A 15 legjobb csipogó óra mintával Indiában

A csengőóra kialakítás divat a múltból. Szüreti megjelenésűek, és továbbra is nagy a kereslet. Az órák lehetnek magasak és elegánsak, de lehetnek rövidek is. A csengőóra fő ötlete az a csengőhang, amelyet minden órában üt. Ez emlékezteti az embereket arra az időre. A csengőórák gyönyörű remekművek, amelyek kiállják az idő próbáját.

Egyszerű & Modern csipogóóra minták:

Itt 15 legújabb és legjobb csengőóra -mintát vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Fali csengőóra:

Fali csengőóra

Íme egy klasszikus csengőhangú falióra, amelyet a falra akaszthat. A nagyszerű fa Bulova csengőóra analóg órával és alul acél harangozással rendelkezik. A díszesen díszített falióra tökéletes nagy otthonokhoz és vintage stílusokhoz.

2. Iskolai ház harangozó órája:

Iskolai ház csengőóra

Az iskolaházi óra egy modern csengőóra, amely meglehetősen elegánsnak tűnik. Az óra nyolcszög alakú felső fele favázas. Alul sárgaréz csengőlemez található. Az analóg óra tökéletes időt biztosít, és az óra cseng az órán.

3. Főbb szélcsengő óra:

Key Wind Chime Clock

Az egyik legjobb csengő falióra a kulcsszél típus. Itt egy gombbal lehet az órát a megfelelő percre tekerni. Ez megadja a pontos időt, amire mindannyiunknak szüksége van. Ennek a formatervezett órának lenyűgöző kivitelezés van a tetején. Az óra is remek bemutató.

4. Howard Miller Mantel csengőóra:

Howard Miller Mantel csengőóra

A faliórákon kívül remek ötlet az asztalon vagy köpenyen tartható csengőórák is. Ezek az aranyos csengettyűs kandallóórák nagyon népszerűek és egy generációig tartanak. A kandallóórák bárhol elhelyezhetők, és ívelt alakúak. Ezeknek az óráknak a faváza vintage megjelenést kölcsönöz.

5. Musical Quarter Chime Clock:

Musical Quarter Chime Clock

A legcsodálatosabb dolog a régi órákban a díszes elem. Ezek a zenei csengőórák tökéletesen illeszkednek otthonába. Divatosak és elegánsak. A zene csenget óránként, és ez is feltekerhető. Az óra oldalán néhány díszes díszítés található.

6. Íves kialakítású óra:

Íves kialakítású óra

Próbálja ki ezt az aranyos fa csengőórát, amely látványosnak tűnik. Az óra ívelt kialakítása nagyon szép. Az órának van egy üvegháza, amelybe az óra kerül. Ez nagyon jól néz ki asztallapon, mint csengő asztali óra. Az óra ritmikus mozgása meglehetősen értékes.

7. Nagyapa csengőóra:

Nagyapa csengőóra

Az egyik nagy csengőóra a nagyapa csengőóra. Ez a magas és elegáns óra fából készült. Az óra belseje üreges, és a csengőlemezeket tartalmazza. Óriási hangot adnak ki óránként. Ez a régi idők egyik leghíresebb órája.

8. Seiko csipogóóra:

Seiko csipogó óra

A Seiko az egyik legjobb óragyártó cég. A Seiko nagy csipogó falióra a legkeresettebb óra. A fali órák legendásak. Stílusosak és nagyon pontosak. Választhatja, hogy a kényelem kedvéért felfüggeszti -e ezeket az előszobába vagy a dolgozószobába.

9. Ívelt csengőóra:

Ívelt csengőóra

A csengőórákat gyártó híres cégek egyike a Howard Miller. Ezek a Howard Miller csengőórák nagyon tetszetősek. Az egyes órák kivitelezése látványos. A darab részletei kivételesek. Ez az óra órás üvegfigura alakú.

10. Jubileumi óra:

Jubileumi óra

Az egyik legjobb ajándék, amelyet valakinek az évfordulójára adhatunk, a csengő évfordulós óra. Ez a lenyűgöző darab egy üvegkamrában van elhelyezve. Az óra csengő alatt van, amely forog és nagyon elegánsnak tűnik. Ezt a legjobb egy párnak adni életük legfontosabb napján.

11. Kakukk csipogóóra:

Kakukk csipogó óra

Az egyik legjobb szüreti óra a kakukk csipogó óra. Ez az óra úgy készült, hogy úgy nézzen ki, mint egy madárfészek. Vannak fákból faragott állatok és fák. A harangszó az alján szintén faharangok. A benne lévő kis kakukkmadár minden óra sztrájkján kijön, és csodálatos kakukkhangot ad ki.

12. Iskolai csengőóra:

Iskolai csengőóra

Itt egy remek kinézetű Linden csengőóra található az iskola falán. Ez az egyszerű, de pontos óra éppen alkalmas irodai helyiségekbe. Ez adja a legjobb időt, és könnyen olvasható is. Az óra csengése nem túl hangos, hogy zavarja.

13. Ünnepi harangszó:

Ünnepi csengőórák

Tedd még fényesebbé és színesebbé ünnepi szezonodat ezzel a karácsonyi csengőórával. Ennek az órának a karácsonyi képe van az óra belsejében. Órában csengeti a karácsony csodálatos énekeit. Ez mindenkit felvidít, és különösen jó lesz a gyerekeknek. Ez az óra csillogó asztali órának néz ki.

14. Berakott csengőóra:

Berakott csipogó óra

A magas csipogó óra látnivaló. Ez a pompás kinézetű, intarziás, mahagóni fából készült óra nagyon bonyolult a részletekben. Ez inkább az Edward -korszakhoz tartozik, és látványosnak és nagyszerűnek tűnik. Ez a legjobb egy nagy helyiségben, ahol erre a magas és elegáns darabra lehet összpontosítani.

15. Hordozó csengőóra:

Kocsi csipogó óra

Próbáld a kezedbe venni az egyik legszebb vintage csengőórát. Ezek kocsi csipogó órák, amelyeket utazás közben hordtak. Az órák mutatják az utazók idejét. Ezek üvegkamrában és fém szerelvényekben vannak. Nagyon elegánsak és egyszerűek a stílusukban.

A csipogó órák különböző stílusúak. Lehetnek nagyapa órák, kandallóórák, kakukkórák vagy akár zenei órák. Leggyakrabban fa kerettel készülnek, és üvegkamrával rendelkeznek. Ezek az órák feltekerhetők, hogy elérjék a megfelelő időt.