9 smukke haveparaplyer med billeder

Nogle mennesker beholder disse haveparasoller som deres passion, og de fleste af dem har det til deres have for at få fordelene og luksusen ved at nyde det sammen med deres familie og venner. Der er varianttyper i disse haveparasoller, da de er fremstillet og modelleret i enorme designs. De kan også tilpasses og laves efter ens ønske. Haveparaplyerne findes også i forskellige farver og former.

Bedste haveparaplyer:

Her er nogle af de excentriske modeller af de top 9 haveparaplyer,

1. Store Cantilever Haveparasoller:

Store Cantilever Haveparaplyer

Dette er en firkantet haveparaply i Toscanas model med en to -lags baldakin for at tillade ventilation. Stangen er fremstillet af robuste metalkomponenter til at modstå baldakinens samlede vægt og de tunge ribber. Den faste højde udligger tillader åbning af baldakinen, og den kan også justeres af det enkelte spil -operativsystem.

2. Terrassebordssæt med haveparaply:

Terrassebordssæt med haveparaplyer

Det er den bedste havemøbelkollektion nogensinde, der har terrassebord og stole med haveparaplyen. Bordet og stolene er lavet af flet og teak. Rammerne og ribberne er lavet af aluminium og smedejern. Det er let at vedligeholde, og du ville have det sjovt at sidde på denne havebord paraply udendørs efter en travl dag.

3. Ottekantet Cantilever Haveparaply:

Ottekantede Cantilever Haveparaplyer

Du kan få en vidunderlig oplevelse med din familie og venner sammen med denne parasol til solhave. Denne slags inviterer dig til både spisning og dybe siddeoplevelser. Den har 13 fod baldakin, der giver rigelig skygge og beskyttelse mod solens stråler.

4. Små gårdhave paraplyer:

Små gårdhave paraplyer

Dette sæt af små haveparaplyer er baseret på temaet Wall-Mart skyggefulde terrasseinteriører. De er ekstremt imponerende med sine sæde, der matcher baldakinen. Den har metalstangen, der er indlejret på bordet. Hele borddækket består af bambus.

5. Stribet mønster Haveparaplyer:

Stribet mønster Haveparaplyer

Oplev skønheden i denne dragende hvide og sorte haveparaply i et stribet mønster. Det er fremstillet ved hjælp af polyester baldakin med en sekskantet form. Den leveres med den holdbare metalstang og også med metalstativ, som hjælper med at holde den, hvor vi ønsker det.

6. Haveparaplyer med justerbart skaft:

Haveparaplyer med justerbart skaft

Her er den nye opfindelse i serien af ​​udendørs haveparasoller. Du kan se, at bordet og dets stole er helt fiberstøbt som et stykke forbundet med nogle metalstænger. Baldakinen er i blå og hvide nuancer med en diameter på 40 tommer. De leveres med en sandfyldt bæreposeholder til at holde og holde den lige.

7. Textilene Fabric Garden Paraplyer:

Textilene Fabric Garden Paraplyer

Disse paraplyer er fremstillet af et tekstilstof med et belagt net, der giver cirka 80% solbeskyttelse. Disse parasoller til haven er fremstillet ved hjælp af teknologien kaldet crank lift mekanisme. Baldakinen understøttes af heavy metal -stangen.

8. Beige farvede baldakin haveparaplyer:

Beige farvede baldakin haveparaplyer

Den er lavet af 350 Denier -polyesterstoffer og baldakinen er hviskende beige. Denne store haveparaply behandles for at beskytte mod solens UV -stråler. Det har også funktionen brand- og vandtæt.

9. Banan Model Haveparaply:

Banan Model Haveparaplyer

Denne store haveparaply kan stå op til 8 fod i højden, og stoffet er lavet af polyester og nylonmaterialer. Modellen er navngivet som Banana -design og har metalstangen, som er MS pulverlakeret. Baldakinen på denne haveparasol har en måling på 8,5 tommer i diameter.

Disse typer paraplyer er hovedsageligt kategoriseret i to forskellige kategorier- små og store terrasseparaplyer. Nogle af dem kommer med et sæt terrasseborde og nogle med deres store og enorme terrassestørrelse. Hver har sine egne egenskaber, da de vælges ved hjælp af forskellige materialer og modeller af baldakinerne. Der er firkantede, cirkelformede, sekskantede og ottekantede former i baldakinerne. De materialer, der er valgt til stangen, rammeribber og baldakiner er også afgørende for paraplyernes liv.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80