Kuinka luoda tyylikäs pöytäkoriste pääsiäiseksi: 50 koristeideaa pääsiäispöydälle

Juhli pääsiäistä kauniisti katetulla pöydällä, jossa on raikkaat valkoiset ja luonnolliset tekstuurit. Seuraavassa haluamme antaa sinulle vinkkejä siitä, kuinka voit hallita vaivattomasti pääsiäisen juhlapöydän koristeet. Lue ja valmistaudu tulevaan pääsiäisjuhlaan!

50 ideaa tyylikkääksi pöytäkoristeeksi pääsiäiseksi

Pöytäkoristeet pääsiäiseksi kattaa pääsiäispöydän

Kattaa pääsiäispöytä ja koristella teemalla

Pöytäkoriste pääsiäispöydän koristeluun Pääsiäispöytä

Pöytäkoristeet pääsiäiseksi – luo kaunis pöytäkoriste tulevaa kevätjuhlaa varten

Piditpä pääsiäistä perinteisenä uskonnollisena festivaalina tai tekosyynä syödä suklaata aamiaiseksi (tai molempia), ei ole epäilystäkään siitä, että neljän päivän tauko on nautittava täysimääräisesti. Pääsiäinen on itse asiassa loistava tilaisuus kaikille perheenjäsenille istua kauniisti katetun pöydän ääreen ja nauttia juhla -ateriasta. Siksi pääsiäisen pöydän koristelu on erittäin tärkeää. Älä tarkoita sitä?

Nauti pääsiäisestä perheen kanssa!

Pöytäkoristeet pääsiäiseksi, kattausvinkit

Pidä pääsiäispöytäsi tyyliltään yksinkertaisena ja yhdistä olemassa olevat ruoat uusiin tekstuureihin. Käytä pellavaista pöytäliinaa pohjana – kaikki rypyt ovat osa viehätystä.

Onko sinulla Lautasliina renkaat, matkivat kanin korvia?

Luo pöytäkoristeita pääsiäiseksi Kattaa pöytä pääsiäispöydälle

Kaunista astiat yksinkertaisella lautasliinatemppelillä

Määrittele kukin kattaus katetulla alustalla mattoksi, joka muistuttaa puisia ruokailukalusteita ja luo pehmeän ja rennon tunnelman. Jokapäiväiset valkoiset astiat näyttävät erittäin yksinkertaisilta ja tyylikkäiltä, ​​kun ne on peitetty pellavalautasliinalla. Kokeile lautasliinasolmua, johon kiinnität tuoreen salvialehden tai -kukan. Tällainen solmu on kuitenkin erittäin helppo hallita – yksinkertaisesti sitoa lautasliina vinosti.

Jos sinulla ei ole lautasliinaa, solmi vain kangasliina

Pääsiäisen pöytäkoristeet peittävät pöydän, taitavat lautasliinat

Työskentele seuraavien kuvioiden kanssa

Puu on erittäin suosittu huonekalujen lisäksi myös lautasille, ruokailuvälineille ja kynttilänjaloille. Puisten astioiden pitämisessä ja koskettamisessa on jotakin kosketeltavaa, miellyttävää ja rauhoittavaa – se on loistava yhteys luontoon ja sopii täydellisesti jousimaiseen pöytäkoristeeseen. Sytytä kynttilät ja valitse niihin modernit kynttilänjalat. Tuo tilkka kevään väriä kukilla. Suosittelemme tulppaaneja yksinkertaisissa keraamisissa maljakoissa.

Kynttilät luovat aina romanttisen ja juhlallisen tunnelman

Pöytäkoristeet pääsiäiseksi, peitä pöytä kynttilöillä

Varaa pääsiäisbrunssi

Suurperheateriat ovat hieno perinne. Tutkimus osoittaa johdonmukaisesti säännöllisten perheaterioiden hyödyt – fyysiset, psykologiset ja sosiaaliset – ja ylistää itsepalvelua, koska se auttaa lapsia kehittämään itseluottamusta, hyviä ruokailutottumuksia ja pöytätapoja. Kannusta siis perhettäsi tarjoilemaan lautaset ja kulhot, kastikeastiat, kulhot ja paistinpannut, jotka tulevat suoraan uunista ja näyttävät upeilta. Älä unohda tarjoilulusikoita – ja pidä aina muutama haarukka ja lusikka valmiina.

Anna vieraasi palvella itseäsi buffetissa!

Pöytäkoristeet pääsiäiseksi kattaa oliivipöydän

Anna pääsiäiskakulle mahdollisuus loistaa

Perinteisistä marsipaanipäällysteisistä kakkuista moderneihin mestariteoksiin, kakut ovat pitkään olleet pääsiäisjuhlien keskipiste. Tarjoa pääsiäiskakku yksinkertaisella kakkujalustalla, jotta saat todellisen “wow” -vaikutelman. Älä unohda kakku- tai leivonnaishaarukoita ja pieniä sivulevyjä. Tämä lisää juhlatunnelmaa entisestään. Ja varmista, että sinulla on aina muutama ylimääräinen kakku, varsinkin jos sinulla on lapsia.

Esittele pääsiäiskakku upealla tavalla

Pääsiäisen pöytäkoristeet peittävät pöydän ja leipovat pääsiäiskakkuja

Kakku on myös osa juhlapöydän sisustusta

Pöytäkoristeet pääsiäiseksi kattaa pääsiäiskakun

Anna seuraavien valokuvaesimerkkien inspiroida sinua ja luo pääsiäiseen kiehtova pöytäkoriste, joka vastaa henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi. Toivotamme sinulle hauskaa ja hyvää pääsiäistä rakkaidesi kanssa!

Ota uutta inspiraatiota seuraavista valokuvaesimerkeistä! Hyvää pääsiäistä!

Pöytäkoristeet pääsiäisen pääsiäispöytäkukkia munankuorissaPääsiäisen maalaismaiset pöytäkoristeet koristavat pääsiäispöydän Pöytäkoristeet pääsiäismunaan kattaa pöydän ´Vinkkejä pääsiäiseen Pöytäkoristeet pääsiäispöydässä koristavat aksentteja Pääsiäispöydän pöytäkoristeet koristavat kukkia Pääsiäispöydän pöytäkoristeet koristavat syötäviä pääsiäispupuja Pöydän koristelu pääsiäispöydässä koristaa kevään kukat pastelliväreillä Pääsiäispöydän pöytäkoristeet koristavat keltaisia ​​tulppaaneja Pääsiäispöydän pöytäkoristeet koristavat vihreitä aksentteja Pöytäkoristeet pääsiäispöydässä koristavat vihreitä ideoita Pääsiäispöydän koristeet koristavat pääsiäispöydän kanin korvat Pöytäkoriste pääsiäispöydässä koristaa yksivärisiä värejä Pääsiäispöydän koristeet koristavat pääsiäispöydän Pääsiäispöydän pöytäkoristeet koristavat alkuperäisiä ideoita Pääsiäisen pääsiäispöydän pöytäkoristeet koristavat pääsiäisen seppeleen Pöytäkoristeet pääsiäispöydässä koristavat maalaismaisia ​​aksentteja Pääsiäisen pääsiäispöydän pöytäkoristeet koristavat maalaismaisia ​​aksentteja Pääsiäispöydän pöytäkoristeet koristavat maalaismaisia ​​lasinalusia Pääsiäispöydän koristeet koristavat pääsiäispöydän, lautasliinat taittavat pupun Pöytäkoristeet pääsiäiseksi Koristele pääsiäispöytä, lautasliinarenkaat, kanin korvat Pääsiäispöydän koristeet koristavat pääsiäispöydän, pöytäjuoksijan, lautasen Pöytäkoristeet pääsiäispöydässä koristavat tulppaaneja Pääsiäispöydän koristeet koristavat pääsiäispöydän Pöytäkoristeet pääsiäiseksi Kattaa pääsiäispöytä ´Vinkkejä pääsiäiseen Pääsiäispöydän koristeet peittävät pääsiäispöydän värillisillä astioilla Pääsiäisen pääsiäispöydän pöytäkoristeet peittävät pääsiäismunat Pöytäkoristeet pääsiäiseksi Aseta ja koristele pääsiäispöytä Pöytäkoristeet pääsiäisen pääsiäispöydän kevätkukille Pöydän koristelu pääsiäisen pääsiäispöydän kevätkoristeelle ´Vinkkejä pääsiäiseen Pöytäkoristeet pääsiäisen pääsiäiskynttilöille ja tulppaaneille Pöytäkoristeet pääsiäispöydässä Pääsiäispupu posliini Pöytäkoristeet pääsiäisen pääsiäispöytään Kattaa pöytä ´Vinkkejä kynttilänjalat Pöytäkoristeet pääsiäispöydälle Kattaa pöytä ´Vinkkejä pääsiäisparsa Pöytäkoristeet pääsiäisen pääsiäispöytään Kattaa pöytä ´Vinkkejä pääsiäiseen Pöytäkoristeet pääsiäisen pääsiäispöytään Kattaa pöytä ´Tips tulppaanit Pöytäkoristeet pääsiäisen pääsiäispöytään Kattaa pöytä ´Vinkkejä Pöytäkoristeet pääsiäisen pääsiäispöydälle kattaa pöydän kukat pioniruusut Pöytäkoristeet pääsiäispöydälle Kattaa pääsiäispöytä Pääsiäisen pääsiäispöydän pöytäkoristeet peittävät pöydän vaaleanpunaisilla lautasliinoilla Pääsiäisen pääsiäispöydän pöytäkoristeet, pöytä, lautasliinat, puinen pupu Pöytäkoristeet pääsiäisen pääsiäispöytään kattaa lautasliinarenkaat puu kani2 Pöytäkoristeet pääsiäisen pääsiäispöydän kattaukseen