8 otthoni gyógyszer a bélgyulladás ellen

Megnyugodhatok az esetemben, biztosítva Önt arról, hogy hányszor szenvedtem ráncos sebektől, reggel felkeltem és nem tudtam megszólalni, mert az ajak a sebet ecseteli a fogak ellen, vagy a rágással van gond a kerek búzaszínű fehér seb miatt. nem engedi az ételt rágni. Mindannyian keressünk egyszerű otthoni gyógymódokat az előttünk álló problémák orvoslására, ha nem az alternatíva, menjünk orvoshoz.

otthoni jogorvoslatok a sebek kezelésére

Biztos vagyok benne, hogy sokan átéltük azokat a fájdalmas napokat, amikor egy hülye kis seb elrontotta az egész napját, mert nem tud rendesen beszélni, enni és még nevetni sem. A szájfekélynek is nevezett fekélyek olyan fekélyes állapotok, amelyek gyakran a szájüregben alakulnak ki az ínyen, az ajkak belső oldalán és még a száj belső részén is. Általában csak maguktól jönnek és mennek, de még akkor is előfordul, hogy elhalványul az idejük, és azok a napok teljesen megzavarják a harmóniát. Minden alkalommal, amikor megtörténik, feltétlenül elgondolkodik azon, hogy miért ismétlődnek? Ennek oka elsősorban az, hogy a szervezetben nincs megfelelő táplálkozás, különösen a B -vitamin, a vas vagy a cink hiánya. Időnként a stressz vagy a szöveti sejtek károsodása is oka lehet. Szintén a gyenge immunrendszer lehet az oka annak, hogy ilyen fájdalom jelentkezik.

De amikor ezek a sebek újra és újra előfordulnak, határozottan stabil gyógymódra van szükség. Bár valamire és mindenre mindig van valamilyen gyógymód, a sebek könnyen kezelhetők otthon ülve.

Az otthon ülés kúra:

Vigyázzon, mit eszik:

Egyél rendesen

Az első dolog az óvatos étkezés. Különösen a citrusfélék, például a narancs vagy a szőlő, sőt a gyümölcsök, például az alma vagy az ananász kerülése, mivel ezek súlyosbítják a fekélyeket. A belső szája is allergiás lehet bizonyos ételekre, például dióra vagy csokoládéra vagy bármilyen zöldségre. Mielőtt tehát újabb fekélybe törne, döntsön helyesen.

Tartsa az egészséges friss száját:

A következő lépés az egészséges száj elérése. Csak látogasson el egy orvosi boltba, és vásároljon szájápoló krémet vagy szájvizet, hogy szája egészsége tiszta és tiszta maradjon. De mindez csak az óvintézkedések előtt áll.

A nedves teazsák:

Amikor már szenved a fájástól, próbáljon ki néhány praktikus eszközt a seb gyógyítására. Például nedves teazacskó. Ha normál porport tartalmazó teát használ a tartályokban, tegyen egy puha muszlin kendőbe, vagy csak vásároljon néhány teás zacskót az élelmiszerboltból, és miután befejezte a tea felhasználását, a nedves teás zacskót a rákhoz lehet nyomni. A tea csersavat tartalmaz, amely a fájdalom csökkentésével együtt a fekélyt is gyógyítja.

Aloe vera:

aloevera 4

Látja az aloe vera növényt a teraszán díszítve. Itt az ideje, hogy levágjon egy levelet, és valamilyen előnyre fordítsa. Az aloe vera tiszta gél különleges tulajdonságokkal rendelkezik a fekély azonnali gyógyításában. Folytassa a gél felhordását és újbóli felvitelét a növényi levél belső húsából a belső ajakhoz.

Szódabikarbóna:

szódabikarbóna 854

Szintén szódabikarbóna, só és hidrogén -peroxid keverék jó csomag a fekély kezelésére. Csak keverje össze egy csomagban, egy kicsit, például egy kanál mindent, majd vigye fel az érintett területre. Ha az oldat túl erős, hígítsa vízzel.

Hagyma:

Hagyma

Egy egyszerű hagyma is szép gyógyír rá. A nyers darab hagyma, ha a rúdhoz tartjuk, meggyógyíthatja. A gyógynövény zsálya, amelyet öntetekhez és főzéshez használunk, szintén kiemelkedő gyógymód.

Timsó:

Ettől eltekintve egy egyszerű jég vagy timsó, amelyet a közeli üzletből lehet igénybe venni, segíthet gyógyítani a fájást. Az Alum azonnal csökkenti a vörösséget a fájdalommal együtt.

Magnesia és Benadryl teje:

Tej

Míg a Benadryl enyhe érzéstelenítő hatással rendelkezik, mindkét összetevő nyugtató bevonó képességgel rendelkezik, amely elfedi a fájdalmat, és egy réteget képez a tetején, ami szintén csökkenti a súrlódás közbeni fájdalmat, és így segít.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80