9 modern divatos óra kialakítás felkapott fotókkal 2021 -ben

Az órák mindig fontos kiegészítői voltak minden szoba dekorációjának. Legyen az a nappali vagy a hálószoba, vagy akár a konyha, az órák személyiséget kölcsönöznek a helynek. Nem csak jól néznek ki a falakon, hanem megmutatják a szoba lakójának ízlését is. Egy kis eleganciát és színt visz a szobákba. Ezenkívül tökéletes darab a szoba bútor stílusának és színkódjának ötvözésére. Az órák tervezésében a divatos óratervek a trendek. A piacon sokféle divatos falióra áll rendelkezésre. Az alábbiakban felsorolunk néhány divatos falióra mintát.

A legújabb divatos óratervek Indiában:

Itt 9 egyszerű és legjobb divatos óratervet vettünk fel képekkel. Nézzük őket.

1. Fából készült díszes faliórák:

Fából készült díszes faliórák

A fából készült órák rendkívül népszerűek minden korosztály körében. Vannak, akik józannak nevezik, mivel valóban finom és minden helyiség dekorációját kiemeli. A fából készült faliórák mindig divatban vannak, mert díszesen is néznek ki.

2. Antik díszes falióra:

Antik díszes falióra

Azt mondják, hogy a divat folyamatosan változik az idő múlásával, de ha van valami, ami kiállta az idő próbáját, annak régisége. Az antik faliórák mindig is divatosak és elegánsak voltak. Azonnali kifinomultságú megjelenést kölcsönözhetnek bármelyik falnak.

3. Sarok díszes órák:

Sarok díszes órák

A sarokórák az utóbbi években újra előtérbe kerültek. Korábban csak olyan helyeken használták, ahol sok volt a láb. De ma már kisebb változatai is rendelkezésre állnak, amelyeket nagyobb helyiségekben használnak. Gyakran ezek az órák 2 órából állnak, amelyek egymáshoz vannak kötve.

4. Inga díszes óra kialakítás:

Inga díszes óra design

Az ingaórák a legrégebbi minták közé tartoznak, és a nagyméretű fali órák is. Korábban, amikor az órákat fel kellett tekerni, az ingaórák voltak a trendek. Most a tekercselt órákat elemmel működő órákra cserélték, de a nagy, divatos faliórák, mint az inga, továbbra is rendkívül népszerűek. Tekintettel arra, hogy az órák az évek során hogyan alakultak, minden tekintetben kedveltebbek lettek.

5. Téma alapú díszes órák:

Téma alapú díszes órák

A téma alapú órák nagyon divatos órák. Kifejezetten egy adott hely dekorációját szem előtt tartva tervezték. Az órák kiváló módja az egyébként nyálas falak fűszerezésének.

6. Photo Fancy Clock Designs:

Photo Fancy Clock Designs

Amióta nagyon megszokottá vált a dolgok testreszabása, az óráink is ezek felé fordultak. Az emberek most elkezdték használni a fényképeket falióra -számlapként, ami nagyon személyes tapintást kölcsönöz Ira -nak. Bár csodálatosnak tűnik, a használat hálószobákra vagy gyerekszobára korlátozódik.

7. Tervezői díszes órák:

Tervező divatos órák

Mivel stílusunk oly gyakran változik, a tervező órák minden stílus részét képezték. Ezeket kifejezetten egyedi igényekhez/ szobákhoz tervezték. Egyedi kialakításúak és teljesen egyediek. Az egyén preferenciái szerint lehetnek digitálisak vagy analógok. Azok számára, akik szeretik a rendkívüli dolgokat, ez egy kiváló lehetőség.

8. Sea Shell Fancy Clock Design:

Tengeri kagyló díszes óra design

Ez nagyon népszerű a tengerparti területeken. Az ilyen régiókban található rengeteg tengeri kagyló miatt az emberek gyakran csodálják az ilyen falakat, amelyek exkluzív kagylókerettel rendelkeznek. Fantasztikusan néznek ki a falakon, és frissességet kölcsönöznek a helyiségnek.

9. Divatos konyhai óra:

Divatos konyhai óra

Az óra egyik legfontosabb helye talán a konyha. A konyha a ház legforgalmasabb része, és míg a konyhában rohan az idő. Ma már kaphatók a piacon divatos konyhai faliórák is. A konyha falait egyébként szekrények és készülékek borítják … Egy jó óra nagyon jól megtöri az egyhangúságot.

Fontos, hogy a házának megfelelő típusú díszes órákat válasszon. Megteremthetik vagy megtörhetik a szoba teljes megjelenését. Mint fentebb említettük, az óra nem csak az idő megismerésére szolgál, hanem személyiséget is ad a helyiségnek.