Pääsiäiskorttien selitysleimat – täydellinen lisävaruste juhlallisille ja rakastaville ideoille

Kevät on uskomattoman inspiroivaa aikaa. Suhteellisen alhaiset lämpötilat ovat vihdoin laskeutumassa ja antavat tilaa sille, mitä haluamme niin paljon: aurinko, kukat ja yksi vuoden onnellisimmista juhlista: pääsiäinen! Tämä tapahtuma ei ole vain erityinen tapahtuma lapsille. Aikuiset haluavat myös olla luovia täällä ja yllättää ystäviä, perhettä ja työtovereita tyylikkäillä pääsiäiskorteilla erilaisissa malleissa.

Ne, jotka eivät enää halua “vain taittaa” tai kiinnittää tarroja, ansaitsevat rahansa trendikkäillä Clearstampeilla. Etkö ole koskaan kuullut? Sitten on aika. Postimerkkikauppa www.stempelservice.de osoittaa, että tämä on ajaton ja luova suuntaus jokaiselle ikäryhmälle.

Mausta pääsiäiskortit Clearstampsilla – helpompaa kuin luulit!

Kirkkaat postimerkit ovat ihanteellisia nostamaan pääsiäiskorttisi uudelle tasolle. Pienet lisävarusteet eivät vain näytä hyvältä, vaan vaikuttavat myös uskomattomalla valikoimallaan ja helppokäyttöisyydellään. Näin teet itsestäsi korvaamattoman käsityötoverin paitsi aikuisille myös lapsille.

Jos haluat käyttää Clearstampeja pääsiäiskorteissasi, et tarvitse paljon. Vain postimerkit, akryylilohko ja mustetyyny ovat osa perusvarustetta.

Pääsiäiskortteihisi on parasta valita jousimaisia ​​aiheita. Asianomaisten kanien ja munien lisäksi kaikkien lajikkeiden kukkarakenteet ovat erityisen suosittuja täällä. Nämä ovat yleensä hieman neutraalimpia ja siksi ihanteellisia lahjoja muun muassa aikuisten kesken.

selkeät leimat pääsiäiskorttien tekemiseen itse

Jatka nyt askel askeleelta, mutta jos tarkastelet tarkasti, se on samanlainen kuin klassinen leima.

  1. Poista haluttu Clearstamp kalvosta.
  2. Liimaa kuvio akryylilohkon keskelle.
  3. Paina koko rakenne mustetyynylle ja aloita leimaaminen
  4. Tarvittaessa koristele leimaa entisestään värittämällä yksittäiset alueet – tai koko aihe – värillä.

Kuulostaa helpolta? Se on. Täydellisen pääsiäiskortin saamiseksi on kuitenkin myös tärkeää löytää oikea yhdistelmä merkityksellistä ja koristeellista. Tai toisin sanoen: varmista, ettei pääsiäiskorttisi koristele liikaa tai liian vähän Clearstampeja.

Oikean mallin luominen – Pääsiäiskorttien selitysleimat taiteellisesti käytetty

Siitä ei ole epäilystäkään: leimaaminen on hauskaa, etenkin kätevien ja trendikkäiden Clearstampien yhteydessä. On kuitenkin tärkeää olla liioittelematta eikä ylikuormita kyseistä pääsiäiskorttia aiheilla.

Kuinka monta Clearstampia pitäisi lopulta löytää paikkansa pääsiäiskortillasi, riippuu muun muassa …:

  • kortin koko
  • yleinen muotoilu
  • vastaanottaja.

Jos kuitenkin tarkistat korttisi rakenteen uudestaan ​​ja uudestaan ​​luomisprosessin aikana, olet turvassa. Usein motto “vähemmän on enemmän!”

Värikäs valikoima – kirkkaat postimerkit pääsiäiskorteissa tervetullut muutos

tinker-yourself-easter-cards-with-clear-leima

Clearstamps ovat erityisen luova vaihtoehto klassiselle postimerkille. Mikään ei estä sinua valitsemasta tyypillistä mustaa ja muuttamaan leiman väriä vastaavasti. Esimerkiksi pääsiäiskortissa vihreä tulee myös hyvin omakseen. Leimojen yksityiskohtaisuudesta riippuen voi olla myös hyvä värjätä ne myöhemmin huopakynillä ja väriliiduilla ja yksilöidä niitä edelleen. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja.

Riippumatta siitä, onko pääsiäiskortti sisällä vai ulkona: ne, jotka koristavat ”teoksensa” selkeillä leimoilla, osoittavat, että he ovat todella panneet siihen jonkin verran ajatusta ja vaivaa.

Hoito ja säilytys

Olet lopettanut käsityöistunnon ja ihmettelet nyt, missä ja miten parhaiten säilytät Clearstampejasi? Älä huoli! Postimerkkien säilyttäminen on yhtä helppoa kuin käsittely.

Paras tapa poistaa tuore leimausmuste on käyttää haaleaa vettä ja hieman astianpesuainetta. Kuivaa postimerkit ja säilytä niitä seuraavaan käyttöön asti. Selkeät leimat, joita et ole vielä liimaillut akryylilohkoon, voidaan myös säilyttää läpinäkyvissä hihoissa tilan säästämiseksi.

Suuri valikoima ja hyödyllisiä vinkkejä

Ei epäilystäkään: pääsiäiskorttien tyhjennysleimojen valikoima on suuri. Siksi on erityisen tärkeää pitää yleiskatsaus täällä ja tietysti myös tietää, miten yksittäisistä tuotteista huolehditaan parhaiten. päällä leima.wiki on monia vinkkejä ja temppuja, jotka varmistavat, että voit suunnitella pääsiäiskorttisi entistä yksilöllisemmin, mutta myös, että saat tietoa siitä, miten kaikenlaiset postimerkit voivat helpottaa jokapäiväistä elämääsi. Jokainen, joka on täällä tietoinen, ei vain löydä nopeasti omia vaatimuksiaan parhaiten vastaavia leimoja, vaan myös varmistaa, että korkealaatuiset tuotteet kestävät vielä pidempään sopivan hoidon perusteella.

dav

 kotitekoisia pääsiäiskortteja, joissa on kirkas leima

ideoita pääsiäiskorttien selkeisiin leimoihin