Pääsiäiskoristeiden luominen kertakäyttökuppeilla: ohjeet ja muut inspiroivat ideat

Kuten ehkä huomaatte itse, olemme saavuttaneet korkean pisteen käsitöiden ja pääsiäiskoristeiden suhteen! Erittäin tyylikkäiden koriste -ideoiden lisäksi haluamme myös jakaa joitain hyvin yksinkertaisia. Voit tehdä pääsiäiskoristeet helposti muovi- tai paperikupilla! Markkinoilta löydät niitä, jotka on jo koristeltu festivaalia varten. Voit jäljitellä muita pääsiäismukiideoitamme yksinkertaisilla keinoilla ja vaivattomasti. Mukana oli myös loistava video -opetusohjelma, joka voi toimia suurena inspiraationa.

Voit tehdä pääsiäiskoristeita yksinkertaisista jogurttikuppeista

Muki korvalla pääsiäiskoriste

Käytä muovikuppeja ja paperia uudelleen!

Haluamme toistaa yhä uudelleen, että kotitalousjätteen muovin ja paperin kierrättäminen voi olla vain hyväksi. Vaikka tämä ei ratkaisisi koko ympäristöongelmaa, sillä olisi myönteinen kasvatuksellinen tarkoitus. Tällä tavalla lapset oppivat olemaan luovia jokapäiväisten esineiden kanssa.

Tulet aina hyödyntämään elämän yksinkertaisia ​​resursseja parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi nämä materiaalit ovat erittäin sopivia, jos sinä (tai lapsesi) haluat kehittää lahjakkuuttasi käsityöhön. Koska et voi mennä vikaan näiden materiaalien kanssa.

Jopa mukien kanssa sinun on valittava värit, jotta ne sopivat hyvin sisustukseen ja sisustukseen 

Iloinen muki pääsiäiskoristeeksi

Pääsiäiskuppikoristeet sopivissa sävyissä

Monet pitävät kertakäyttöisiä pääsiäiskuppeja helpoimpana koristeena. Mutta itse asiassa se ei ole aivan totta, varsinkin jos haluat järjestää juhlat kotona tilaisuutta varten. Loppujen lopuksi mukin pääsiäiskoristeiden on vastattava makuasi ja sisustustasi. Siksi valitse huolella värit ja kuviot!

Voit helposti muuttaa yksinkertaisia ​​kuppeja upeilla pääsiäiskuvilla

Keltaisia ​​kuvioita ja pääsiäiskoristeita

Pääsiäiskoristeet tarroilla tai paperikuvilla

Etkö halua ostaa erityisiä muovikuppeja pääsiäiseksi? Ehkä tarvitset vain tarroja tai jopa leikkaa kuvioita sanoma- tai aikakauslehdistä! Koska ne voidaan kiinnittää upeasti liimalla tai ilman, tyypistä riippuen. Näin he muuttavat yksinkertaiset esineet hienoiksi pääsiäiskoristeiksi!

Oletko järjestelyjen fani? Tässä sinulle inspiraatiota!

Hyviä ideoita pääsiäiskoristeeksi

Täytä kupit pääsiäiskoristeilla

Sisustuksen tekemiseen on erilaisia ​​strategioita. Yksi suosituimmista on erilaisten pienempien tavaroiden järjestäminen. Voit esimerkiksi käyttää mukia ja täyttää sen pienillä pääsiäispupuhahmoilla ja värillisillä munilla. Voit nähdä suuren samanlaisen esimerkin yllä olevasta kuvasta.

Pääsiäiskoristeiden tekeminen mukista on melko suoraviivaista. Tämä voi tuottaa melko hienoja tuloksia. Miksi et aloita upeilla kokeilla, kuten tässä näytetään. Ehkä saat oikean pääsiäistunnelman ja sitten jopa ryhdistäydyt kehittyneempiin sisustusideoihin!

Tässä on lupaamamme opetusvideo!

Voit helposti tehdä tällaisia ​​pääsiäiskuppeja lasten kanssa!

Pääsiäinen koristelu muki eläimiä

Pääsiäiskupit täynnä karkkia ovat aina hyvä idea

Pääsiäiskoriste pupu - idea

Juhliin valmistautuminen voi olla niin helppoa!

Puput päät pääsiäinen koristelu

Pääsiäiskoriste värillinen kuvio

Motiivi – pupu on selvästi pääsiäisen suosituin!

Pääsiäiskoristeinen pupun muki

Pääsiäiskoriste vaaleanpunainen muki

Pääsiäiskoriste useita värikuppeja

Pääsiäismunat ovat tietysti toinen yleinen symboli

Pääsiäiskoriste loistava idea tulppaanilla

Hopeanvärinen pääsiäiskoriste