9 egyszerű és legjobb négyzet alakú óra képekkel

A faliórák rendkívül fontos órák, amelyeket mindenhol a falra helyeznek. Nemcsak az időt mutatják, hanem gyönyörű dekoratív darabok is. Leggyakrabban kerek órákat találunk. Mi a különbség azonban a négyzet alakú? Az ezekben kapható minták egyszerűek lehetnek, de a formájuk miatt igazán stílusosnak tűnnek. A négyzet alakú órák kialakítása nem olyan könnyen megtalálható, és így megmutatják, hogy mennyi keresést végeztek, hogy megtalálják a megfelelőt, amely a falon lóg..

Tekintettel arra, hogy ezek ritka látványosságok, így feltételezhető, hogy nem sok lehetőségük van. Ez egy mítosz. Ha a megfelelő helyet nézzük, négyzet alakú faliórák nagyjából mindenhol ott vannak.

Modern négyzet alakú órarendszerek Indiában:

Itt 15 egyszerű és legújabb négyzet alakú órát vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Négyzetes fa falióra:

Négyzet alakú fa falióra

A nagy négyzet alakú óra manapság nagyon népszerűvé vált. Ezek a nagy, négyzet alakú, fából készült faliórák blokkokból készülnek, amelyek rendkívül vonzóvá teszik őket. A négyzet alakú fából készült órákat általában exkluzív fabútorokkal rendelkező helyiségekben használják.

2. Négyzetes fém falióra:

Négyzet alakú fém falióra

A fémből készült órák szuper divatosak. Bármilyen színűek lehetnek, például fehér, fekete vagy fémes, például ezüst vagy arany. Bármilyen dekorációt kiegészítenek. A nagy vagy finom, négyzet alakú fém órák még varázslatosabbá teszik őket.

3. Túlméretezett négyzet alakú falióra:

Nagyméretű négyzet alakú falióra

A nagyméretű faliórák nagyon csinosak a nagy szobákban, például banketteken vagy apartmanok előcsarnokában. Nagy méretük miatt általában kereskedelmi célokra használják. A négyzet alakú túlméretezett órák sokkal szebbek, mint a kerek társaik. Ez a nagy négyzet alakú falióra személyre szabott.

4. Egyszínű négyzet alakú órák:

Egyszínű négyzet alakú órák

Az igazán színspecifikus választásokhoz könnyen elérhetőek a fekete négyzet alakú faliórák vagy a fehér négyzet alakú faliórák, vagy bármilyen más szín. A szín rendkívül elegánsnak tűnik, miközben javítják a szoba színét.

5. Kis négyzet alakú falióra:

Kis négyzet alakú falióra

Az asztalon általában kis órákat használnak. Négyzet alakúak, és riasztó funkcióval is rendelkeznek. Használhatók irodai asztalokon, éjjeliszekrényeken vagy akár tanulmányi asztalokon, ahol az időkövetés rendkívül fontos. Ezt a kis négyzet alakú órát gyönyörűen tervezték, és ezt az órát választhatja opcióként.

6. Digitális négyzet alakú órák:

Digitális négyzet alakú órák

A digitális órák szinte mindig négyzet alakúak. Rengeteg funkció van bennük. Megjelenik a dátum, az idő, a hónap napja, lehetőség van 24 órás és 12 órás formátumra. Kényelmes azok számára, akik olyan iparágakban dolgoznak, amelyek kifejezetten 24 órás formátumokat használnak.

7. Négyzet alakú konyhai óra:

Négyzet alakú konyhai óra

A konyhai falakon használt órákat konyhai óráknak nevezhetjük. Általában konyhával kapcsolatos minták vannak rajtuk. Különleges ezekben a négyzet alakú konyhai faliórákban, hogy igazán divatosak, hogy megfűszerezzék az amúgy barna falakat.

8. Designer Square Clocks:

Designer Square Clocks

A tervezőórák egyedi tervezésű faliórák, amelyeket kifejezetten megrendelésre készítenek. Bármilyen alakúak lehetnek, de gyakran négyzet alakúak, mivel az alak önmagában nem olyan gyakori. A tervezői órák más -más anyagból vagy más alakú óra mutatókkal rendelkeznek. Róluk minden egyedi. A szó minden értelmében egyedülállóak.

9. Nagy ezüst négyzet alakú órák:

Nagy ezüst négyzet alakú órák

Ezek ezüstből készültek. Igényesen vésett keretekkel rendelkeznek. Nagyon királyi megjelenésűek, és igényesen berendezett szobákhoz tartoznak, amelyek királyi dekorációval rendelkeznek. Ideális olyan helyeken, amelyek örökségnek számítanak, ezek az órák önmagukban vagyon.

Nyilvánvaló, hogy a négyzet alakú óra kivitelben számos lehetőség áll rendelkezésre. Meg kell keresnünk a megfelelő helyen. Elengedhetetlen, hogy ne ragadjunk el magunkat azon előzetes elképzelésekben, hogy mi a szép és ritka látvány. A falra akasztva egy négyzet alakú óra ugyanolyan szépnek tűnik, mint a kerek párja.