9 természetes módszer az egerek gyors megszabadítására otthonról

Házad tele van egerekkel? A sarkokban lapulnak, és éjszaka támadásra várnak? Kíváncsi vagy, hogyan lehet örökre megszabadulni az egértől? Mielőtt kísértést érezne, hogy bevigyen egy áruló egércsapdát, és darabokra tépje, olvassa el ezt a cikket! Lehet, hogy az egerek nem a legjobb barátai, de vannak erőszakmentes módszerek arra, hogy kiűzzék őket a házból. Csodálatos alternatívái a patkányméregnek vagy vegyszereknek, amelyek végül árthatnak a saját gyermekeinek. Javasoljuk, hogy próbálja ki ezeket a bolondbiztos természetes gyógymódokat, hogy megszabaduljon tőlük!

Természetes gyógymódok az egerek megszabadítására

Mi az oka annak, hogy az egerek belépnek a házba??

Gondolkodtál már azon, hogy miért vagy hogyan lépnek be az egerek a házadba? Íme az okok:

  • A rendetlen, tisztátalan otthon vonzza a kártevőket, beleértve az egereket is.
  • Ezek a lények a falak apró repedéseiből vagy a fürdőszobai csöveken keresztül lépnek be az otthonokba élelmet és menedéket keresve.
  • Testalkatuk lehetővé teszi, hogy a legkisebb lyukakon vagy réseken átmásszanak
  • A nedves, sötét és meleg szoba meghívja az egereket, és megfelelő tenyésztési környezetet kínál számukra.
  • Ha élelmiszereket nyitott helyen vagy zárt szeméttárolókat tartanak a sarkokban, növelik az egerek esélyét a házban

Hogyan lehet megszabadulni az egértől otthon természetes gyógymódok használatával?

Íme néhány kipróbált természetes módszer az egerek otthonról való megszabadítására:

1. Burgonyapüré az egér megszabadításához:

Burgonyapürével megszabadulni az egerektől

Ha kíváncsi, hogyan lehet megszabadulni az egértől otthon egy természetes összetevő használatával, próbálja ki a Burgonyát! A keményítőtartalmú burgonya nagyon finom ízű és az ételek fontos összetevője, de a burgonyapüré nagyon veszélyes ezekre a rágcsálókra. Ahogy a burgonya pelyhei kitágulnak a gyomrukban, és nem emésztik meg, és megölik őket, így megszabadulnak tőlük. Tehát szórjon két vagy három evőkanálnyit a felületre, ahol egerek érkezése gyanítja, és látja a csoda történését. Csak a biztonság kedvéért nézze meg, hogy a gyerekek vagy háziállatok nem eszik a szétszórtakat.

2. Varázslatos szegfűszeg az egér megszabadításához:

Mágikus szegfűszeg

A szegfűszeg elengedhetetlen fűszer az ázsiai konyhában, mivel javítja az ételek ízét, de az illata kellemetlen az egér számára, és arra kényszeríti őket, hogy más helyekre váltsanak, így egyszerű, természetes módon elmozdíthatják őket kedves, biztonságos házból. Helyezhet egészséges szegfűszeget, és stratégiailag elhelyezheti otthonában, és ha lehetséges, takarja le néhány pamutruhával. Ehelyett 20-30 csepp szegfűszegolajat önthet egy vattacsomóba, és elhelyezheti azon a helyen, ahol gyanítja, hogy egerek belépési pontjai. Cserélje ki a labdát 2-3 napon belül, mivel a szag elpárolog.

3. Helyezze el Kitty almát, hogy megszabaduljon az egértől:

Helyezze el a Kitty almot, hogy megszabaduljon az egerektől

Szeretné tudni, hogyan lehet eltávolítani az egeret a házból? Próbáld ki a Kitty Litter -t! Az egerek félnek a macskától, ezért ha macskaszagot éreznek abban a házban, gyorsan kirohannak abból a házból. Tehát elhelyezhet macskaalomot a ház bejáratánál vagy azon a helyen, ahol azt gyanítja, hogy belép, és láthatja, amint elmenekülnek otthonából. Könnyen beszerezheti ezeket az almokat a kisállatboltokban vagy az interneten, és könnyen megszabadulhat ezektől a csúnya rágcsálóktól.

4. Bors mentaolaj, hogy megszabaduljon az egértől:

Borsmenta olaj

Az egerektől való megszabadulás egyik legjobb otthoni gyógymódja a borsmentaolaj. Ön nagy rajongója lenne a mentaillatnak, de ez az egér mérföldeket fut, amikor szagolják őket, mert elég nehéz nekik elviselni ezt a nagyszerű illatot. Ha akarod, ültethetsz menta növényeket a kertben és a bejárat közelében, és könnyen elhajthatsz otthonodtól. Ahhoz, hogy borsmentaolajat használjon az egerek megszabadítására, borsmentaolajat is tehet egy vattacsomóba, és az egér belépési pontjaira helyezheti, és könnyen elriaszthatja őket.

5. Használjon emberi csapdákat az egér megszabadításához:

Használjon emberi csapdákat az egerek megszabadításához

Ez egy másik módszer, amellyel elkaphatja az egeret, és életben hagyhatja. Ezeket a módszereket évtizedek óta használják, mivel fantasztikusan működnek. A piacon és az interneten sok csapdát kap, amelyekbe behelyezheti kedvenc ételét, és otthagyhatja, és amint az egerek belépnek, belegabalyodnak, és a jövőben is újra felhasználhatja. Csak győződjön meg róla, hogy meg kell mosnia az újbóli használat előtt, és újra rajzoljon egy jelenetet, hogy megfogja ezeket az aprókat. Ez a legjobb módja annak, hogy megszabaduljon az egerektől a házában.

6. Permetezzen ammóniát az egér megszabadításához:

Az ammónia a leghatékonyabb módja az egerek megszabadulásának. Az erős ammóniaszag figyelmezteti az egeret, és úgy gondolják, hogy ez a szag ragadozó vizeletének köszönhető, és nagyon gyorsan elhagyják azt a helyet. A kis tartályokban kis házakat kell kialakítani, hogy a gáz felszabaduljon, és ammóniát kell elhelyezni, és ezeket a tartályokat arra az útra kell helyezni, ahonnan az egér belép. Miután megérezte erős illatát, soha többé nem lépett be a házba. Csak vigyázzon a gyerekekkel és háziállatokkal, hogy ne emeljék fel ezeket a tartályokat.

7. Hatékony hagyma az egér megszabadításához:

Hagyma

A hagyma a legjobb módja annak, hogy megszabaduljon az egerektől a konyhában. A hagymának halálos, csípős szaga van, amelyet sok háziállat nem tud elviselni, és elmenekülnek, és elhagyják a helyiséget. Vágja a hagymát két részre, és tartsa azokat a helyeket, ahol gyanítja, hogy az egerek belépési pontjai. Cserélje ki a hagymát egy hét alatt, amikor a csípős szagok erodálódni kezdenek, és nézze meg, amint az egér elhagyja a házat. Ez a leghumánusabb módja az egerek megszabadulásának.

8. Párizsi kakaópor és vakolat keveréke az egér megszabadításához:

Párizsi kakaópor és vakolat keveréke, hogy megszabaduljon az egerektől

A kettő keveréke kiválóan működik, és távol tartja ezeket a veszélyes egereket a házától.

Vegyen fel egyenlő mennyiségű vakolatot Párizsból és kakaóport vagy csokoládéport a rendelkezésre állás szerint. Készítsen egy kis golyót, vagy helyezze a keveréket egy olyan helyre, ahonnan az egér belép. Az egér vonzódik a csokoládéporhoz, és amint eszik, elhagyják a házat víz után kutatva, és nagyon hamar meghalnak.

9. Spray Tabasco szósz és mosószer, hogy megszabaduljon az egértől:

Spray Tabasco szósz és mosószer

Vásárolja meg ITT

Használja ezt az erős spray -t, hogy megszabaduljon a varázslatosan működő egerektől:

  • Keverjen össze három teáskanál szappanos mosószert egy evőkanál Tabasco mártással kevés vízzel, és alaposan keverje össze, és öntse a spray -palackba.
  • Permetezze a padlóra, ahol gyanítja az útját, és miután megérezte annak illatát, jól érezné magát, és könnyen elhagyná a házat.

Ezek az otthoni jogorvoslati lehetőségek az egerek megszabadulásához biztosíthatják a rágcsálómentes otthont. Azonban nem garantálhatják az egerek újbóli belépését, kivéve, ha rendkívüli óvintézkedéseket tesz. Győződjön meg róla, hogy lezárja a falak és a mennyezet minden nyitott rését vagy repedését. Hívjon vízvezeték -szerelőt és javítsa ki a vízelvezető csöveket. A legfontosabb szempont, amely elriaszthatja a patkányokat otthonából, az, hogy tisztán és minimálisan tartsa. Dobja el a haszontalan dolgokat, és oldja fel az otthon dugulását, hogy elbúcsúzzon az egerektől!

Gyakran Ismételt Kérdések:

1. Mennyi az egér átlagos élettartama?

Az egér általában 18 hónapig él. Az egér méretétől és típusától függően az élettartam eltérő. Az egerek fő kihívása, hogy nagyon korai, 2 hónapos korukban képesek szaporodni, és évente akár 6-10 -szer is szaporodhatnak. Fészket képeznek a falak réseiben vagy a sötét sarkokban. Ezért szinte nehéz lehet végleg kiűzni az egereket otthonából.

2. Csípje meg az egereket?

Az egerek általában félnek az emberektől. Azonban sok olyan eset van, amikor az egerek megtámadták a kisgyermekeket vagy az ágyban fekvő embereket. Az egér egyetlen harapása baktériumok millióival fertőzheti meg a szervezetet. Az egerek harapása is felelős a veszettség miatti sok halálesetért. Ha az egér harapását gyanítja, 24 órán belül veszettség elleni oltást kell készítenie.

3. Mi a legjobb anyag az egerek elpusztítására?

Az egereknek nagyon éles fogaik vannak, amelyek szinte mindenbe beleharaphatnak. Az acélhuzalokat azonban nehéz rágni, ezért a legtöbb vízvezeték -szerelő azt javasolja, hogy SS -hálóval zárják le a lefolyókat. Használhatja őket a mennyezet és a padló réseinek lezárására acél vagy horganyzott drótháló használatával.