50 különböző típusú óra – legújabb kollekció Indiában

El tudsz képzelni egy napot az idő nyomon követése nélkül? Az életünk véletlenszerű lesz az időmérés gyakorlata nélkül! Sok évszázadon keresztül az emberek különböző műszerekkel, például napórákkal, homokórákkal stb. Mérték az időt, azonban a modern típusú órák, például elektromos, inga stb. Bevezetése után az időmérés megbízhatóbbá és pontosabbá vált. A legkorábbi ismert mechanikus órát 1283 -ban szerelték fel a templomra, hogy emlékeztessék az embereket az imádság idejére. Az óránkénti kézi harangozás jelezte az embereket, hogy gyülekezzenek a templomban és tartsák fenn a fegyelmet. Így kapták az órák a „Clock” nevet a latin „Cloccca” szóból, azaz harang.

Fokozatosan a fejlett órák iránti kereslet modern órákat hozott létre, amelyeket ma használunk. A mai órák futurisztikus technológiát használnak az idő nagy pontossággal és pontossággal történő mérésére. Lenyűgöz az Óra minden részlete? Több van neked! Olvassa el, és fedezze fel a legújabb, különböző formatervezésű órákat képekkel, hogy bepillanthasson az időmérés fejlődő világába!

Különböző típusú órák

Amit szem előtt kell tartani az óra vásárlása előtt:

Ha órát szeretne vásárolni otthonába vagy irodájába, javasoljuk, hogy a választás előtt vegye figyelembe ezeket:

  • Láthatóság: Függetlenül attól, hogy a faliórák mennyit érnek el a megjelenés osztályon, ha a számok nem láthatók, a cél nem teljesül! Tehát győződjön meg arról, hogy az elülső üveg nem tükrözi a fényt, és elrejti a számjegyeket. Válasszon egy darabot, amely „egyértelműen” megmondja az időt.
  • Méret: Egy másik fontos jellemző, amire figyelni kell, az az óra mérete. Az óra nem lehet túl nagy vagy túl kicsi a falon. Óra vásárlásakor tartsa szem előtt azt a helyet, ahol fel szeretné helyezni.
  • Típus: Analóg órát vagy digitális típust szeretne? A digitális órák ideálisak azoknak a hangosembereknek, akik a számokat részesítik előnyben a kezekkel szemben, és másodpercek alatt pontosan tudják az időt. Ezek vagy elemmel működnek, vagy közvetlen elektromos csatlakozást igényelnek. Az analóg darabok klasszikusak és hagyományosak. A digitális órák monokróm mintájához képest meglehetősen vonzónak tűnnek.
  • Hang: Vannak, akik óriásinak találják az óra ketyegő hangját, különösen éjszaka. Ilyenkor válasszon csendben működő órákat. Ezt a szempontot figyelmen kívül hagyhatja, ha digitális órát keres.
  • Fancy jellemzők: Az óra dekoratív célokat is szolgálhat. Az olyan modellek, mint a kakukkóra, a régi iskola inga és a zenei órák ötvözik a divatosságot a funkcionalitással.
  • Szín: A modern órák számtalan színben érkeznek, hogy illeszkedjenek a helyiség belsejéhez. A hely színsémájától függően választhat a megfelelő vagy a szerződés szerinti színtárcsát.
  • Anyag: A tartós anyagok, mint a fa, akril vagy fém, hosszú ideig tartanak, és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a szobának.

A legfrissebb típusú órák képekkel Indiában:

Beszélgessünk anélkül, hogy ugorjunk a különböző típusú órák hosszú listájához. Nézzük őket.

1. Vintage óra:

Vintage óra

A 12 hüvelykes számlap méretű vintage óra szép kollekció lesz a szobájában. A szín teljesen antik arany, így odafigyel a falra. Az anyag sárgarézből és fából készült. Ajándékozhat ilyen típusú faliórát szeretteinek vagy barátainak is.

2. Analóg óra:

Analóg óra

Próbálja ki ezt a páva kivitelű faliórát, ha kézzel festett faliórákat és egyedi mintákat keres. Ez a madáróra -kialakítás segít a belső kialakításban lenni a nappaliban. Ez kézzel készített, így könnyen karbantartható. A faanyag klasszikus megjelenést kölcsönöz ennek az órának, így ajándékba is adhatja kedves barátjának.

OLVASS TOVÁBB: A legújabb analóg óratervek

3. Ingaóra:

Inga óra

Ez műanyagból és üvegből készül. Több színválasztékot kap, de a fekete és ezüst kombináció megkapja az ilyen típusú kialakítás megfelelő megjelenését. Ha szeretné eltávolítani a szennyeződéseket az óráról, akkor pamut törlőkendővel tisztítsa meg ezt. Ez hasznos a ház nappalijának ajtaja közelében.

OLVASS TOVÁBB: A legjobb ingaóra minták

4. Swagger óra:

Swagger óra

VÁSÁROLJ MOST

Ez a legjobb megoldás a kültéri otthoni belső terekhez; ezt használhatja otthonában a belső kialakításának megfelelően. Ez a szabadtéri óra a legjobb falióra, és viccesen néz ki. Ebben az óra számlap anyaga üveg típusú, és az órajelző római stílusban készült. Az anyag fém, így könnyen használható otthoni dekoráció kollekciójához.

5. Digitális LCD ébresztőóra:

Digitális LCD ébresztőóra

VÁSÁROLJ MOST

Ez a fekete óra teljesen műanyagból készült, és könnyen leolvasható, mivel a képernyő LCD -vel rendelkezik. A hátlapon állványt kap, így ezt az órát is az asztalra helyezheti. Ha azt tervezi, hogy elmegy a barátaival, ez az egy óra lesz a legjobb ötlet az utazáshoz és az éjszakai kikapcsolódáshoz. Ez időzítőként is hasznos, így ajándékba adhatja diákjának vagy gyermekeinek.

6. Kézzel festett óra:

Kézzel festett óra

Ez egy barna színű falióra, és ez üveg nélküli óra. Ez a dekoratív óra teljesen kézzel készült, így megfelelő lágy tapintást kölcsönöz a kreativitásnak. A kijelző analóg és könnyen tisztítható. Ez szép természetes, így egyediséget kölcsönöz ennek a faliórának.

7. 6 Óra csoportban:

6 Óra csomóban

Kevés óra egyszerű módja az otthoni díszítésnek, de az irodában, amikor megnézzük az azonos órák sorozatát, de minden órához hasonló világórát más-más időpontokban, akkor meglepődünk, és úgy gondoljuk, hogy ezek valóban fontosabbak, mint egy óra? Ugyanazon kerek alakú és különböző színű órák, mint a piros, fehér, zöld és kék, jó választás, ha saját vállalattal és világméretű ügyfelekkel rendelkezik. Személyre szabhatja őket az ügyfél országának megfelelően is.

8. Gyerekszoba óra:

Gyermekszoba óra

Amikor otthonunk díszítését tervezzük, biztosan eldöntjük, hogyan díszítsük a különleges gyerekszobákat; szeretünk minden szempontot tanítani nekik. Az ilyen típusú Nap szimbólummal és mosollyal az órán biztosan felkelti a figyelmet a falon.

OLVASS TOVÁBB: Gyerek Óra Designs

9. Hűvös Apple Clock:

Hűvös Apple Clock

A vicces, de vonzó óra megfelelő választás lesz konyhájába vagy babaszobájába. Ha modern hangulatot szeretne alkalmazni a szobájában, akkor az alma alakú óra jó választás lesz belső szobájába vagy konyhájába. Ez egy kicsit viccesnek tűnik, de személyre szabhatja bármilyen gondolattal.

10. Világítótorony óra:

Világítótorony óra

Néhány óra különböző formájú és árú is. Az óra világítótorony -tervezése az 1800 -as években érkezett, és ez az óra nagyon alacsony költségvetésből készült, de ezen a napon az emberek drágán eladták őket. Ez az ébresztőóra először az Amerikai Egyesült Államokban készült. Az óra anyaga sárgaréz és mahagóni.

11. 12-képkeret és óra:

12-képkeret és óra

Ez egy óra képkeret modell, hatalmas 12 képkeret opcióval. A keret opcióhoz középen óra is tartozik. Ez különleges ajándék lehet valakinek, vagy lakberendezéshez is használható. Ez a különleges kialakítású keret és az óra is gyönyörűen néz ki.

12. Képkeret asztali óra:

Képkeret asztali óra

VÁSÁROLJ MOST

Ez a négyzet alakú óra képkeret modell szálcsiszolt alumínium kerettel rendelkezik, amely izgalmasnak tűnik. A keret középen csuklós, és akár 3,5 széles és 5 hüvelykes fényképeket is elfér. Működéséhez csak egy AA elem szükséges. Nagyon jól néz ki Önnek és a házastársának.

13. Családi képkeretek falióra:

Családi képkeretek falióra

Ez az óra képkeret alapú modell teljes egészében fából készült, és kerek fali óralapja van. Ez egy egyedülálló óra, mivel 4 kerek fényképet tartalmazhat, és határozottan vintage stílusú a fával. A kézművesek által készített óra valóban tartja a pontos időt, és tökéletes karácsonyi ajándékoknak, vagy háziasító ajándékoknak vagy akár ünnepi ajándékoknak.

14. Modern dekoratív falióra:

Modern dekoratív falióra

Ez a 14 hüvelykes, dekoratív, modern óra műanyag kerettel, vörösboros megjelenítésű tárcsával és arany analóggal és skálával rendelkezik, amelyek tökéletesen kontrasztosak, így könnyen láthatók és olvashatók. Csendes kvarcmozgással rendelkezik, amely pontos időt biztosít, és nem okoz zajt a munkához vagy az alváshoz. Tökéletes otthon vagy irodában, vagy születésnapra, háziasításra stb., Vagy szeretteinek ajándékozható.

15. Dekoratív falióra:

Dekoratív falióra

Ez az egyszerű, modern óra hatalmas dekorációs elem lehet otthonában. Ez a nagyon csiszolt, mesterséges bőrből és könnyűből készült kivitel hatalmas dekorációs műalkotás a ház bármely helyiségében. A csendes óra tökéletes hálószobákba, osztálytermekbe vagy akár irodákba. Ez nagyszerű ajándék lehet esküvőkre vagy társasági összejövetelekre.

16. Modern 12 hüvelykes falióra:

Modern 12

Ez a nagy, rózsa arany színű, fehér háttérrel rendelkező modern óra egyszerűen lenyűgözőnek tűnik. Átmérője 12 hüvelyk, és nagy számokkal rendelkezik, amelyek könnyen olvashatók és láthatók. Van egy elülső üveg, amely tökéletes kilátást nyújt. Az egyetlen AA elemmel működő óra tökéletes otthona vagy irodája bármely szobájába.

17. Ingaóra:

Inga óra

Ez a gyönyörű óra design egy kutyát tartalmaz. Kiváló minőségű gyantából készült, itt a csont az inga. Michelle Allen művész tervezte, ez egy nagyszerű lehetőség gyerekeknek. Működéséhez mindössze egy AA elem szükséges.

18. Gears of Time Szobrászati ​​falióra:

Gears of Time Szobrász falióra

VÁSÁROLJ MOST

Ez az egyedi óra kialakítás nagyon sok fogaskerekeket tartalmaz. Kézzel készített valódi zúzott kővel, majd kiváló minőségű gyantával ragasztva. Teljesen kézművesek készítették, és kvarcóra mozgatásával is pontos és pontos időt biztosít. Csak egy AA elem szükséges a működéséhez.

19. Antik Faux arany óra:

Antik Faux arany óra

VÁSÁROLJ MOST

Ez a lenyűgöző antik óra dizájn műszálas arany kivitelben készült. Kézzel készített valódi zúzott kő, kiváló minőségű gyantával együtt; minden egyes darab kézzel festett, antik műalkotás kivitelben. Tökéletes otthon vagy kertben, ez a régi óra nagyon jó a lakberendezéshez.

OLVASS TOVÁBB: Antik óra tervek

20. Gyönyörű Sands of Time falióra:

Gyönyörű Sands of Time falióra

Ez a gyönyörű óra egy kis tengerparti stílust kölcsönöz a ház bármely helyiségének. Valódi tengeri kagylókat tartalmaz a levegőben, tiszta gyantában, valamint könnyen olvasható arab számokkal. Ez az óra mindössze 7,5 hüvelyk átmérőjű, és egy AA elem szükséges a működéséhez.

21. Rusztikus, vintage fém és fa óra:

Rusztikus, vintage fém és fa óra

VÁSÁROLJ MOST

Ez a szomorú, retro típus, a rusztikus, gyönyörű óra valóban nagyszerűen és lenyűgözően néz ki. Sötét fémből és természetes fából készült. A nagyméretű számlap római számokat tartalmaz, és nincs ketyegő, zajtalan működése, miközben pontos időt tart. Lakásdekorációnak a legjobb, vagy akár ajándékba is adhatja szeretteinek.

22. Fa falióra négyzet alakú:

Fa falióra négyzet alakú

Ez a gyönyörű kis óra tömör fából készült, és kompatibilis az otthon különböző dekorációs stílusaival. Az óra teljesen csendes a működésében, és pontos időt is megad. Ez az óra szomorú kivitelű, és remek darab lehet otthonában. Az óra fémtáblákkal is rendelkezik, amelyek sok művészi aurát és nosztalgiát hoznak otthonába.

OLVASS TOVÁBB: Négyzet alakú óra

23. Klasszikus retro óra:

Klasszikus retro óra

Ez a klasszikus óra egy retro típusú európai stílust tartalmaz. Ez egy vintage óra, amely a 1940 -es évekbe visz vissza. Rendkívül csendes, kvarc mozdulattal rendelkezik, amely nemcsak pontos, de nagyon zajtalan is, és nem zavarja munka vagy alvás közben. A ház legtöbb polcán elfér, és működéséhez egy AA elem szükséges.

24. Klasszikus tölgyfa napi óra:

Klasszikus tölgyfa napóra

VÁSÁROLJ MOST

Ez a klasszikus óra tökéletes azok számára, akik napokban és nem órákban akarják mérni az időt. Nagyon szép, mégis nagyon funkcionális. Nagyszerű ajándékot adni, és tökéletesen díszíti otthonát egy egyedi órával. Enyhén szólva illeszkedhet otthonának bármely helyéhez.

25. Marlow óra:

Marlow Óra

Ez a gyönyörű klasszikus ipari óra egy öregebb verdigris kivitelben készült. Ez nemcsak nagyszerűen néz ki, hanem vonzó is, és vintage megjelenést kölcsönöz neki. Az óralap valóban üveg alatt van, ezáltal védi a számlapot és a kezeket. Az óra meglehetősen nagy, 24 hüvelyk átmérőjű. Tökéletes ahhoz, hogy a lakberendezést a következő szintre emelje.

26. Spirál falióra:

Spirál falióra

Ez az egyik legmodernebb stílusú egyedi óra, amelyet jelenleg a piacon kaphat. Körülbelül 9,5 hüvelyk átmérőjű, tartós fekete műanyag házzal és átlátszó lencsével rendelkezik, ami tiszta megjelenést kölcsönöz és könnyen látható. A modern kvarc mozgás biztosan naprakész lesz a pontos idővel. Az egyedi arctervezés valóban csodálatos, és hatalmas dekoratív átalakítást kölcsönöz a falnak. Tökéletes ajándéknak születésnapra vagy háztartásba, stb.

27. Da Vinci óra:

Da Vinci óra

Igényünk szerint több formát vagy mintát kapunk az órákban, de kevés órát nagyon nehéz megtalálni; a Da Vinci óra egy. Ez a mechanikus óra fényűzőnek tűnik, és dekoratívabb megjelenést kölcsönöz a nappalinak; inga lesz benne. Megtapasztalhatja, hogy ehhez nincs szükség festékre, ragasztóra vagy akkumulátorra.

28. Furcsa szemű falióra:

Furcsa szemű falióra

Ez az egyik legjobb egyedi óra, amit vásárolhat. A modern függő stílus nagyon szép, és az óra átmérője 9,5 hüvelyk. Tartós műanyag házzal rendelkezik, tiszta lencsével, könnyen olvasható és bármikor látható időzítéssel. Ez az újszerű óra kvarc mozdulattal is rendelkezik, amely pontos mozgást és pontos időt biztosít. Tökéletes ajándékok adásához, és csak egy AA elem szükséges a működéséhez.

29. Szuper nagy kijelző ébresztőóra:

Szuper nagy kijelző ébresztőóra

Ez az egyik legjobb éjjeli óra, amely teljesen digitális. 1,8 hüvelykes LED kijelzővel, valamint egyszerű gombokkal rendelkezik az egyszerű használat érdekében. Lehetőség van a fényerő növelésére vagy csökkentésére is. Az óra szabványos ébresztési és szundi funkciókkal rendelkezik, valamint akkumulátor -mentéssel is rendelkezik.

30. Atomi falióra:

Atomi falióra

Ez egy másik típusú óra, amelyet a piacon találhat: az atomi óra. Az óra automatikusan beállítja az időt, a rádiójelek segítségével a pontosság megőrzése érdekében. Automatikusan beállíthatja a nyári időszámítást is. Az óra átmérője 14 hüvelyk, analóg és műanyag kerettel rendelkezik. Egy AA elemmel működhet. Kiváló az atomóra szerelmeseinek.

OLVASS TOVÁBB: Atomóra tervek

31. 20 ″ Vintage európai stílusú téglalap alakú óra:

20

Ez is az egyik legjobb kinézetű óra típus, vintage stílusának köszönhetően. Teljesen tömör fából készült, vízálló és nedvességálló felület. Az óra teljesen keret nélküli, előlapján nincs üveg. Ez a retro kinézetű óra a divatban tartja Önt, a konyhájában vagy az irodájában. Ezenkívül nagyon könnyű telepíteni, és gyönyörűen kialakított, nagy római számokkal rendelkezik a könnyű megtekintés érdekében. Kiváló bármilyen lakásdekorációhoz.

32. Dekoratív meta alumínium analóg falióra:

Dekoratív meta alumínium analóg falióra

Ez az egyik egyedülálló analóg óraötlet, amellyel tökéletes darabot készíthet egy lenyűgöző új dekorációból. Klassz, egyszerű és elegáns dizájnjával, amelyet a legnagyobb tervező, George Nelson ihletett, a túlméretes óra 12 kristályfényű akrilgolyót tartalmaz a számlapon. Határozottan kiemelkedik a többi órához képest. A minőség nagyon jó, és az alumínium burkolat is figyelemre méltó. Ez a nagy óra nagyon dekoratív, mégis nagyon jó funkcionális műalkotás. Működéséhez csak egy AA elem szükséges.

33. Konyhai falióra:

Konyhai falióra

Az egyik legnagyobb konyhai óra ötlet az óra építése különféle konyhai eszközökből. Ez a funky óra egyedi ajándék lesz szeretteinek. Az óra falfestménye kézzel készült, és modern és vintage stílusban is kapható. Használható a konyhában vagy bármely más helyiségben, csak hogy bemutassa szépségét.

OLVASS TOVÁBB: Konyhai óra tervek

34. Vinyl Record falióra:

Vinyl Record falióra

Ez az egyik egyedülálló óraötlet, amelyet valaha hoztak létre, amikor órát készítettek vintage vinyl lemezekből. Az óra nagyon csendesen működik, átmérője 12 hüvelyk. Ez az óra sokáig szolgál majd, és vintage stílusa miatt nagyszerű ajándék lesz szeretteinek.

35. Aranyos Emoji asztali óra:

Aranyos Emoji asztali óra

Kevés vicces óra érhető el különböző hangulatjelekkel. Szerezd meg ezt az aranyos órát a gyerekeidnek. Aranyos mosolyt talál a gyereke arcán, amikor hét napig hét kifejezést kap, amelyek tökéletesen animáltak. Próbálja ki ezt az ajándékot gyermeke születésnapján, ajándékként nekik.

36. Fa asztali ébresztőóra:

Fa asztali ébresztőóra

Ez az aranyos óra teljes macskaarccal rendelkezik. A macska fülére is hasonlít. Az óra texturált, kiváló minőségű fából készült, amely egyáltalán nem káros. A macska megjelenése örömmel mosolyogtatja gyermekét. Ezenkívül az óra ébresztővel és szundi funkciókkal is rendelkezik. Nagyon jó óra gyerekeknek és hasonlóknak.

OLVASS TOVÁBB: Faóra minták

37. Felhő digitális ébresztőóra:

Digitális felhő ébresztőóra

Ez az aranyos óra egy felhőre hasonlít. Aranyos formája miatt ideális gyerekeknek és tinédzsereknek. Az óra szabványos ébresztési és szundi funkciókkal rendelkezik. Nem csak ez, hanem valós idejű hőmérséklet-követési mechanizmus is. Az óra intelligens hangvezérlő funkcióval is rendelkezik, amely nyugalmi állapotból működőképessé változik, csak kézzel tapsolva. Nagyszerű óra azoknak, akik szeretik a technológiát.

OLVASS TOVÁBB: Ébresztőóra tervek

38. Atomi falióra teljes naptárral:

Atomi falióra teljes naptárral

Ez az óra nagyszerű, ha új órát szeretne vásárolni magának vagy családjának. Az óra rádiójelek segítségével beállíthat magának időt, akár nyolc időzónát. Van egy szabványos riasztási és szundi funkció is. Az óra egy jó 2 hüvelykes kijelző is. Kiváló új órák vásárlásához.

39. Új klasszikus Vintage macskaóra:

Új klasszikus Vintage macskaóra

VÁSÁROLJ MOST

Ez egy jó lehetőség, ha új órát szeretne vásárolni otthonába vagy irodájába. Az óra egy vintage, retro stílusú macskaóra. Teljesen elemmel működik, és nagymértékben használható otthona dekorációjának növelésére. A gyerekeknek is örömet okozhat.

40. Vetítő kettős ébresztőóra:

Kivetítő kettős ébresztőóra

VÁSÁROLJ MOST

Ez egy egyedi óra, ha új piacon szeretne vásárolni. Az óra az időt a szoba mennyezetére vagy a falra vetíti. Van egy külön riasztási funkció – egy az Ön számára és egy a partnere számára. Szundi funkcióval is rendelkezik. Beépített FM-rádióval és egy extra USB-porttal rendelkezik az összes mobil eszköz töltéséhez. Hálózati tápellátással és lítium akkumulátorral is működtethető.

41. Napkelte ébresztőóra:

Napkelte ébresztőóra

Ez a legjobb óra, ha színes és hűvös megjelenést szeretne. Az óra FM -rádióval és 7 színnel állítható be, valamint 10 fényerőszinttel. Az óra 6 óceáni hangot is támogat, ébresztő hangként, amelyet használhat. Gyerekeknek is kiváló, felnőtteknek is.

42. A legjobb falióra:

A legjobb falióra

Ez a legjobb óra, amelyet most kaphat, ha a faliórák piacán van. Ez az elegáns, vonzó és mégis egyszerű kialakítás, amely megfordítja a fejeket. Az óra törésálló üveggel is rendelkezik, könnyen olvasható fehér számlapja fekete arab számokkal. Ezenkívül pontos kvarc mozgást is tartalmaz, így mindig pontos időt ad ki. Házában vagy irodájában bármilyen helyiségben használható. Működéséhez mindössze egy AA elem szükséges.

OLVASS TOVÁBB: Fali Óra Designs

43. Digitális óra Bluetooth hangszóróval:

Digitális óra Bluetooth hangszóróval

Ez a legjobb óra többfunkciós feladatok elvégzésére otthonában. Az órához Bluetooth hangszóró és 4000 mAh akkumulátor tartozik, hogy sokáig megőrizze a gyümölcslevet. Érintésvezérelt éjszakai lámpa is rendelkezésre áll, 48 választható szín közül. Az óra MP3 -lejátszóként is használható, támogatja az SD -kártyákat, valamint a szokásos ébresztési és szundi funkciókat. Valóban minden típusú kereskedő órája. Tökéletes ajándék barátainak vagy szeretteinek.

44. Modern, fehér, kerek, fából készült óra:

Modern, fehér, kerek, fából készült óra

Ez az egyszerű fehér óra természetes és mesterséges fából készült, teljesen skandináv stílusban. Az óra mutatói természetes fából, míg a számlap mérnöki fából készültek. A csendes, nem ketyegő művelet segít a figyelemelterelés nélküli munka- és alvási környezetben. Ez a modern óra csak egy AA elemmel működik.

OLVASS TOVÁBB: Kerek óra tervek

45. Modern egyszerű falióra:

Modern egyszerű falióra

Ez a legjobban kinéző egyszerű óra, pusztán a megjelenés és az elegancia szempontjából. Az óra különböző színekben megtalálható, például kékeszöld vagy rózsaszínben, és az órában nagy arab számok találhatók, amelyek tájékoztatják az időt. Az óra kvarc mozgással is rendelkezik a pontos és pontos idő érdekében, míg csendes működése zajtalan környezetet teremt. Működéséhez egy AA elem szükséges.

46. ​​Egyszerű, elegáns, fényes alumínium falióra:

Egyszerű, elegáns, fényes alumínium falióra

Ez egy nagyon egyszerű óra, enyhén szólva. Ennek az elektromos órának az egyszerűsége és eleganciája segíti az otthoni dekorációba való illeszkedést. Az óra mutatója semmilyen módon nem védett, csupasz és csak a főmotorhoz van csatlakoztatva. Tökéletes ahhoz, hogy a fal nagyon egyszerű legyen, mégis nagyon elegáns és stílusos.

47. Retro lehajtható óra:

Retro lehajtható óra

Ez az elfordítható óra valóban az egyik legmenőbb óra, amelyet a piacon talál. A számok nagyok és könnyen olvashatók. Az óra pontos kvarc mozgást tartalmaz, ami pontos és működésében is nagyon halk. Ennek az órának a felépítése nagyon jó minőségű alkatrészekkel készült, és az óra mind a délelőtti, mind a délutáni időt is mutatja.

48. LED óra ventilátor:

LED óra ventilátor

VÁSÁROLJ MOST

Ez minden bizonnyal az egyik legszebb óra a gyűjteményben. Az óra PVC -ből készült puha ventilátorlapátokból áll, amelyek rugalmasak és forognak, miközben időt engednek. Könnyen csatlakoztatható a számítógép vagy a laptop USB -portjához. A ventilátor nyaka beállítható az arcodra szellő hűvös szellő miatt. Az óra valós idejű megjelenítést biztosít, anélkül, hogy illesztőprogramokra lenne szükség. A legjobb az irodában, vagy bárhol használható.

OLVASS TOVÁBB: LED Óra Designs

49. Alarm Clock Memo Board Creative with Highlighter:

Ébresztőóra emlékeztető tábla Kreatív kiemelővel

Ez az egyik legjobb kinézetű, menő, divatos óra, amit valaha találhat. Ez az óra háttérvilágítású LCD -vel, valamint ébresztési és szundi funkcióval rendelkezik. Az ébresztés 15 dalból választható. Az USB hub kiválóan alkalmas 4 USB eszköz csatlakoztatására. Az óra támogatja a naptárat és a hőmérséklet funkciót is. Az óra legmenőbb dolga az üzenőfal – bármilyen kedves üzenetet megjeleníthet szeretteinek, és ők tudni fogják. Csak a legmenőbb óra, amit valaha tapasztalt.

50. Fa blokkok játékóra:

Fa blokkok játékóra

Ez az egyik legkülönbözőbb típusú óra kép típusú gyerekóra a kedves gyermekeinek. Alkalmas 3 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, ez egy nagyszerű puzzle típusú óra. Az óra teljes mértékben fából készült, ami kiváló minőségű – így biztos lehet benne, hogy nem lesz káros. Ezek a gyermekóra részek teljesen eltávolíthatók, beleértve az összes 12. Ezért ragyogó játékkészlet lehet a gyerekei számára. Erősen ajánlott, ha kicsi gyermeke van otthon.

A különböző órák fölött a lista a legjobb példák arra, hogy mennyire változatos és jól néz ki az óra. Stílusnyilatkozatként szolgálnak családja számára, és funkcionális funkcióként szolgálnak, hogy a legfrissebb időpontokban is naprakész legyen. És néha gyönyörű játék lehet a gyermeke számára.