25 egyszerű és hagyományos orrgyűrű indiai nőknek

Az orrgyűrűk megbízhatóan meghatározó formái voltak. Figyelmen kívül hagyva azt a módot, hogy az orrlyukasztás figyelemre méltó, zavaró cselekvés, de az utolsó tétel arra készteti a nőket, hogy dőljenek be ennek a keretnek. Függetlenül attól, hogy energikus iskolai fiatal nő vagy nagy jelentőségű késői házas nő, mindenki tudja, hogy az orrgyűrűkben a legújabb példákat kell bemutatnia. A modellektől a szupersztárokig és bloggerekig a sztárok nem félnek kitörni a régi orrgyűrűt és elérni punk oldalukat.

Indiában az orrgyűrűknek különböző konnotációi vannak, például egy csodálatos szegmens vagy egy szokásos szokás. Így olvassa el, hogy fontolja meg mindent az orr piercingetől az indiai divatos orrgyűrűig.

Az orr piercing káprázatosnak tűnik, mégis fontolja meg annak lehetőségét, hogy nem szeretne inkább az orrát átszúrni. Ha egyszerűen csak egy napig kísérletezik az orrlyukasztással, nézze meg új hamis orrgyűrűinket. Ezek az orrgyűrűs minták egyszerűen úgy néznek ki, mint az eredeti cikk, de a lyukasztással szemben egyszerűen illeszkednek az orrlyuk szélére.

orrgyűrűk

Ki gondolta, hogy az orrgyűrű megvásárlása ilyen döntési választékkal jár? Szerencsére a különböző internetes portálok elvégezték a legtöbb vizsgálatot helyetted. A manapság kínált orrcsapok szokatlanul kellemesek és könnyen viselhetők. Az orr ékszerei lehetnek kis szegecsek, kis gyűrűk vagy akár korlátlan körök. Az indiai orrviselet nagy része aranyból, ezüstből, titánból és drágakőből áll. A legjobb az egészben az, hogy árnyalatok vagy kövek kombinációjával vannak beágyazva, hogy fokozzák a megjelenést és az általános nagyságot. Íme néhány figyelemre méltó típusú orrgyűrű, amelyeket a piacon nagy keresletben talál:

  • Az orrcsavar egy vízszintes bot, amelyet kopás és csavar tartja. Ez lehet ménes, virág vagy bármilyen új szintű körvonal.
  • Maharashtrában a hölgyekről ismert, hogy a rendkívül egyedi gyöngyház orrpálcát viselik az orr javára, ami növeli általános kiválóságukat.
  • A szeptum orrgyűrűi rendszeresen megtalálhatók a szokásos dél -indiai vallási és házassági kapacitásokban. Ezek sokoldalú aranygyűrűk, amelyek az orrlyukhoz vagy a septumhoz kötődő hosszabbítóról csüngnek.
  • Az indiai hölgyek rendszeresen megfigyelik a nagy aranykarikákat félig értékes kövekkel vagy gyöngygolyókkal.
  • Abban az esetben, ha a készleteket a születéskövek erejébe helyezi, akkor a zafír orrcipője makulátlan drágakő lesz azoknak, akik szeptemberben fogantak.

Az orrgyűrű kifinomultsága csak a díszítésen múlik, viselése a védikus korba nyúlik vissza, és bárki tudja, a terhességgel és időszakokkal azonosított gyötrelmeket elviselhetetlenné teszi. Az orrgyűrűk Indiában vagy az orrlyukon, a septumon vagy az orrnyúlványon vannak kopva.

Orrgyűrűs minták új modelljei nőknek:

Az ilyen óriási társadalmi elismeréssel, amely különböző kerületeken keresztüli, az orrkarikák sokféle változatot és társadalmi hatást láttak tervében. Az alábbiakban bemutatjuk a felső orrgyűrű körvonalait India helyének megfelelően:

1. Latkan orrgyűrű:

Latkan orrgyűrű

Ez az orrgyűrű egyfajta sima fémes lánc, díszítő varázsaival, amelyek egyfajta vonzó kar ékszernek tűnnek. A terv úgy készült, hogy a fénypont inkább a fémes láncrészen van, szemben az orrgyűrűvel. A Latkan másik legáltalánosabb fajtáját „Bullag” -nak hívják, amely a septumra függesztett függő.

2. Pandzsábi stílusú menyasszonyi orrgyűrű kialakítása arany színben:

Pandzsábi stílusú menyasszonyi orrgyűrű kialakítása arany színben

A Punjab -ban rendkívül fősodratú terv alapvetően közepes vagy kiterjedt sávot tartalmaz, amelynek nulla varázsa van a perem mentén, és felmegy a fémes lánc mentén, amely az orrgyűrűt a hajhoz társítja. Az indiai leghíresebb esküvői drágakövek közül kiemelkedő pandzsábi Nath a Nathni nehezebb adaptációja..

3. Laung Nose ékszerek aranyban:

Arany orrú ékszerek

A számos bollywoodi dalszövegírót felvonultató laung egy szegfűszegből kialakított orrcsap, amely Észak -India számos részén elterjedt. Általában aranyból vagy ezüstből készült, értékes vagy félig értékes kövekkel tűzdelve, a laung esküvőn és más nem mindennapi eseményen is viselhető.

4. Hagyományos nagy orrgyűrű:

Hagyományos nagy orrgyűrű

Ezek a legbonyolultabban tervezett orrgyűrűk, amelyek talán a társadalmi középpontot ábrázolják. Himachal Pradesh és Uttarakhand egyes részein elterjedtek.

5. Nagy orrgyűrűs minták esküvőre:

Nagy orrgyűrűs minták esküvőre

A főáram Uttar Pradesh és Bihar egyes részein, a tüskés orrgyűrű kerek alakú, szüntelen küllők haladnak a perem mentén. Ebben a képességükben az orrgyűrű az ajkakra esik, és a száj nagy részét lefedi.

6. Dél -indiai orrgyűrűk – Mukhuttis:

Dél -indiai orrgyűrűk - Mukhuttis

A Mukhuttis, a tartományi nyelvjárásban ismert, könnyű orrpálca, amelyet általában Konkan és Goa hölgyei viselnek. Mindazonáltal Keralában és Karnatakában is viselnek egy kis engedékenységet, ahol a hölgyek mindkét orrlyukon viselik.

7. Egyszerű orrcsapgyűrű lányoknak:

Egyszerű orrcsapgyűrű lányoknak

Általában a legtöbb hölgy mindkét orrlyukán hordja az orrcsavarokat, amelyek rendszeresen tartalmaznak néhány drágakövet, amelyek bonyolultan meghatározottak, hogy valódi dél -indiai előrelépést biztosítsanak. Az orrcsap viselése koros, és a terv a társadalmi jelentőségről beszél.

8. Indiai Pullaku Design:

Indiai Pullaku Design

Ezt az orrgyűrűt általában a szeptumon vagy az orrlyukak alsó részén hordják. Különböző formákban és méretekben érkeznek, nem sok díszítéssel. Általában egyedül vagy más orrpálcával viselnek.

9. Arany hosszú Nathni Design:

Arany hosszú Nathni Design

A Nathni egy jól ismert hurok orrgyűrű, amelyet nagyrészt Gujarat és Rajasthan hölgyek viselnek. Általában aranyból vagy ezüstből készülnek, és néha minimális értékű vagy félig értékes gyémántkővel vannak díszítve, amely hosszú érzékeny fémlánccal társul a hajhoz..

10. Maharashtrian Nath Design in Gold:

Maharashtrian Nath Design arany színben

A gyönyörű bollywoodi hölgyek által viselt Maharashtrian Nath jól ismert keresztben India felett figyelemre méltó kesudió alakjáról. Általában gyöngyből, pöttyökből és más gyönyörű kövekből készülnek, hogy minden pelletet kiszolgáljanak.

11. Konkani orrgyűrű kialakítása:

Konkani orrgyűrű kialakítás

A Konkani csapok nagyon elméletek, és a természet összetevői hajtják őket; a méneseket halak, szárnyas lények stb. témájából készítik, és értékes vagy félig értékes kövekkel díszítik. Annak ellenére, hogy az arany és az ezüst az alapfémek, amelyeket a terv részeként használnak, mégis minden Konkan drágakő az erőfeszítést és a mértékletességet tükrözi benne.

12. Indiai tervező orrgyűrűk fehér aranyban:

Indiai tervező orrgyűrűk fehér aranyban

Kifejezetten hírességek számára tervezett, és Vidya Balan és Sonam Kapoor fejlesztette; a Canne -i Filmfesztiválon néhány érzelmi orrkarika körvonala látszott drágakövekből és fehér aranyból, ami szintén megfelelő választás lehet minden óra indiai hölgy számára.

13. Fekete fém orrgyűrű:

Fekete fém orrgyűrű

Ez egy újabb stílusos orrpálca, amely manapság híres, és elegáns megjelenést kölcsönöz az arcnak. Kipróbálható különféle napokon és eseményeken.

14. Nagy gyémánt szegecses karika:

Nagy gyémánt szegecses karika

Ezek teljesen megváltoztatják a keresést, és egy nem mindennapi eseményt, például esküvőt vagy ünnepséget igényelnek. Ezek kétségkívül csodálatosnak tűnnek, mivel határozottan megváltoztatják a megjelenést.

15. Gyöngyös arany Bali Design:

Gyöngyös arany Bali Design

A változatos színű tapintások díszítése az alap orrgyűrűben egy újabb minta, és össze lehet hangolni a tapintásokat az őrült megjelenés ruháival.

16. Ékszer orrgyűrűk:

Ékszer orrgyűrűk

Egy ékszer megbízhatóan egy fiatal hölgy legközelebbi társa volt. Manapság nem csak gyűrűkben, hanem orrcsavarokban is előfordul. Annak ellenére, hogy minden hó borítja, mindenképpen drágakőből szegett díszek kerülnek elő.

17. Gyémánt orrgyűrűk nőknek:

Gyémánt orrgyűrűk nőknek

Azoknál az egyéneknél, akiknek éles az orruk, a jobb orrlyukon lévő magányos ékszer orrpálca javítja az orr megjelenését. Az alaptervek keresik a legjobban ezeket az egyéneket. Mindent figyelembe véve, függetlenül attól, hogy milyen csábító a szemed, egy fényes dísz az orrlyukán még most is átirányítja a figyelmet a szemedről az orrodra.

18. Arany orrgyűrűk:

Arany orrgyűrűk

Az arany híres a dísztárgyakról és az orrgyűrűről, mindig aranyosabbnak tűnik. Sok helyen kötelező orrgyűrűt és aranyat is viselni. Néha lánccal csatlakozik a fülhöz, és néhány helyen mindkét orrlyuk áttört.

19. Gyémánt körök orrgyűrű kialakítása:

Gyémánt körök orrgyűrű kialakítása

Egyszerű és kicsi, kör alakú, gyémántos orrgyűrűk mindig jó választás egy indiai menyasszony számára. A könnyű súlyú drágakövekkel ellátott orrtüskék soha nem szűnnek meg klasszikus választásnak lenni a menyasszonyok számára a világ bármely pontján.

20. Arany orrgyűrű lánccal:

Arany orrgyűrű lánccal

Ami az arany orrgyűrűk vásárlását és viselését illeti, nem fog rosszul járni azzal a véletlen lehetőséggel, hogy jogosan végzi el a vizsgálatot, és dönti el szükségleteit a stílus, az anyag és a kiadási terv tekintetében. Az arany orrgyűrűk világszerte gyakoriak, és a hölgyek behatolnak az orrukba, hogy tisztában legyenek az élvonalbeli időkkel.

21. Menyasszonyi gyémánt orrgyűrű ékszerek:

Menyasszonyi gyémánt orrgyűrű ékszerek

Az orrgyűrű a menyasszonyi ékszerek fontos része, és a szubkultúrától függően a bal vagy a jobb orrlyukon viselik. Ez a gyémánt orrgyűrű szépséget ad a gyönyörű menyasszonynak. Úgy tartják, hogy az orrgyűrűt viselve a menyasszony imádnivalóbb a férje szemében.

22. Színes orrgyűrű kialakítás:

Színes orrgyűrű kialakítás

A piros az energia árnyéka. Ha könnyű kompozíciója van, néha célszerű tompa ékszereket használni. Az árnyékoló orrgyűrűk széles választéka áll rendelkezésre, amelyeket a ruházatának megfelelően népszerűvé tehet. Egy sima és egyszerű kabát viselése növeli az egyének gondolkodását az arcoddal és annak díszeivel kapcsolatban.

23. Ezüst orrgyűrű:

Ezüst orrgyűrű

Abban az esetben, ha népszerű, mégis egyszerű és a la módi díszítést keres, akkor ezüst tekercselésű orrcsavar ideális az Ön számára. Az egyének jelenleg megkapják értelmes stílusát, függetlenül attól, hogy fényes díszek vannak -e az orrán.

24. Egyszerű arany orrgyűrű kialakítás:

Egyszerű arany orrgyűrű kialakítás

Igazán elegánsnak tűnik, és hasonlóan jól illik számos eseményhez és ruhához! Az egyszerű orrgyűrűk egy vagy két csapszeget tartalmaznak. Ezek a szegecsek igazán szépnek tűnnek, akiknek orra van, és rajzolhatnak ennek az elragadó fókuszdarabnak az orrától elválasztva.

25. Tüskés aranyhurok:

Szegecselt Golden Loop

Ez az orrgyűrű arany és gyémánt keveréke, amelyek közéjük van tűzve. Ezek a gyémántok fokozzák kecsességét, és vonzóbbá teszik őket. Ez a ménes könnyen hordozható az eljegyzési partin vagy a barátod esküvőjén.

Következésképpen manapság különféle orrgyűrűk állnak rendelkezésre az egyének számára. Annak ellenére, hogy az orrgyűrű szokásos jelentőségét nem hagyták figyelmen kívül, a kortárs mintákban hullámokat vert, és formatervezési díszítéssé vált a hölgyek és néhány férfi számára is! Ily módon azok a hölgyek, akik a legújabb penészgombatámogatók, és őrült, népszerű megjelenésre van szükségük, törekednek ezekre az orrdíszekre.

Úgy tartják, hogy az aranyat tartják a legjobb fémnek az orrcsapok számára, többnyire a meleget tartó tulajdonságainak fényében. Az orrlyukból kilépő csillogás beállítható és kihűl a testből. Akárhogy is legyen, a nem mindennapi fémeket ki lehet használni hibátlanságukért vagy nagyszerűségükért, az arany orrbot viselése a legizgatottabb.

Az indiai hölgy nagy része, aki szereti hagyományos díszítésekkel díszíteni magát, hogy az orrgyűrűt ragyogó orrvágásként viselje, mivel ez a legcsábítóbb dísz. Az orrgyűrű ma aktuális forma. A nyugati kultúrában is viselték, és divatos díszítésnek tekintik. Ezen a ponton az esély, hogy ezenkívül lenyűgözi az orrgyűrűk vonzerejét, és egyszerűen próbálja ki őket.