A 9 legjobb otthoni gyógyszer a malária kezelésére

A világon elterjedt betegségek közül a malária meglehetősen ismert, és gyakran előforduló probléma. Ez gyakoribb a trópusi és a szubtrópusi régiókban. A fő ok a parazita támadás a szervezetben, de a malária tünetei közé tartozik a magas láz minden második napon, fejfájás, hidegrázás, fájdalom és borzongás. Szélsőséges esetekben, ha nem alkalmaznak megfelelő kezelést, a malária vérhashoz, vérszegénységhez és akár veseelégtelenséghez is vezethet. Kétségtelen, hogy megfelelő gyógyszerekre és szakmai segítségre lesz szüksége, de mindig felgyorsíthatja a kezelést néhány hatékony otthoni jogorvoslattal.

Az alábbi listában megtalálhatók a legjobb otthoni gyógymódok, amelyeket alaposan áttekintettek és bebizonyítottak, hogy a malária egyik legjobb kezelése. A látható eredmények eléréséhez ezeket minden nap követnie kell, amíg a probléma teljesen el nem tűnik. Nézze meg, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt.

Otthoni gyógymódok a malária ellen

Természetes módszerek a malária kezelésére:

1. Fekete bors, fahéj és méz kombináció:

Fekete bors, fahéj és méz kombináció

Vegyen egy pohár meleg vizet, és adjon hozzá fekete borsot, fahéjport és mézet. Jól keverje össze és kortyolja lassan, legalább naponta egyszer, hogy a legjobb eredményt érje el a malária kezelésében.

2. A citromlé segít:

citromlé

Egy pohár meleg víz körülbelül 4 evőkanál citromlével naponta háromszor bevéve ismét nagyon hatékony a malária megfelelő és otthoni gyógyításában. Kövesse minden nap, amíg a probléma teljesen megszűnik.

3. Feketebors és bazsalikomlevél:

Fekete bors és bazsalikom levelek

Vegye ki a friss levet a bazsalikomlevélből, és adjon hozzá némi fekete borsport. Ezt jól össze kell keverni, és naponta legalább háromszor be kell venni, hogy elérje a kívánt eredményeket a malária kezelésében. Körülbelül fél teáskanál fekete bors elegendő a levéhez.

4. Grapefruit csodák:

grapefruit 4

Ha minden nap elfogyaszt egy adag grapefruitot, tökéletes módja a malária problémáinak kezelésében. Ezt minden nap meg kell tenni hiba nélkül. Ez az egyik egyszerű módja a használatnak.

5. Datura kezelés:

datura1

A datura növény levelei az egyik helyes módszer a válság megszabadulására. Keverje össze jaggery -vel, hogy maximális eredményt érjen el a problémán. Ez egy jól áttekintett és bizonyított malária kezelés.

6. Cold Pack alkalmazás:

Jégtorlasz

Vásárolja meg ITT

Ez a gyógyszer nem közvetlenül kezeli a maláriát, de segít orvosolni a betegség kellemetlen tüneteit. A megkönnyebbülés érdekében hideg csomagolást kell alkalmazni az egész testre. Ez biztosan meghozza az eredményt.

7. Alum felhasználás:

A timsót főzőlapon megpirítjuk, majd jól megszórjuk. Fél teáskanálnyi port kell bevenni 4 órával a rohamok előtt és 2 óránként a támadás után a kezeléshez. Ez a szakemberek egy másik bizonyított gyógymódja.

8. Fahéjas tea:

fahéjas tea

Vásárolja meg ITT

A fahéjas teát úgy készíthetjük el, hogy a port vízben felforraljuk. Ezt naponta 1-2 alkalommal lehet bevenni a malária ideális kezelésére. Ügyeljen arra, hogy ne legyen túlzott mennyisége. Legyen kiegyensúlyozott a kívánt eredmények elérése érdekében.

9. Legyen sok víz:

sok vizet

Semmi sem jobb, mint a víz, amely szabályozza a test működését és kiüríti a szervezetből a parazita fertőzéseket. Igyon körülbelül 8-10 pohár vizet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szervezetben nincs toxin, amely maláriát okoz. Ezenkívül javítja a vérkeringést és segít távol tartani minden más fertőzést. Ezt még a kezelés után is meg kell tenni a malária és sok más probléma megelőzése érdekében.