Tee-se-itse-verhoillut sängynpäädyt-temaattisia vinkkejä ja kuvia

Tee-se-itse-verhoillut sängynpäädyt makuuhuoneen sänkyhelmet

Kuinka suunnitella mielikuvituksellisia verhoiltuja sängynpäätyjä itse

Tee-se-itse-pehmustetut sängynpäädyt

Vietätkö paljon aikaa makuuhuoneessasi? Minä kyllä. Siellä makaan nukkumaan kuin kaikki muutkin illalla ja aamulla pukeudun töihin. Siksi minusta on täysin perusteltua tuoda tähän huoneeseen hieman enemmän ylellisyyttä.

Tekisitkö sinäkin sen? Joten luota luoviin kykyihisi ja voit luoda yhden näistä luovista sängynpäädyistä itsellesi!

Yksinkertaiset ja ohuet siluetit

Pehmustetut sängynpäädyt-tee se-itse-makuuhuone-sänky-mukava

Kapean ulkonäkönsä vuoksi ensimmäisen kuvassa oleva pääty edustaa modernin muotoilun ilmentymää

Pehmustetut sängynpäädyt tekevät makuuhuoneesta pehmeän

Erityisesti tee-se-itse-fanit arvostavat tämän pehmustetun kauneuden selkeitä linjoja ja vahamaista rakennetta. Kun valmistut tätä projektia, sinun on pidettävä kiinni pellavasta tai muusta samankaltaisesta kankaasta. Joten luot sympaattisia ryppyjä prosessissa!

Kaarevat luomukset

Tee-se-itse-verhoiltu sängynpääty oranssi makuuhuone

Kaunis pääty korallin värisenä

Tee-se-itse-verhoiltu sängynpääty makuuhuoneen rohkea väri

Tämä upea teos suunnittelijan korallin värisenä Sarah, Sarah M.Dorsey Designs sopisi parhaiten kauniille trooppiselle alueelle. Tällä saavutetaan ylellisiä tuloksia. Se tehtiin verholevyistä! Voitko uskoa sitä? Tämä pääty voi edustaa makuuhuoneesi trooppista paikkaa. Muun ympäristön tulee olla mahdollisimman neutraali. Hiljaisen ympäristön vuoksi kappale tulee entisestään.

Nyt sukellamme Crafty Little Gnomen suunnittelija Adriennen taiteellisten tulosteiden ja kaarevien muotojen mereen. Säteilevät kasvikankaat edustavat visuaalista kiinnostusta ja ovat entistä tehokkaampia kiinteän seinän taustalla.

Silmiinpistävä keltainen kukkakuvio

Tee-se-itse-verhoillut sängynpäätyiset makuuhuoneen sängyn kuviolliset

Voit sekoittaa ja sovittaa koristetyynyjä kuvioiden parempaan vuorovaikutukseen. Näiden pitäisi näyttää eri kankailta ja väreiltä.

Tuftattu eleganssi

Tee-se-itse-verhoiltu sängynpääty vaalea makuuhuone

Eikö lapsesi saisi nukkua tyylikkäässä huoneessa?

Tee-se-itse-pehmustetut sängynpäädyt makuuhuoneen valkoiset vuodevaatteet

 Tämä varmasti kehittää hänen kauneuttaan ja estetiikkaa, eikö niin? Maxin ja Me: n Tamsynin pääty antaa juuri tämän vaikutuksen.Mielestäni tästä projektista on vain etuja! Lapset rakastavat rakentamisen viileitä tyynyjä, ja koet tämän projektin yksinkertaisuuden rentouttavana ja virkistävänä. Nuput sijoitettiin suunnittelun keskelle. Materiaali on siksi erityisen tärkeää. Mielestäni tässä tapauksessa kannattaa valita pellava. Tämä lisää enemmän luksusta.

Haluatko luoda itse ammattimaisen verhoilun??

Verhoillut sängynpäät do-it-yourself makuuhuone naisellinen

 Tämä on täysin mahdollista Kate -opetusohjelman ansiosta Centsational Girliltä. Tarvitset ehdottomasti korkealaatuisia verhoilukankaita ja ammattimaista raakapuuvillaa. Joten voit luoda havaittavan keskipisteen makuuhuoneeseen.

Kirkkaat värit ovat trendikkäitä ja samalla erinomaisia ​​DIY -faneille. Klassiset neutraalit sävyt antavat huoneille ajattoman ilmeen.

Etkö halua kiinnittää sivuille lisäsiipiä, kuten alla olevassa kuvassa? Nämä antavat kuninkaallisen kosketuksen ja luovat myös enemmän tilaa koristeellisille yksityiskohdille.

Saaran pehmoiset pehmeät sängynpäädyt. M. Dorseyn malleihin kuuluu myös naulapäät ja ne ovat siksi erittäin tyylikkäitä.

Kuninkaallinen kosketus

Tee-se-itse-verhoiltu sängynpääty makuuhuoneen yöpöytä

Korkea tyylikäs pääty

Tee-se-itse-verhoillut sängynpäädyt makuuhuoneen sänkyhelmet

Suunnittelu varusteilla

Pehmustetut päätylaudat-tee-se-itse-makuuhuone-sänky-tyylikäs

Viva Goodin Alexis luo kauniiden asioiden kauneuden tämän pehmustetun päädyn kanssa, jossa on nastoitettuja yksityiskohtia. Tärkeimmät harmaat kasvot ja mustat kynsipät näyttäisivät upeilta missä tahansa yksivärisessä huoneessa. Päädyn kankaat on valittava huolella. Verhoilu tai varusteet näkyvät muuten ohuiden päällysteiden läpi. Liian raskaita kankaita olisi vaikea käsitellä.

Harmaat pääkasvot ja mustat kynsipäät

Tee-se-itse-pehmustetut sängynpäätyiset makuuhuoneen tyynyt

Michelle’s Do-it-yourself -projekti Sweet 10: stä seuraavassa kuvassa lisää modernin käänteen nykyaikaisiin kynsien pään yksityiskohtiin. Värikkäät, leikkiset pellavakankaat sopivat myös erittäin hyvin tähän klassiseen muotoiluun.

Lisääkö mielestäsi näiden verhoiltujen sängynpäätyjen tyylikäs ulkonäkö huoneeseesi ylellisyyttä? Voit saavuttaa sekä modernin ja tyylikkään että klassisen ja yksityiskohtaisen vaikutelman. Kaikissa tapauksissa verhoiltu sängynpääty näyttäisi sulkevan huoneen.

Mikä on suosikki DIY -strategiasi? Sen voisit päättää itse! Tee-se-itse-verhoiltu sängynpääty makuuhuoneen pöytävalaisin