Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa – luovia ideoita nuorille ja vanhoille

Nyt on vain muutama päivä jäljellä 4. huhtikuuta, pääsiäiseen. Suuren kevätjuhlan on tänä vuonna oltava hieman erilainen kuin tavallisesti koronan vuoksi. Vuosittaisen pääsiäismunametsästyksen ympärillä ei tietenkään järjestetä suuria juhlia julkisissa puistoissa ja puutarhoissa. Mutta sinun ei tarvitse ripustaa päätäsi! Tämä peli voidaan järjestää samalla tavalla erittäin miellyttävällä tavalla omassa kodissasi. Jokainen, jolla on myös suuri puutarha tai muu viheralue, on onnekas ja voi laajentaa pääsiäismunien metsästystä myös siellä. Tämän päivän artikkelissa annamme sinulle paljon luovia ideoita ja vinkkejä, joista koko perhe nauttii. Nyt sitä mennään!

Oletko koskaan järjestänyt pääsiäismunien metsästystä kotona ja puutarhassa?

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita nuorille ja vanhoille Pienet lapset etsivät pääsiäismunia

Tee pääsiäiskorit

Et voi tietenkään mennä pääsiäismunien metsästykseen, jos et ole ensin tehnyt pääsiäiskoria löytämillesi pääsiäismunille! Lapsilla on aina paljon hauskempaa tämän pelin kanssa, kun he kävelevät huoneessa tai puutarhassa pienellä korilla kädessään. Pian ennen he koristivat kaiken itse.

Pienet korikorit ovat yleensä klassinen valinta. Pieniä kauhoja tai jopa tyhjiä munapakkauksia käytetään myös yhä useammin. Edellisessä artikkelissa näytimme sinulle tarkalleen, kuinka voit tehdä ja koristella oman pääsiäiskorin. Voit lukea siitä lisää täältä.

Kauniisti muotoiltu pääsiäiskori voidaan käyttää uudelleen vuosia

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita nuorille ja vanhoille

Pääsiäismunien metsästys aktiviteeteilla ja arvoituksilla

Suklaapusut, suklaamunat, hyytelöpavut, kevättabletit … Kyllä, pääsiäisenä syömme taas paljon makeaa. Useimmat vanhemmat kuitenkin yrittävät aina minimoida tonnien karkkia tämän ja muiden suurten juhlapyhien aikaan. Tämä vaikea tehtävä voidaan suorittaa vain yhtä mielenkiintoisella vaihtoehdolla.

Tässä tulee aktiviteetteja ja pulmia! Makeisten sijaan piilotat jokaiseen muovimunaan pienen setelin, jossa on hauska viesti. Voit kirjoittaa tehtäviä, kuten “hypätä kuin pääsiäispupu”, “piippaa kuin tipu”, “leikata kuin lammas”. Suosittuja aktiviteetteja ovat myös ”nimeä 3 kevätkukkaa, keväthedelmää tai vihanneksia”, “laula suosikkikappaleesi”, “nimeä kolme asiaa, jotka alkavat nimesi ensimmäisellä kirjaimella”. Truth or Dare -pelit ovat tietysti myös suosittuja klassikoita.

Jos haluat, voit “makeuttaa” tämän pääsiäismunien metsästysidean pienellä kilpailulla lopussa. Heti kun olet suorittanut yhden kuvatuista tehtävistä, ansaitset kupongin, jonka voit myöhemmin vaihtaa suurempaan hintaan.

Hop koko ajan!

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita nuorille ja vanhoille hyppää kuin pääsiäispupu

Vanhemmat lapset saavat mielellään tällaisia ​​pokaaleja pelin lopussa

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita nuorille ja vanhoille

Pääsiäismunien metsästys raivontametsästyksellä

Isommat lapset ja aikuiset rakastavat raivontametsästystä. Joten kirjoita hämmentäviä vihjeitä muovimuniin, jotka johtavat pelin osallistujat eri alueisiin ja muihin vihjeisiin puutarhassa. Lopussa sinua odottaa pääpalkinto – kori täynnä pääsiäismunia, pari suklaapusua tai jotain aivan muuta.

Ole varovainen, suklaa voi sulaa nopeasti lämpimällä säällä

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita nuorille ja vanhoille

Pääsiäismunien metsästys pikkulapsille

Pienimmätkin lapset voivat osallistua pääsiäismunien metsästykseen puutarhassa. Mutta kaikki vanhemmat tietävät varmasti, kuinka nopeasti pienet menettävät kiinnostuksensa johonkin toimintaan tai suuttuvat, kun se on heille vaikeaa. Hämmästyttävä ratkaisu tähän ongelmaan on yksinkertaisesti sitoa pienet heliumilla täytetyt ilmapallot “piilotettuihin” pääsiäismuniin. Tämä ei ainoastaan ​​helpota lapsesi munien löytämistä, vaan myös leikkiä hauskoilla ilmapalloilla.

Voit myös merkitä ilmapallot näin, jos haluat

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita nuorille ja vanhoille ilmapalloille kauniisti luoville pikkulapsille

Etsiminen on vieläkin hauskempaa niin suloisilla asuilla!

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita kaikenikäisille lapsille puutarhaaktiviteetteihin

Pääsiäismuna metsästää värejä

Useiden eri -ikäisten lasten osallistuminen pääsiäismunien metsästykseen voi joskus johtaa nopeasti ärsyyntyneeseen pikkuveljeen, joka ei ehkä löydä niin monta pääsiäismunaa. Järjestämällä pelisi värin mukaan tämä riski poistuu nopeasti. Näiden sääntöjen mukaan jokainen lapsi saa ottaa mukaansa vain valitsemansa värin munia.

Luova vaihtoehto tälle? Pelaajat saavat kerätä värilliset munat vain peräkkäin, esim. B. sateenkaaren värien järjestys (ensin punainen, sitten oranssi, keltainen, vihreä, sininen ja lopuksi violetti). Se on paitsi hauskaa, myös harjoittaa muistiasi.

Voit halutessasi myös valmistaa ja piilottaa joitakin erityisiä Willy Wonka -tyylisiä kultaisia ​​pääsiäismunia. Samoin kuin lastenkirja Charlie ja suklaatehdas, kultainen lippu, meidän tapauksessamme kultainen muna, johtaa erityiseen seikkailuun ja hintaan.

Kultaisten pääsiäismunien pitäisi olla erityisen vaikeita löytää, joten piilota ne aina hyvin

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita nuorille ja vanhoille erityisille kultaisille munille

Pääsiäismunien metsästys palapelin kanssa

Palapelit ovat suuria pelejä lapsille ja aikuisille. Samalla ne ovat hauskoja, edistävät keskittymistä ja vaikuttavat rentouttavasti. Voit yhdistää pääsiäismunien metsästyksen palapeliin asettamalla muutamia kappaleita jokaiseen muovimunaan. Kun pelaajat ovat löytäneet kaikki piilotetut pääsiäismunat, he voivat sitten koota palapelin.

Valitse pikkulapsille palapeli, jossa on suurimmat mahdolliset palaset

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita nuorille ja vanhoille

Älä anna koronapandemian estää sinua viettämästä pääsiäistä kaikkien ikivanhojen perinteiden ja hauskojen tapojen kanssa. Monet näistä voivat tapahtua myös kotona tai puutarhassa. Toivottavasti nautit tämän vuoden pääsiäismunien metsästyksen järjestämisestä!

Eläinten ystävät, ole varovainen: suklaa on erittäin myrkyllistä nelijalkaisille ystävillemme!

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita nuorille ja vanhoille

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - etsii luovia ideoita kaikenikäisille lapsille pääsiäismunien maalaamiseen

Pääsiäismunapuu ja pääsiäismunien metsästys yhdessä

Pääsiäismunien metsästys kotona ja puutarhassa - luovia ideoita nuorille ja vanhoille