30 hauskaa munakuppi -ideaa juuri pääsiäiskoristeisiin – 2019

Pääsiäinen on pian ja haluamme saada sinut tunnelmaan juhlaan. Haluamme pysyä käytännöllisinä, koska tiedämme tarkasti: Kaikki eivät välttämättä halua toteuttaa monimutkaisia ​​DIY -sisustusprojekteja. Monet haluavat järjestää upeat juhlat sen kanssa, mitä heillä on jo kotona. Jos haluat olla todella käytännöllinen, osta tarvikkeita ja astioita, joita tarvitset kotitaloudessa joka tapauksessa ja käytät myöhemmin. Esimerkiksi munakupit ovat aina hyvä sijoitus. Jos ne ovat upeita ja hauskoja, otat ne aina mielellään aamiaiseksi. Itse asiassa et todellakaan voi mennä pieleen heidän valinnassaan. Meillä on kuitenkin muutamia vinkkejä, joista voi varmasti olla apua.

Munakupit voivat olla todellisia jalokiviä!

Munakuppi hienovarainen kuvio sinisellä

Suunnitteluasi vastaavat munakupit

Kaunis pöytämuoto jokapäiväisessä elämässä tai juhlissa kannattaa monestakin syystä. Se levittää hyvää mieltä ja motivoi perhettä kokoontumaan pöydän ääreen. Se motivoi jotkut syömään enemmän kotona kuin ostamaan nopeasti jotain kadulta ottamaan mukaasi tien päällä.

Pienillä asioilla, kuten kauniilla munakupilla, voi olla suuri merkitys tässä suhteessa. Mutta ne tuovat lisäarvoa kotitalouteesi, jos ne sopivat hyvin sisustustyyliin. Ne voidaan sijoittaa myös avoimeen säilytyshyllyyn.

Tässä meillä on sopiva pala maalaiseen aamiaiseen

Munakupin värinen kuvio

Juhlalliset värit

Yhdistämme jokaisen festivaalin tiettyihin väreihin. Esimerkiksi puna-vihreät koriste-esineet levittävät joulutunnelmaa myös ilman tyypillisiä kuvioita, kuten kuusia tai peuroja. Punaista, violettia, vaaleanpunaista ja sinistä tulee usein pääsiäiskoristeessa ennen. Kun ostat tällaisilla sävyillä koristeltuja munakuppeja, voit käyttää niitä sekä päivittäisiin että juhlallisiin asioihin.

Hauskat kasvot munakuppeissa voisivat tuoda sinulle hyvän mielen

Munakuppi loistava valkoinen idea

Hienoja hahmoja lapsille

Hauskat hahmot voisivat motivoida lapsia istumaan pöydän ääreen terveellisen aamiaisen saamiseksi. Jokainen aikuinen arvostaa sitä! Katso munakupit yllä ja alla olevista kuvista! Älä usko, että parannat heidän lastensa mielialaa ja ruokahalua?

Eikö se olisi jotain aamiaista lasten kanssa?

Aamiaisella munakupit leivän kera

Pieniä taideteoksia

Pienet taideteokset voivat olla tilaisuus hemmotella itseäsi hieman ylellisemmin jokapäiväisessä elämässä. Jotkut munakupit näyttävät kauniilta pieniltä taideteoksilta. Ne olisivat suuria aksentteja pöydän suunnittelussa ja koristuksessasi kokonaisuutena. Voit jopa ostaa munakuppeja eri tilaisuuksiin ja tilanteisiin. Joten voit aina tehdä jotain erityistä tavallisesta aamiaisestasi tai aamukokouksesta perheen kanssa! Miltä Liebeliengin munakupit näyttäisivät? Ehkä löydät ne kuvagalleriamme esimerkkien joukosta!

Tässä toinen maalaismainen inspiraatio!

loistava kukonmunan kuppi

Suuret munakupit voivat olla myös hyvin yksinkertaisia!

Munakuppi upeassa valkoisessa värissä

Munakuppi loistava tarjotin

Munakuppi useita sävyjä

Hauskat motot ovat trendikkäitä

Munakuppi loistava beige

Munakuppi hieno pieni lintu

Kevään aiheet sopivat erityisen hyvin pääsiäiseksi

Munakuppi maalaismainen yhdistelmä

Munakuppi loistava vihreä loisto

Munakuppi loistava idea munille

Voit myös maustaa valkoisia munakuppeja itse

Ihmisen kasvot munakupissa

Voit tehdä nämä pienet astiat eri materiaaleista

Hauskoja dinosaurusmunakuppeja

upea ruskea variantti munakuppi

Monissa jaloissa väreissä olevat munakupit

Vihannesmalliset munakupit

Maaseutumallit ovat suosituimpia munakuppien keskuudessa 

hienoja kananmunakuppeja

Perinteinen munakuppi

Valkoiset kulhojen imitaatiomunat