9 smukke designs af røde paraplyer med billeder

Paraplyen understøttes af træ- eller metalribber, som normalt er monteret på en træ-, metal- eller plaststang for at give beskyttelse mod regn i regntiden. Normalt rød farve angiver, at symbolet på kærlighed eller sport. Faktisk er rødfarvet et vigtigt symbol for sexarbejderrettigheder, og det bruges også til arrangementer. Rød paraply symbol blev først brugt af sexarbejdere i Venedig; Italien i 2001. Senere dage er dette berømt for regelmæssig brug for alle. Det røde paraplyprojekt blev grundlagt i 2010. Sexarbejdere demonstrerede imod under humane arbejdsforhold og krænkelse af menneskerettighederne ved at holde røde paraplyer op.

Bedste og stilfulde røde paraplyer:

Lad os se på nogle få top 9 røde paraplyer.

1. Lang rød paraply:

Lang rød paraply

Det er en stor rød paraply med rundt håndtag, let at bære. Dette er en beskyttende paraply, der er nyttig i regn og sommer. Dette er let at åbne og lukke paraply type og også let at bære af gamle mennesker også. Paraplyhåndtag er praktisk med lige sort farvepæl.

2. Afslappet rød paraply:

Afslappet rød paraply

Det er en vidunderlig kombination af smart sort og rød paraply med sort farve lige håndtag. Det kan være nyttige afslappede dage i sæsonen. Sådan en type paraply finder du også på golfbane. Du får let funktionalitet af bundfjedre, dvs. åbner let.

3. Cocktail rød paraply:

Cocktail rød paraply

Her er en vidunderlig kombination af rød paraply med hvide prikker på. Dette er en lille rød paraply, som for det meste er nyttig i cocktailpartier for klienter. Du kan beholde denne paraply med fingermad eller ethvert whiskyglas for at tiltrække dit cocktailparty. Du kan arrangere denne type paraplyer til din næste festtid.

4. Trærød paraply:

Rød paraply i træ

Det er en stor rød paraply, der har bundfjedre af træskaft og lige træhåndtag med sort ende. Du finder automatisk åben mekanisme til din bekvemmelighed og brugervenlighed. Det er en paraply af god kvalitet.

5. Kort rød paraply:

Kort rød paraply

Det er en meget lille kombination af vidunderlig paraplyrød med sort mate gummibelagt håndtag. Dette er lavet af ultraviolet aluminiumsramme med pongee -stof. Den har et rødt slipsbånd til at holde denne paraply.

6. Designer rød paraply:

Designer rød paraply

Denne paraply er kombinationen af ​​rød og hvid farve. Dette er lavet af polyestermateriale med hvide blomster på. Du kan finde lige håndtag, der er lavet af materiale af høj kvalitet og har et attraktivt design. Pige med rød paraply kan let gå i regnen.

7. Babyer rød paraply:

Babyer rød paraply

Det er en paraply med animalsk tema med sort farve prik på. Denne paraply er en virkelig cool måde at holde dine børn tørre, lette og lette at bruge. Gør det mere bekvemt for børn at bære ved dem og er af tegneserie børn i paraply i høj kvalitet.

8. Spisebord Rød paraply:

Spisebord Rød paraply

Her er med polyester rektangel rød paraply vil være det perfekte look til dit spisebord. Denne paraply er konstrueret på bordet. Den har manuel vippemekanisme, der giver fortsat skygge, hvor det er nødvendigt. Alle stole og paraplyer leveres med samme matchende polyesterfiber. Det er en perfekt rød terrasseparaply.

9. Solar Light Red Paraply:

Solar Light Red Paraply

Denne ene paraply er lavet af soldrevne LED -lys. Denne paraply er perfekt rød udendørs paraply.Den har rund solpanel på toppen af ​​paraply opsamlet solenergi. Dette er mere effektivt til UV -blokering. Let vippebetjening, håndsving og luftbegivenhed. Tryk på knappen, og paraplyen vippes til venstre og højre.

Rød paraply tilbyder dig en bred vifte af stilarter, der passer til alle lejligheder og hele sæsonen. Røde paraplyer er bedst nyttige fra bryllup og begravelser til firmaarrangementer og daglig brug. Alle røde paraplyer er af høj kvalitet, men alligevel overkommelige, med færre priser. Nogle røde paraplyer er meget fantastisk og stilfuldt design. Disse paraplyer er lavet af glasfiberstel.