25 legújabb és legjobb kakukkóra, képekkel 2021 -ben

A kakukkórák többnyire kézzel készülnek fából és fenyőből nyersanyagként. Úgy tervezték, mint a hagyományos mintát, és kézzel festett virágmintákkal is díszítették. Használja az olyan alkatrészeket, mint a mozgó malomkerék, a vadász, a zenészek, a zsindelytető, a táncosok miniatűrjei, és néhány más házi- és vadállattal is. Lehetőleg fából készült számlapokból készültek. Az órákat vagy 1 napos mechanikus mozgatás hajtja, vagy megbízhatóak lehetnek a gyártó stílusától függően, amely megfelel a változatok specifikációinak.

Cool Cuckoo Clock Designs Indiában:

Itt van a 25 modern kakukkóránk, képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Fából készült tárcsás fekete -erdei kakukk óra:

Fából készült számlap fekete erdei kakukk óra

Szerezd meg a legjobb dizájnt egy modern kakukkórából, amely fából készült számlappal, fából készült kézzel és fából készült madár jellemzőkkel rendelkezik. Éjszakai kikapcsolási móddal rendelkezik, amely automatikusan kikapcsolja hangját 9 órától. 7:30 óráig Ez az óra követi a márka által biztosított mechanikus REGULA mozgást. Olyan dallamokkal rendelkezik, mint a- Happy Wanderer és Edelweiss- amelyek azok a dallamok, amelyek óránként változnak a Happy Wanderer és Edelweiss között..

2. Sima felületű kakukk falióra:

Sima felületű kakukk falióra

Ez a márkás egyedi kakukkóra óriási minőségű anyagokat és korszerű technológiát használ, az iparági szabványnak megfelelően. Elegáns, elegáns megjelenést tartalmaz, és megjelenésében finom kivitelben kapott hirdetést. Az óra sima felülettel rendelkezik az élek egészében, éles kampó sarkok nélkül. Ezzel az órával a lehető legnagyobb elvárásokkal lehet díszíteni házuk falát.

3. Többszínű nyúl fa kakukk óra:

Többszínű nyúl fa kakukk óra

Itt található a többszínű nyúlfal falú kis kakukkóra óra, fotózható mechanikus mozgással. Geometriai alakú fa szoborral készült. Az óra hossza 410 mm, szélessége 350 mm. A kijelző típusa tűvel rendelkezik, és a rajzfilmfigura stílusát követi. Egyetlen arcformája van antik jellegzetességgel. Bambuszból és más minőségi fából egyaránt készül. A teljes készlet súlya körülbelül 2500 gramm.

4. Fekete -erdei fehér kakukk óra:

Fekete -erdő fehér kakukk óra

Ez a fekete erdő fehér árnyékolt legjobb kakukkóra mérete körülbelül Magasság: 19 cm/Szélesség: 14 cm/Mélység: 8 cm/3,1 hüvelyk. A teljes bruttó súlya körülbelül 0,7 kg. Ez az óra elemmel működik, és gond nélkül működik. Ezenkívül rendelkezik a kézi éjszakai kikapcsolási funkcióval. Fából készült számlapból áll. Ezenkívül két mignon AA elemet használ. Az elemek üzemideje meghaladhatja az egy évet.

5. Hagyományos kakukk órás inga:

Hagyományos kakukk órás inga

Fedezze fel a régi kakukkóra új modelljét, amelynek hagyományos mintája inga. Az inga szintén ugyanabból az anyagból készül, mint a teljes készlet. A fából készült óra ugyanazt a mechanikus mozgást használja, mint a kvarc mechanikus mozgását. A hozzá csatolt kakukk csipog, gyönyörű hanggal, és irányítja az inga lengését és nem lengő mintáját.

6. 8 napos Vintage kakukk óra:

8 napos Vintage kakukk óra tervezés

Ez egy fantasztikus gyűjteménye egy egyedi kakukkórának, amely szó szerint kézzel faragott, és szakképzett kivitelezéssel készült. Ez az óra 21 hüvelyk magas, nem tartalmazza a súlyokat és az ingat, ami a sorozat legnagyobbja. A mechanikus mozgás falemezekkel és lámpás típusú fogaskerekekkel rendelkezik. Ez egy szép példa a 19. század végi hagyományos kakukkórákra. A faragványok és a díszes eredetileg antik stílus.

7. Kettős ajtós zenés kakukkóra:

Kettős ajtós zenés kakukkóra

Tekintse a tekintetét erre a dupla ajtós legjobb kakukkóra, amely 1 napos mozdulattal működik. Ez egy kézzel készített modell, a festményeket kézzel is készítik. Zsindelytetővel rendelkezik, mozgó malomkerékkel. Az óra előlapján miniatűrként megjelenített figurák a Vadászok és Zenészek számai. Fából készült számlapja van fém súlyokkal és faleveles inga. Ennek a mintának a teljes készlete a dióbevonatot kapta egyediségként.

8. Kézzel faragott hagyományos kakukkórák:

Kézzel faragott hagyományos kakukk órák

Itt vannak a hagyományos kézzel faragott kakukk madarak és szőlőlevelek, amelyeket ebben a nagy kakukkórában hagytak jóvá. Az idő szerint a kakukk egyszer félórán és a teljes órán is felhív. Az óra kivitelezése hitelességi tanúsítvánnyal jár. A gyártó 6 generáció tapasztalatát garantálja. Az óramozgás magában foglalja a heti 8 napos Wind Up mechanizmust. Ezenkívül működik a Regula rack ütésmozgással, éjszakai kikapcsolási móddal. Az óralap fa tárcsával rendelkezik, 8 1/3 hüvelyk átmérővel és fa kézzel. A szín dió árnyékban van, és magassága: 32 cm (11 1/2 hüvelyk), szélesség: 25 cm (9 3/4 hüvelyk) és mélység: 16 cm (6 1/4 hüvelyk).

9. Vidám hangulatú karácsonyi kakukk óra:

Vidám hangulat karácsonyi kakukk óra tervezés

Az biztos, hogy ez a modell vidám hangulatba hozza az ünnepi részletekkel és díszített Coca-Cola kollekcióval. Ez a modell a legjobban működő kakukkóra, kvarc analóg mozgással. A Coca-Cola jegesmedve óránként felbukkan a „Mindig Coca-Cola” dallamára. Ez a mini kakukkórából készült darab valóban hiteles hang- és akciódísz, amely megfelelő dekorációval könnyedén megjeleníthető teraszának fáján. Ez az óra körülbelül 5-1/4 “W x 2-1/2” D x 6 “H magasságú.

10. Barna teakfa kvarc kakukkórák:

Barna teakfa kvarc kakukk órák

Énekelje falát a legjobb kakukkóra ezzel az érdekes változatával, amelyet egyedileg fel lehet függeszteni édes otthonának bármelyik falára. Különleges stílusban és elegáns megjelenéssel rendelkeznek. Ez a nagyméretű kakukkórás minták kategóriájába tartozik, amelyek mérete körülbelül 12 hüvelyk, szélesség-3,5 hüvelyk és magasság-18,5 hüvelyk. Teak fából készült, és nem igényel nagyobb összeszerelést.

11. Regula Movement Owl Cuckoo Clock Design:

Regula Movement Bagoly Kakukk Óra Design

Ez a fajta bagoly nagy kakukk óra elegáns megjelenésű, és néhány erős forgatókönyvvel is rendelkezik. Ez legyőzi a fekete erdő témát, és a REGULA mechanikus mozgással működik. Ez a német eredetű óra követi az ország hitelességét és a legjobb befejező megjelenést nyújtja. Éjszakai kikapcsolási móddal rendelkezik, amely elnémítja az órát, de kézzel, karral kell elvégezni.

12. Újrahasznosítható rózsaszín kakukkórák:

Újrahasznosítható rózsaszín kakukk órák

Gondolkodtál már azon, hogy vajon milyen lesz a rózsaszín, egyedi kakukkóra, lenyűgöző megjelenésével? Íme a rózsaszín árnyékolt kakukkóra bemutatása, amely valóban 100% -ban újrahasznosítható. Ez az amerikai gyártású kakukkóra 7,75 x 11,75 x 2 hüvelyk méretű. Ez egy frissen feltöltött klasszikus kakukkóra, amely repült a ládában, kakukk nélkül. Kiválóan alkalmas kollégiumi szobákba, gyerekszobákba vagy bármely más helyiségbe, ahol szórakoztató díszítőelemre van szükség. Ez az óra könnyű és tartós, 3 mm -es kartonpapírból készült. Kvarcóra mozgást használ.

13. Erdei témájú nagyapa kakukkóra:

Erdei témájú nagyapa kakukk óra

Ez a fantasztikus erdei témájú nagyapa legjobb kakukkórája, medve- és sascsaláddal. Ezt az órát gondosan kézzel készítették, és medvecsaláddal, zenével és táncosokkal faragták. Minden óra tetején villog a kakuk, és a két dallam közül egyet játszik le. Célzottan kézműves, német kézműves mesteremmel, a Fekete -erdő témájával.

14. Álló szarvas kakukk óra:

Álló szarvas kakukk óra tervezés

Ez a lenyűgöző nagyméretű kakukkórás kollekció méretei: Magasság: 98 cm/38,6 hüvelyk, Szélesség: 60 cm/Mélység: 30 cm/11,8 hüvelyk. Mechanikus extrém hosszú élettartamú rack ütőmozgással működik. Az óra 8 napos futási idővel rendelkezik, amelyet hetente egyszer fel kell tekerni. Az óra mechanizmusa lehetővé teszi a kéz balra és jobbra forgatását anélkül, hogy veszélyeztetné a mozgás mechanikáját.

15. Sötét dió árnyékolt vicces kakukkóra:

Sötét dió árnyékolt vicces kakukk óra

Ha szereted felfedezni a vicces, kakukk órát, akkor itt a legjobb kollekció. Akkumulátoros működésű, manuális és automatikus éjszakai kikapcsolással. Tizenkét különböző dallamot tartalmaz, amelyek közül néhány- A Favágó menet, Boldog vándor, Trink Brüderlein Trink, In München steht ein Hofbräuhaus, For Elise. Ez az óralap egy 3 1/8 hüvelyk átmérőjű fa számlapból áll. Táncos figurái vannak, mint például a Fekete -erdei fa figurák. Három C elemmel működik, dió árnyalatú.

16. Baromfi játék kakukk órák:

Baromfi játék kakukk órák

Itt található a kakukkórás sorozatok drámai gyűjteménye, amelyeket kifejezetten gyermekszobáknak szántak. Ez a játékszerű kakukkóra, amelynek témája a Victoria Poul tree Chicken Cuckoo. Ezek bemutatják egy farm forgatókönyvét a játékkategóriával kapcsolatban.

17. Színes madarak kakukk órái:

Színes madarak kakukk órái

Ez a kiemelt kakukkóra a 8 napos óra felfelé mozdulását követi. Színes madarak jellemzik, gyönyörű faragásokkal, amelyek kézzel készültek. Ennek az órának az aranyos kis ajtaja a kakukk madarak aranyos csicsergésével nyílik. Mind az órában, mind a félórában énekel. Az óra pontos méretei: 44 cm magas x 29 cm széles.

18. Fekete -erdei zenészek és táncosok Kakukkóra:

Fekete -erdő zenészei és táncosai Kakukk óra

Vessen egy pillantást erre a menő kakukkórára, amelynek modern témája a Fekete -erdőt követi, az Oompah zenekarral és táncos párokkal. 4 létszámú bandázó csapata van egy romantikus táncospárral. A számlap és a kezek fából készültek. Ennek a zenés kakukkórának a láncai és más látható fém alkatrészei sötét színűek.

19. Bájos kiscicák és macska kakukkóra:

Bájos kiscicák és macska kakukk óra

Igaz, hogy ezek az órák megkapják a jelenet részleteit és méreteit, amikor a faragott gyantás kiscicákat az óra alapjára kell játszani. Ez egy hiteles juhar ca témájú kakukkóra, amely játékos cicákat tartalmaz a klasszikus kakukkórás szekrény körül. Egy ragyogóan megtervezett, egyedülálló, faragott vörös bíboros lép fel, hogy csicsergő dallal hirdesse az órát.

20. Exkluzív antik kakukkóra:

Exkluzív antik kakukk óra

A kakukkóra India exkluzív kollekciójának ilyen típusai nagyon részletes és mély fogalmakba vannak faragva. A kézzel faragott kakukk megmozdul, és szárnyait gyönyörű hangmagassággal énekli. Az óra kézi éjszakai kikapcsolási móddal rendelkezik, és sötét tölgyfoltos. Ezenkívül speciális kemény viaszt is kezeltek. Nem kétséges, hogy minden faragvány kézzel van aláírva.

21. Kézzel festett faházas kakukkórák:

Kézzel festett faház kakukk órák

Fedezze fel a különleges hűvös kakukkórát, amelynek mechanikus mozgása egy napig tart, mielőtt fel kell tekerni a láncot. Ennek az egyedi darabnak a díszei kézzel faragtak és kézzel festettek, így mindegyik eredeti és egyedi. Van egy kézi kapcsoló, amely lehetővé teszi a kakukk hang kikapcsolását, de nem szakítja meg az óra mozgását. Mérete 20 x 16 cm (8 x 6).

22. Pörgő táncosok vadász kakukk óra tervezése:

Pörgő táncosok vadász kakukk óra tervezés

Ez a 8 napos mechanikus mozgású kakukkóra, amelyben forgó táncosok vannak. Ezenkívül manuális éjszakai kikapcsolási lehetőséggel is rendelkezik. Minden órában két külön dallal érkezik. Ezek nevezetesen- Edelweiss és a Boldog vándor. Csavaros mintával rendelkezik, sárgaréz szárral.

23. Fészkelő Edelweiss kakukkóra:

Fészkelő Edelweiss kakukkóra

Válassza ki ezt a legjobb 24 órás mozgásmechanizmust. Ez a kézzel készített, német minőségű darab, és félórás sztrájkot tartalmaz, amelyen egy kakukkmadár jelenik meg. Körülbelül 12 hüvelyk magasságú. Itt, ebben az órában egy második ajtó nyílik meg zenészfigurával és Edelweiss dallamokkal, amely szintén fél és fél óra múlva kezd játszani.

24. 1 napos mechanikus antik kakukk órák:

1 napos mechanikus antik kakukk órák

Vegye fel a tekintetét ezzel az órával, amely jellegzetesen működik, mert díszítései viszonylag egyszerűek és józanok. Méretei x x szé x mé = 48 x 35 x 20 cm. Az óra 1 napos mozgásmechanizmussal működik.

25. Teljesen díszített antik kakukk óra:

Teljesen díszített antik kakukk óra

Végül, de nem utolsósorban fedezze fel a kakukkóra rendkívüli változatának új funkcióit. Ez egy egyedülálló változat, amely 3 sztringet köt össze az egyszerű 24 órás órás mechanizmussal. Ez is egy inga, amely a kakukk madarak csipogó hangjával üt. Az inga szintén fából készült a teljes készlettel.

Az itt tárgyalt kakukkóra -tervek többségében van egy tipikus Fekete -erdei ház vagy egy favágó, aki a kakukkkiáltásra és annak visszhangjára időben vágja a fát. A 12 különböző váltakozó dallam közül egyet követünk itt minden verzióban és modellben. Van egy fényérzékelő is, amely automatikusan kikapcsolja a kakukkhangot és a zenét éjszaka. Vagy egyes esetekben kézi kapcsolóval bármikor kikapcsolhatók.