Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle – tuoreita ideoita koko perheelle

Pitkän ja kylmän talven jälkeen me kaikki tunnemme voimakasta halua lämpimille auringonsäteille ja kevään raikkaalle vihreydelle. Aika on vihdoin koittanut! Nyt on vain muutama päivä jäljellä pääsiäiseen, joka on kukinnan kauden suurin loma. Ihmiset ympäri maailmaa valmistautuvat suureen festivaaliin monin tavoin. Täällä Saksassa munat puhalletaan, maalataan, etsitään ja annetaan paljon pääsiäisterveisiä. Herkullisia suklaapääsiäispupuja syödään. Söpöjä pääsiäisen lampaan kakkuja leivotaan ja koristellaan. Pyhä pääsiäistuli ja pääsiäiskynttilä palavat, pääsiäisvesi haetaan. Mitä vielä puuttuu? Kyllä, tietysti pääsiäiskävely! Tämä on toinen perinteinen saksalainen tapa, joka on melkein unohdettu viime vuosina. Kerromme tästä lisää seuraavilla riveillä. Täältä löydät myös tuoreita ideoita, jotka ovat erityisen hauskoja koko perheelle pääsiäiskävelyllä!

Pääsiäiskävely on tärkeä pääsiäisen tapa, jota sinun ei ehdottomasti kannata jättää väliin

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - tuoreita ideoita koko perheelle metsäretkellä

Milloin ja miksi lähdemme pääsiäiskävelylle?

Pääsiäiskävely on vanha kristillinen tapa, joka voidaan säästä tai perheenjäsenten henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen tehdä joko pääsiäissunnuntaina tai pääsiäisen maanantaiaamuna. Alun perin sillä oli täysin eri nimi, nimittäin Emmauspilgern, Emmauspilgern tai Gang nach Emmaus.

Nykyään useimmat ihmiset pitävät parempana uutta termiä pääsiäiskävely. Monet perheet lähtevät myös pääsiäisretkelle lähimpään metsään tai muuhun maaseudun kohteeseen.

Pääsiäiskävelyn idea ei ole vain jalkojen venyttäminen, raikkaan ilman hengittäminen ja upeiden hetkien viettäminen perheen kanssa luonnossa. Tämän pääsiäistavan takana on kaunis tarina, josta kirjoitettiin ensimmäisen kerran Luukkaan evankeliumissa. Nämä ovat kaksi opetuslasta, jotka vaelsivat Emmauksen luo ristiinnaulitsemisen jälkeen ja tapasivat Jeesuksen matkalla. Tarina palveli monia taiteilijoita, runoilijoita ja kirjailijoita inspiraation lähteenä teoksilleen. Yksi kuuluisimmista täällä on tietysti “Pääsiäiskävely“Johann Wolfgang von Goethe kiistatta tunnetuimmasta tragediasta” Faust “.

Lasten pitäisi tutustua luontoon varhaisessa iässä

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - tuoreita ideoita koko perheen rohkeudelle ja toivon metsäretkelle

Hauskaa koko perheelle, jopa nelijalkaisille ystäville

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - tuo tuoreita ideoita koko koiraperheelle mukanasi metsässä

Tuoreita ideoita monipuolisella ja hauskalla

Pääsiäiskävely tai -retki on ihana perheaktiviteetti, joka tekee hyvää keholle ja sielulle. Tämä perinne on nyt yhdistetty toiseen mielenkiintoiseen termiin – metsäkylpyyn tai tietoiseen kohtaamiseen itsensä ja luonnon kanssa. Se vahvistaa vastustuskykyä, edistää luovuutta ja lievittää stressiä. Voit tehdä pääsiäiskävelystä vieläkin mielenkiintoisemman seuraavien ideoiden avulla. Nämä ehdotukset sopivat erityisesti lapsille ja nuorille, jotka eivät juurikaan halua retkelle.

Geokätköily: Kaikki lapset rakastavat raivaajaa tai aarteenetsintää! Jos sinulla ei kuitenkaan ole ideoita tai aikaa, voit aina käyttää geokätköilyä. Tämä on hakupeli, jossa pieniä aarteita, jotka ovat piilossa luonnossa tai kaupunkimaisemissa, löydetään GPS: n avulla. Heti kun olet löytänyt aarteen, voit kirjoittaa nimesi siihen sisältyvään lokikirjaan. Sitten voit ottaa jotain laatikosta, joka on sitten korvattava toisella samanarvoisella esineellä. Lopuksi sinun on suljettava laatikko uudelleen ja piilotettava se samaan paikkaan.

Geokätköilyyn omistettuja sivustoja on lukuisia

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - tuoreita ideoita koko perheen perheelle tutkimaan geokätköilyä

Metsän bingo: Tämä on hieno vaihtoehto geokätköilylle, varsinkin kun ympärilläsi ei ole aarteita. Luo tätä varten tietokoneellesi bingokenttä, jossa on pieniä kuvia tai avainsanoja, tulosta se ja jaa se osallistujien kesken. Valitse asioita, joita lapset ja nuoret voivat nähdä, kuulla tai löytää pääsiäiskävelyn aikana. Se voisi olla B. ole violetti kukka, sulka, eläinten jälkiä, mehiläisiä, perhosia, käpyjä, oravia, sinitiaisia ​​ja paljon muuta.

Netistä löytyy paljon valmiita malleja

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - tuoreita ideoita koko perheen leikkipuistoon

piknikki: Jos haluat mennä pitkälle pääsiäiskävelylle tai retkelle, perheesi on varmasti väsynyt ja nälkäinen hetkestä. Mikä olisikaan parempi tapa levätä ja syödä kuin piknikillä metsässä? Pakkaa herkullisia voileipiä, hedelmiä, polkuyhdistelmiä ja juomia sekä mukava iso viltti.

Pakkaa vain terveellisiä välipaloja, jotka lisäävät energiaa

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - pakkaa tuoreita ideoita koko perheelle terveellisellä piknikillä

Metsän mandala: Tämä taidemuoto on yhtä vanha kuin ihmiskunta! Metsää tai luonnollisia mandaaleja voidaan luoda luonnonmateriaaleista ympäristöstä ja valmiit mestariteokset muistuttavat todellisia maagisia ympyröitä. Voit käyttää kaikkea mitä löydät matkalla – käpyjä, tammenterhoja, oksia, puunkuorta, kiviä, höyheniä, kukkia, lehtiä jne. Lapset tutustuvat ympäristöönsä ja tämä edistää heidän luovuuttaan.

Metsämandalan asettaminen on ihana ympäristöystävällinen taidemuoto nuorille ja vanhoille

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - tuoreita ideoita koko perheen mandala -metsälle

Näin mestarillisesti luonnollinen mandallasi voi näyttää keväällä

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - tuoreita ideoita koko perheen luonnollisille mandalaideametsille

Pääsiäiskävely on hauska ja opettavainen. Se on loistava tilaisuus viettää aikaa luonnossa rakkaittemme kanssa. Tee tästä muinaisesta tavasta osa vuosittaista pääsiäisperinteesi.

Pääsiäinen antaa sinulle paljon mahdollisuuksia viettää laatuaikaa perheesi kanssa

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - tuoreita ideoita koko perheen perheelle kävelylle niityllä

Kuka tunnistaa suurimman osan metsän lintuhuutoista?

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - tuoreita ideoita koko perheelle metsäretkellä

Keväällä voit vihdoin mennä leirille rauhassa

Tervetuloa kevät pääsiäiskävelylle - tuoreita ideoita koko perheelle metsässä leiriytymään