15 stílusos fekete cipő férfiaknak és nőknek a trendben

A fekete cipók a legtöbb férfi fő tartózkodási helye. Az ilyen típusú cipők a legkényelmesebbek és bármikor könnyen viselhetők. Tökéletesek a vezetéshez és a gyalogláshoz. Használhatja őket hivatalos alkalmakra, valamint alkalmi viseletre. Ezek a fekete naplopók fényes vagy csillogóak. Bőrből, lakkból vagy bársonyból készülhetnek. Még a velúr cipók is remek ötlet.

A legújabb és legjobb fekete cipők Indiában:

Itt található a top 15 fekete naplopó listája.

1. Széles illeszkedésű fekete cipők:

Széles illeszkedésű fekete cipők

Ezek a széles szabású fekete naplopók nagyszerű módja annak, hogy okosnak és stílusosnak tűnjenek. Ezek a kényelmes naplopók alkalmi viseletek, amelyeket kirándulásra is viselhet. A naplopók széles illeszkedése miatt hosszabb ideig mozoghat bennük.

2. Farkú fekete cipők:

Farkú fekete cipők

Ha bojtja van a cipőben, kifinomultnak tűnik. A férfiaknak készült fekete naplopók oldalvarrással érkeznek. Ez kényelmes és hűvösvé teszi a naplopókat. Ez a fekete bojtos napló alkalmi megjelenést kölcsönöz, és félig hivatalos alkalmakkor is viselhető.

3. Bőr fekete cipők:

Fekete bőr bőrcipők

Legyen egy pár fekete bőr cipő, amelyet hivatalos és alkalmi viseletre is viselhet. A fekete bőr fényes és sima. A minta meglehetősen egyszerű és tiszta. A cipőn nincs díszítés, így irodai viseletre is kiváló. Ezeket a bőr cipőket kiváló áron lehet beszerezni.

4. Velúr fekete cipők férfiaknak:

Velúr fekete cipők férfiaknak

Szerezd meg ezt a fekete velúrnaplót alkalmi viseletként, amelyet néhány hivatalos alkalomra is választasz. A fekete cipő velúrból készült, és ez a minta egyszerű és stílusos. A sima naplopók stílusosak és csúszásmentesek. Ez nagyon kényelmesvé teszi őket.

5. Fekete orrcipők:

Fekete orrcipők

Az elegáns fekete masnin cipő az, amit viselnie kell a hivatalos fekete nyakkendő eseményekhez és szertartásokhoz. A fekete lakkcipők elegáns és stílusos kialakításúak. A cipő tetején lévő íj meglehetősen elegánssá teszi a naplopókat. Ezeket a naplopókat csak hivatalos alkalmakra használják.

6. Fekete Trim Loafers:

Fekete Trim Cipők

Íme néhány nagyszerű férfi fekete cipő, amelyet hivatalos alkalmakkor viselhet. Ennek a férfi fekete naplopónak a teteje fémből készült. A csattal ellátott fémdarab nagyon stílusos és gazdag megjelenést kölcsönöz a cipőnek. Kipróbálhatja ezeket a fekete cipőket, elegáns díszítéssel, arany vagy ezüst színben.

7. Nyeregpántos csalik:

Nyeregpántos cipők

Az egyik divatos férfi cipő a fekete filléres naplopók. Ezek a fekete színű naplók szép kialakításúak a tetején. A nyeregszíj felül van varrva, és ez nagyszerű megjelenést kölcsönöz. Ezt a cipőt hivatalos irodai viseletre és találkozókra is használhatja.

8. Fekete bársony cipők:

Fekete bársony cipők

Egy másik nagyszerű választás egy éjszakai kiruccanásra vagy egy hivatalos fekete nyakkendő eseményre a férfi fekete cipő. Ez a különleges cipő bársonyból készült, és a bársony csillogása látható a cipőben. Az elülső bojtok növelik ennek a pár cipőnek a varázsát.

9. Fekete hegyes cipők:

Fekete hegyes cipők

A férfi cipők új trendje a hegyes cipő. Ezek a cipők nem férfi fekete bőrcipők, hanem lakkbőrből készültek. A cipők csillogása nagyszerű és csodálatosnak tűnik. Ez azoknak a férfiaknak szól, akik divatba esnek és szeretik a stílusukat.

10. Wingtip fekete cipők:

Wingtip fekete cipők

Félig hivatalos és formális alkalmakra jó választás az okos, fekete szárnyú naplopók. A naplopók szárnyas kialakítással és bojtokkal is rendelkeznek. A naplopókat csak a szárnyheggyel lehet megkapni, vagy mindkettővel. Ezek a naplopók bőrből készültek, és nagyon könnyen viselhetők.

11. Tervező fekete cipők:

Fekete cipő tervezők

Ezek a kijelentések fekete naplopók csodálatos módja annak, hogy okosnak tűnjenek. A naplopók mindenhol a tervező logójával vannak ellátva. Ezeket nettó bársonyban szerezheti be, és a logó jele varrható vagy arany színű. A formatervezett fekete naplopók nagyszerű stíluskifejezések, és viselheti őket éjszakai kiruccanásokra és partikra.

12. Vezető fekete csalik:

Vezető fekete csalik

Néhány naplopó kiválóan alkalmas hosszú távú vezetés során. Ezeknek a cipőknek a könnyűsége és kényelme par excellence. Ezeket a hűvös fekete naplopókat egyszerű kivitelben szerezheti be, és használhatja őket vezetéshez. Jó tapadást és kényelmet biztosítanak az autó használata közben.

13. Fekete lapos cipők nőknek:

Fekete lapos cipők nőknek

A női hivatalos cipők is csodálatos kivitelben készülnek. Ezek a fekete naplopók, amelyeket a nők viselnek, a legjobbak bármilyen hivatalos irodai viseletre vagy találkozóra. Remekül mutatnak a nadrág vagy szoknya felett. A naplopók tetején lévő kapocs design elemet ad hozzá.

14. Szegecses fekete cipők:

Szegecses fekete cipők

Ha ki akarsz tűnni a tömegből, és bulizni szeretnél, akkor ezek a fekete bársony cipók a legjobbak. Ezek a kijelentésű cipők elöl nagy arany tüskékkel és a végén csatdal rendelkeznek. Ez igazán a bátor szívűeknek és azoknak szól, akik szeretik a stílusukat.

15. Hímzett fekete cipők:

Hímzett fekete cipők

Egy másik módja annak, hogy ravasznak tűnjön, a hímzett. Ez a hímzett fekete napló bársonyból készül, majd elöl hímzett. A design tetszőleges lehet, vagy személyre szabható. Válassza ezt éjszakai partira vagy alkalmi kirándulásra.

A fekete cipók sokféle formában és stílusban kaphatók. Hivatalos viseletű cipők, amelyek okosnak és kifinomultnak tűnhetnek. Fekete naplopókat is kaphat, amelyek hivatalos fekete nyakkendő eseményekre szolgálnak. Keresse fel a divatos fekete naplopókat, amelyeken részletesen szerepelnek az esti partik. Ezek a naplopók kényelméről ismertek, és ez teszi őket különlegessé.