9 különböző típusú kivitel ezüst orrcsapban

Az orrtű nagyon népszerű ékszerforma, amelyet lyukasztással szúrnak az orrba. Ez egy olyan tétel, amely egy nagyon érdekes történelmi múlt révén találta meg a divatvilágot. A Közel -Keleten találták meg őket, és először a 16. században mutatták be őket az indiai mogulok. A mogul szabály alatt az orrcsapokat egyféleképpen tervezték, amelyek virágminták voltak.

Az orrcsapok vonzóvá és gyönyörűvé teszik a nőt. Különböző kivitelben és színben kaphatók, de az ezüst szebbé teszi a megjelenést. Az orrcsap modern divatos kiegészítő, amely korábban csak hagyomány volt.

Gyönyörű ezüst orrcsapok:

Az orrcsapot a nyugati kultúrában is viselik, és divatos dísznek tekintik. Ha lenyűgözi az orrcsapok varázsa és kissé zavaros, itt van néhány gyönyörű ezüst orrtű.

1. Egyszerű ezüst orrcsap:

Egyszerű ezüst orrcsap

Az egyszerűség mindig hangosabban beszél. Az egyszerű ezüst orrtű lehet az első orrtű minden lány számára, aki úgy döntött, hogy viselni fogja. Nagyon könnyű és szabálytalan mintázatú. Szokatlanok és stílusosak. Ez a legjobb lehetőség az iskolai és főiskolai lányok számára, mivel nagyon egyszerű és hűvös megjelenést kölcsönöz.

2. Virágos ezüst orrcsap:

Virágos ezüst orrcsap

A virágos ezüstcsap virágmintás. A virágmintás csapok nagyon szépek egy nagy orron, és az orron kívül vonzhatják a figyelmet erre a gyönyörű középső darabra.

3. Széles ezüst orrcsap:

Széles ezüst orrcsap

A széles orrú ezüst csap fokozza az arc hegyes hegyének szépségét. Ez világos és nagy orrtű az élesebb orrhoz. Ez a csap jól néz ki mind a hagyományos, mind a modern öltözékeken.

4. Gyémánt ezüst orrcsap:

Gyémánt ezüst orrcsap

Függetlenül attól, hogy a gyémánt számokban vagy egy nagy gyémántban van, ezüstbe burkolva, ez a gyémánt ezüstcsap időtállónak tűnik, és bármilyen orrformához illik, és minden korosztály számára jól néz ki.

5. Virág hajlított ezüst orrcsap:

Virág hajlított ezüst orrtű

Ez egy másik divatos orrtű, amely manapság népszerű, és elegáns megjelenést kölcsönöz az arcnak. Virága van, belseje pedig hajlított. Különböző napokon és alkalmakkor viselhető.

6. Ezüst hurok orrcsap:

Ezüst hurok orrcsap

Ez az ezüst csap nagyon elbűvölő és hűvös megjelenést kölcsönöz, különösen akkor, ha gyémántot adnak a hurokhoz. Ezüst hurokcsap vonzza a figyelmet. A hagyományos ruhához illik.

7. Nagy ezüst karika:

Nagy ezüst karika

A nagy ezüst karikák teljesen megváltoztatják a megjelenést, és különleges alkalmat igényelnek, például esküvőt vagy fesztivált. Ezek minden bizonnyal gyönyörűek, és hajlamosak teljesen megváltoztatni a megjelenést.

8. Gyöngyös ezüst orrcsap:

Gyöngyös ezüst orrcsap

Az ezüst csap minden ruhához viselhető. Ha valaki további színeket szeretne hozzáadni, mehet a színes gyöngyökhöz, amelyek megfelelnek a funky megjelenésű ruháknak. Ez egy egyszerű orrcsap, mégis trendi.

9. Ezüst orrcsap kövekkel:

Ezüst orrcsap kövekkel

Mivel a kövek különböző színekben kaphatók, és ezüsttel burkolhatók, hogy illeszkedjenek a ruhához, és királyi megjelenést kölcsönözjenek. Ezek lehetnek különböző kő keverékei, amelyek egy bizonyos formát öltenek, vagy egyetlen óriás kő, amely élénkké teszi. Szélesebb orron tökéletesen néz ki.

Az orrcsapokat az ókortól kezdve viselték, és jelképezték annak a gazdagságnak és adottságnak, amelyet egy lány birtokolt vele. Nos, manapság minden státuszszimbólumnál főleg ezek a megjelenés és a csillogás hányadosának improvizálása. Ez egy szépségápolási rendszer a nők számára világszerte. Az orrtüske szemtanúja volt a döntő átalakításnak, hihetetlen formatervezéssel.