Tästä pääsiäisestä tulee kuningattarelle hyvin erityinen!

Tämä pääsiäinen tulee olemaan erityinen kuninkaalliselle perheelle. Myös itse kuningattarelle, joka todistaa monia mielenkiintoisia tapahtumia sekä julkisesti että yksityisesti. Meghan Marklen ja prinssi Harryn odotetaan saavan vauvoja milloin tahansa. Suurin osa ihmisistä on varmaan jo tuttuja tästä. Mitä kuningatar ja hänen perheensä voivat odottaa pääsiäisen aikaan?

Kuningatar Elisabet vuoden 2018 pääsiäisseremoniassa

Kuninkaalliset pääsiäissunnuntaina jumalanpalveluksessa

Kuningatar Elisabetin syntymäpäivä on pääsiäinen

Kuningattaren syntymäpäivä on juuri pääsiäisenä ja tietysti se tekee asiasta erityisen. 21. huhtikuuta hän täyttää 93 vuotta ja koko perhe ja he juhlivat molempia tilaisuuksia samanaikaisesti. Tämä ei muuta perinteitä käydä messuilla Windsorin linnassa ja tavata paikallisen yhteisön lapsia.

Kirkossa vierailun jälkeen kuningatar Eizabeth saa heiltä kukkia, ja se on suuri ilo molemmille osapuolille!

Pääsiäisjuhla, jonka aikana kuningatar Elisabet tapaa lapsia

Kuningatar Elizabeth saa kasveja

Kuningatar ja syntymäpäivän perinteet

Vaikka on pääsiäinen, kuningattaren syntymäpäivän perinteet eivät katoa. Tämä sisältää 41 aseen tervehdystä Hide Parkissa ja 21 – Windsdor Parkissa. Tiesitkö kuningattaren kaksi syntymäpäivää on – oikea ja toinen kesällä? Varsinainen syntymäpäivä on 21. huhtikuuta, tänä vuonna pääsiäissunnuntaina. “Julkinen” syntymäpäivä on kesäkuussa ja sen nimi on “Trooping the color”. Hevoskärryillä istuva kuningatar johdetaan kaupungin läpi ja tervehtii Lontoon yleisöä. Koko kuninkaallinen perhe kokoontuu Buckinghamin palatsiin ja siellä yleisö tervehti jälleen parvekkeelta. Tänä vuonna tämä “syntymäpäivä” vietetään 8. kesäkuuta Lontoossa.

Kuningatar Elisabet vaunussa “Värin etsimisen” aikana

Kuningatar Elisabet vaunussa

Raskaana oleva Meghan kuningattaren vieressä 

Kuningatar Elisabetin lapset messun jälkeen

Kuninkaallinen perhe tervehtii väkeä parvekkeelta

kuninkaallinen perhe kuningatar Elisabetin parvekkeella