbb emberének körében. A La Crosse technológiát használják az óra tervezésekor a Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézettel. A kijelző mérete kicsi és extra nagy lehet, ami a kijelzőpanel szélességétől és hosszától függ.

2. LED atomóra tervezés:

LED atomóra tervezés

A fénykibocsátó dióda a leggyakrabban használt fényt megvilágító félvezető fényforrás, amely erős, és energiatakarékos tényezője miatt egyre fontosabbá vált. Az izzólámpákat most LED -es lámpák váltották fel. Ez az óra energiatakarékos óra. A LED funkcióval ellátott óra segít a hosszabb ideig tartó használatban, és stabil tulajdonsága miatt ez a LED -es atomóra a legjobb választásnak számít, ajándékként kedveseinknek és esküvői ajándéknak is

3. Atomi óra hőmérséklet kijelzővel:

Atomi óra hőmérséklet kijelzővel

Egy másik funkció, amelyet hozzáadtak az órához, az időjárás -figyelési funkció, amely pontos és megbízható. A készülék időjárás -előrejelzése rendelkezik Celsius vagy Fahrenheit kijelző funkcióval. A hőmérséklet megjeleníthető az ügyfél preferenciái és beállításai szerint. Ez a funkció, amelyet ehhez az órához adtak hozzá, pontos és megbízható időjárás -figyelési funkció. A készülék időjárás -előrejelzése rendelkezik Celsius vagy Fahrenheit kijelző funkcióval. A hőmérséklet megjeleníthető az ügyfél preferenciái és beállításai szerint. A hőmérséklet -kijelző segíti az időjárás pontos előrejelzését, ami közvetve megbízhatóságot és bizalmat teremt az ügyfeleknek, amikor az új technológiával beépített hőmérséklet -kijelzővel ellátott órát kell kiválasztani.

4. Atomic Desk Clock:

Atomi asztali óra

Az asztali órára minden embernek nagy szüksége van, mivel az idő fontos tényező a munkavégzés során. Ezt az időfaktort egy atomi óra adhatja meg, amely megbízható tulajdonsággal rendelkezik, amely nem áll meg. Az asztali óra fontos és mindennapi használat. Fontossága és használata miatt az atomi óra a legjobb. Az asztali óra egy csodálatos óraterv, amely asztali órának tekinthető, és az időre és a dátumra támaszkodhat. Ez az óra tervezhető android vagy IOS funkcióval, amely párosítható egy atomórával, hogy frissítse a személyt a találkozójával vagy fontos hívásemlékeztetőjével

5. Kültéri atomóra kialakítás:

Kültéri atomóra kialakítás

A szabadtéri atomi stílusú óra látta a hatalmas különbséget, amelyet a nyilvánosság nagyra értékelt. A koncepcióóra mindig fontos tényező volt, mint például a vasútállomás repülőtéren és más irodai környezetben.

6. Digitális atomóra tervezés:

Digitális atomóra tervezés

A kettős óra jól értékelhető, ahol a hagyományos óra dizájnt ötvözik egy modernizált funkcióval, amely az atomi óra. A hagyományos óra kialakítás római számmal vagy számjelzéssel rendelkezik, három tűvel, az óra közepén pedig digitális atomóra funkció.

7. Atomi digitális falióra:

Atomi digitális falióra

A legegyszerűbb és legmegbízhatóbb kialakítású, amely napjainkban felváltja a hagyományos falra akasztható kakas kialakítást. A hagyományos óra nem rendelkezik kijelző funkcióval, amely az atomi falióra kialakításában látható.

8. Atomi ébresztőóra:

Atomi ébresztőóra

Azoknak az embereknek, akiknek első feladata reggelente az ébresztő kikapcsolása, és azoknak, akik riasztással ébrednek, számukra ez az atomi riasztó integrált oldalsó asztali óra kialakítása csodálatos dolog. Az ébresztési hang beállítható, amely már be van építve az órarendszerbe, vagy a kedvencét is betöltheti az órába, amely rendelkezik USB-porttal vagy Wi-Fi-vel csatlakoztatott órával.

9. Atomi utazó ébresztőóra:

Atomi utazó ébresztőóra

Azok az utazók, akik megbízható és tartós órát keresnek, praktikus kialakításban, akkor ez az atomi utazó ébresztőóra lenne a leginkább ajánlott óra. Az óra méretét össze lehet hasonlítani egy csuklómérettel, amely minden bizonnyal könnyen hordozható. A szabadtéri atomóra a legnépszerűbb és legdivatosabb eszköz, amelyet mindenképpen kézipoggyászukban kell elhelyezni az utazás során. Azok az emberek, akik nagy távolságra utaznak, mint azok a kalandok, ez az óra lenne az ideális dolog. Azoknak a gyerekeknek, akik meg akarják lepni szüleiket, ez a fajta óra ideális választás.

10. Elektromos atomóra tervezés:

Elektromos atomóra tervezés

Az elektromos óra nagyon drága lehet a gyártási költségei és az elektromos fogyasztás miatt felmerülő költségek miatt. Azok számára, akik kora nap folyamán végzik üzleti tevékenységüket, számukra nagyon hasznos lehet egy elektromos atomi óra, amely fényjelzést vezetett. Az elektromos atomóra nagyon alacsony elektromos árammal működik, ami a leginkább energiatakarékos óraszerkezet.

11. Beszélő LED atomóra:

Beszélő LED -es atomóra

A tervezők mindig javítottak az elektronikus világon. Ezt a fejlesztési funkciót kiegészítve a beszélő atomóra nagy előrelépés lenne. Ez a funkció nagyon hasznos, mivel elkerülhető a sürgetés az idő monitorozására, mivel az óra minden órás időmeghatározó funkcióval rendelkezik. Ennek a beszélő órának a hangja női és férfi hangban is elérhető, a hang egy kívánság szerint állítható.

12. Atom színes kijelző Időjárás előrejelzés:

Atom színes kijelző Időjárás előrejelzés óra

Mivel az elektronikus funkciók évről évre fejlődnek, az atomi óra sima kijelzője is megváltozott a kijelző színjellemzőjén keresztül. A kijelző táblát világosabban lehet kiemelni a színes kijelzőeffektus használatával. Az időjárás-előrejelzés csúcsminőségű kijelzőként jelenik meg, és a kijelző színe világos és kellemes. A felhők, a hold és a szezonális viszonyok az idő és az időjárási viszonyoknak megfelelően jelennek meg.

13. Sky scan Atomic Clock Design:

Sky scan Atomic Clock Design

A Skys can egy híres cég, népszerű az atomórák gyártásáról. Ez a vállalat több mint 40 óramodellt gyárt, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a híres márkát vásárolni vágyók körében.

14. Intelligens otthoni atomóra:

Intelligens otthoni atomóra

Az Ipar 4.0 az intelligens otthoni funkciók révén fejlődött, és a technikai rajongók nagyon lenyűgözik, hogy otthon vannak. De hogy tovább fejlesszük, nemcsak a technikai rajongókat vonzza ez a tendencia, hanem a tinédzsereket és a középkorú közönséget is. Ez az intelligens otthon funkció, amelyet egy atomóra funkcióval hoztak létre, érdekes alkotás.

15. Bluetooth beépített atomóra:

Bluetooth beépített atomóra

Egy egyszerű óra, amely számos érdekes és kreatív funkcióval rendelkezik az elektronikus kor előrehaladtával összhangban, ez egy ragyogó ötlet a Bluetooth funkció egyszerű atomenergia -kialakításba való átültetésére.

16. Fa kocka atomóra kialakítása:

Fa kocka atomóra tervezés

A zöldre váltás lehet az ideológia ennek a fából készült atomóráknak a hátterében. Ez az óra faanyagból készült. A fát a kívánt formának és kivitelnek megfelelően vágják le, majd az anyagot integrált atomóra funkcióvá alakítják.

17. Színes panel atomóra:

Színes panel atomóra

Azoknál a hölgyeknél, akik a munkaasztalukat vagy a dohányzóasztalukat színes dekorációnak szeretnék, akkor ez az óra a színes színpanellel lehet a legjobb megoldás. A panel színe az unalmas és az élénk színek között lehet. A színes panel atomórát leginkább azoknak a lányoknak ajánljuk, akik szeretik, ha az asztalt színes órával látják el, egy irodában felállítva egy szép színes óra színesebbé tenné a napot és pozitív hangulatot teremtene.

18. Lacrosse atomóra:

Lacrosse atomóra

A Lacrosse híres és világviszonylatban is vezető szerepet tölt be az atomórák gyártásában, népies nevén a lacrosse technológia építette az atomórát. Az óra mérete megtervezhető az ügyfél választása vagy szabványos kialakítása szerint. Ez a világelső atomi óra óriási értéket teremtett vásárlói körének a magasan kész termék és a minőség miatt.

19. Stand Atomic Clock:

Álljon atomi óra

Ha más tervezési mintát szeretne kapni, itt van egy érdekes lehetőség azok számára, mint a kreativitás és az egyedi design. Ennek az órának a fő jellemzője, hogy az állvány. Ez a kialakítás hasonlít egy képkeretre. A panel mérete kicsi vagy hatalmas szélességű lehet. Ennek az órának a kerete egyszerű sima fehér vagy fekete formátumban is megtervezhető, különben a lányok, akik szeretik a díszítő keretet vagy a kőből készült szegecses keretet, létrehozhatják kreatív keretüket az atomórához.

20. Solar Atomic Clock Design:

Solar Atomic Clock Design

A szoláris atomóra energiatakarékos berendezés lehet, amely nem csak a környezetbarát elemeket mutatja be, hanem egyedülálló jellemzője az idő, a dátum, a hónap és a hőmérséklet megjelenítése is.

21. Összecsukható atomóra:

Összecsukható atomóra

Ez az egyszerű és vonzó idő az atomóra bemutatása az egyik legjobb tárgy, amelyet utazási óraként hordozhat, mint zsebbe illeszkedő mindennapi használati órát, amely helyettesítheti az órát. Azok számára, akik szeretnek egyedi dolgokat hordani, ez lehet az.

22. Nagy ívelt kijelző atomóra:

Nagy ívelt kijelzőjű atomóra

A nagy, ívelt kijelzőjű atomóra érdekes találmány ebben a modern korban, amely a LED -kijelző funkciót okozza a finoman csiszolt üvegképernyővel. A képernyő mérete széles és ívelt, modernizált érintést kölcsönözve az atomórának. Az ívelt kijelzős modellek óriási visszhangot váltottak ki a vásárlók körében nyilvánvaló kialakításuk és releváns tulajdonságaik miatt.

23. Atomi akkumulátor Atomóra:

Atomi akkumulátor Atomóra

Az atom akkumulátoros óra praktikus és könnyen hordozható óra. Mivel az óra akkumulátorral működik, könnyen hordozható, és az újratölthető akkumulátor használatának ötlete környezetbarátabb is lehetne. Az akkumulátor általában közepes méretű, mivel az óra mérete szélessége és magassága is kicsi vagy közepes. Az újratölthető akkumulátorok hatékonyabbak és fenntarthatóbbak.

24. Atomi utazási óra zseblámpával:

Atomi utazási óra fáklyás lámpával

Az atomi utazóóra megbízható és tartóssága miatt érdekes és hasznos elem. Ez az óra kiegészítő funkcióval rendelkezik, amely a fáklyás funkció. A fáklyafény színe általában meleg fehér vagy sárga. A fáklyafény energiatakarékos is a LED -es izzónak köszönhetően, a LED -izzó színe világos, valamint a fényerőt jól állítja az emberi szem.

25. Telefon port atomóra:

Telefon port Atomóra

A kettős funkcionalitású elektronikai cikkek népszerűségüket a dizájn és a praktikum miatt nyerték el. Ez a telefonportba épített atomóra vonzza a fiatal generációt, mivel rendkívül hasznos a dal hallgatása és a telefon kettős töltése, valamint az időmutató funkció.

Az atomóra tervezés kiváló eszköz a megbízhatóság és a tartósság miatt. A vevőket mindig érdekli a jó ár -érték arányú termékek megvásárlása elfogadható áron. Az említett szükségszerűség kiegészítéseként nagyon jó lehetőség egy megbízható óra megvásárlása, amely ugyanakkor megbízható és divatorientált..