Munien puhallus: Voit tehdä tämän näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla

Puhalletut munat ovat loistava idea tulevaa pääsiäistä varten sekä mihin tahansa muuhun aikaan vuodesta. Voit tehdä lukuisia DIY -projekteja puhallettuilla munilla ympäri vuoden. Ja voit pitää puhalletut munat vuosia, koska ilman keltuaisia ​​ja valkoisia ne eivät pilaannu. Joten opi puhaltamaan munia. Tämä voi olla aluksi hieman hankalaa, mutta kun hallitset tekniikan, pystyt puhaltamaan munia helposti ja yksinkertaisesti.

Munien puhallus-vaiheittaiset ohjeet

Puhalletut munat koristavat ideoita Pääsiäiskoriste Puhalla munat pois

Munien puhaltaminen voi olla kuin tuulta

Puhalla munat vaihe vaiheelta vinkkejä ja ohjeita

Ennen kuin edes yrität tyhjentää munankuorta, ensimmäinen asia on pestä muna lämpimällä vedellä ja kuivata sitten perusteellisesti. Työnnä sitten terävällä esineellä, kuten neulalla, pieni reikä munan yläosaan ja hieman suurempi reikä munaan. Reikien on oltava riittävän suuria, jotta voit tehokkaasti puhaltaa pois kaiken munan sisällön. Muista myös käyttää neulaa keltuaisten avaamiseen.

Valkoiset munat puhaltaa ja koristella

Puhalla valkoiset munat ja koristele ideoita pääsiäiskoristeeksi

Näin se tehdään…

Puhalla munat, puhalla vaiheittaiset ohjeet

On vain yksi tapa puhaltaa munat pois. Ainoa ero on se, mitä työkalua käytät munan lävistämiseen. Voit esimerkiksi valita alla luetelluista työkaluista:

  • hauki
  • Kananmuna
  • Käsipora
  • hammastikku
  • tappi
  • neula
  • Nasta

Lävistä munankuori terävällä työkalulla

Puhalla munatekniikan reikä tehdä ohjeet

Tältä näyttää täydellinen reikä

puhalletut munat munankuoren reikä Pääsiäisen koristeluideoita

Tee reikä tarvittaessa leveämmäksi

Puhalla munatekniikka vaihe vaiheelta ohjeiden reikä

Munan sisäpuolen puhaltamiseen voidaan käyttää erilaisia ​​apuvälineitä, kuten vauvan nenän imuri, kuminen koriruisku, juomapilli. Ja tietysti voit myös puhaltaa munan sisällön itse suullasi. Tämä vaihtoehto on kuitenkin hieman epähygieenisempi ja sinun on täytynyt pestä munat pesuaineella etukäteen. Tämä suojaa sinua salmonellalta ja muilta infektioilta, joita munat voivat välittää.

Puhalla munat ulos – näin se toimii

puhalletut munat tekniikka vaiheittaiset ohjeet

Paras vaihde

puhalletut munat työkalut ideoita pääsiäinen koristelu

Alla on vaiheittaiset ohjeet munien puhaltamisesta. Todellisuudessa se ei ole ollenkaan niin vaikeaa. Kokeile vain itse ja luo luova pääsiäiskoriste puhallettuilla munilla.

Voit sisustaa kotisi luovasti pääsiäismunilla

Maala puhalletut munat ja tee pääsiäiskoristeet itse

puhalletut munat koristavat ideoita Pääsiäiskoriste

Vaihe 1: Tee reikiä munan molempiin päihin

Aloita teippaamalla pieni pala teippiä munan molempiin päihin. Teippi estää munankuoren halkeamasta auki, kun teet siihen reiän.

Ota esimerkiksi neula ja pistä reikä nauhan läpi munan yläosaan (ohuempaan). Siirrä neulaa hieman ympäri, jotta reikä on hieman neulaa leveämpi ja helpottaa keltuaisen rikkomista munan sisällä.

Käännä muna kulhoon ja käännä toinen reikä munan toiseen päähän. Tee munan alemmassa (paksummassa) päässä oleva reikä hieman suurempi kuin yläreuna. Munan sisäpuoli tulee myöhemmin ulos tämän reiän kautta.

Ole luova

Puhalletut munat koristavat ideoita Pääsiäiskoriste Lävistä muna

Käytä sinulle parhaiten sopivaa työkalua

Puhalla munat Lävistä munankuori Vaiheittaiset ohjeet

Nyt voit aloittaa kokeilun. Ehkä se ei toimi ensimmäisellä kerralla. Yritä vain jatkaa!

Munien puhaltaminen Vinkkejä Ohjeita pääsiäiskoristeiden tekemiseen

Vaihe 2: Ravista kananmunaa niin, että keltuaiset ja valkuaiset sekoittuvat keskenään.

Työnnä sormesi molempien reikien päälle, jotta mitään ei tule ulos, ja ravista sitten munaa. Haluat rikkoa keltuaisen ja kaikki kalvot, jotka pitävät munaa yhdessä, niin että munan sisäpuoli on riittävän nestemäinen tulemaan ulos tehdyn reiän läpi.

Oletko valmis?

Puhalla munatekniikan munankuori reikäohjeilla

Vaihe 3: puhalla muna pois kuoresta!

Heti kun kuulet munan liukuvan kulhossa, pidä munaa kulhon päällä ja puhalla sisään yläreunan läpi. Voit käyttää vauvan tutti, kuminen korvaruisku, juomapilli, jne..

Voit myös puhaltaa juomapillillä

Puhalla munat pääsiäiskoristeellaPuhalla munat tekniikka Puhalla munat Ohjeet

Lopputulos

Puhalla munatekniikka vaihe vaiheelta

Sinun on saatava hyvä tiiviste munan ympärille, jotta kaikki ilma menee munaan. Munan sisäpuolen puhaltaminen voi olla melko vaikeaa, kuten todella kovan ilmapallon täyttäminen. Jos se on liian vaikeaa, yritä peittää reiät ja ravista muna uudelleen. Tai voit tehdä alareiän hieman isommaksi.

Jatka täyttämistä, kunnes munankuori on täysin tyhjä

Puhalla munien vinkit ja ohjeet

Näin se toimii

Puhalla munat Vinkit Ohjeet Työkalut

Tai kumi -ruiskulla

Puhalla munat ulos Vinkkejä ja ohjeita Pääsiäiskoriste

Ja siinä se oli! Pese ja kuivaa, koristele sitten!

Puhalla munat pese pois lävistä puhallusohjeet

Huuhtele jokainen muna lämpimällä saippuavedellä ja puhdista muna sekä sisältä että ulkoa. Voit valuttaa hanasta vettä munankuoren läpi huuhtele muna sisältä ja aseta muna sivuun kuivumaan.

Kun puhalletut munat ovat kuivia, koristele ne haluamallasi tavalla ja ne voivat kestää vuosia!

Toivomme, että nautit munien puhaltamisesta!

puhalletut munat ohjeet vinkit Pääsiäiskoriste

Munien puhallus Tekniikka vaiheittaiset ohjeet munankuoretPuhalla munat vaihe vaiheelta Puhalletut munat ripustavat luovia pääsiäiskoriste -ideoita Koristele puhalletut munat kynsilakalla pääsiäiskoristeilla

Puhalla värikkäitä munia ideoita pääsiäiskoristeeksi Puhalla munien koristeluideoita pääsiäismunia Puhalla munatekniikan ohjeet DIY -ideoita Puhalle munat -tekniikka koristele pääsiäispuun ohjeetPuhalla munat Vinkkejä ja ohjeita Pääsiäiskoriste -ideoita Puhalla munien vinkit ja ohjeet sekä tarvittavat työkalut Puhalla munat ja maalaa ohjeet Puhalla munat ja maalaa vaihe vaiheelta Puhalla munat ja koristele vaiheittaiset ohjeet Puhalla munat ja täytä betonilla Pääsiäisen seppele puhalsi munia maali ideoita pääsiäiskoristeita