9 Unikke kinesiske paraplyer med forskellige modeller

Kinesiske paraplyer kan lide verden rundt for deres unikke design og struktur. De skiller sig ud fra mængden og giver dig et vintage -statement. Læs videre for at vide, hvorfor kinesiske paraplyer er de bedste til at bruge denne regntid.

Traditionel og sej kinesisk stil paraply til bryllup med billeder:

Her er de bedste kinesiske paraplydesigner til enhver lejlighed.

1. Pink kinesisk paraply:

Lyserød kinesisk paraply

Denne lyserøde kinesiske paraply er lavet af juteklud og er den bedste at have med i sommersæsonen. Det kan ikke bruges i regn, da jutekluden ikke kan suge regnvandet. Det kan tages til en funktion i løbet af dagen og kan også matches med din påklædning for at forbedre dit look.

2. Asiatisk japansk paraply:

Asiatisk japansk paraply

Dette er en kinesisk parasolparaply på 22 tommer og er lavet med silke. Det kan bruges i både regnvejr og sommersæsonen. I andre dele af Asien kan denne paraply også bruges om vinteren for at redde dig fra snefaldet. Det tørrer meget hurtigt og kan bruges flere gange.

3. Grøn kinesisk paraply:

Grøn kinesisk paraply

Denne kinesiske parasol er et must -køb for folk, der leder efter både stil og beskyttelse mod solen. Det kan bruges dybt i sommersæsonen. Denne kølige lysegrønne farve er beroligende for øjnene og også behagelig.

4. Hvid kinesisk paraply:

Hvid kinesisk paraply

Denne kinesiske bryllups paraply er et must køb for dem, der leder efter et tilbehør, der matcher deres bryllupsoutfit. Denne hvide paraply med blomsterbroderi er den mest elegante blandt alle de kinesiske paraplyer. Det kan også bruges ellers til regelmæssig brug for at beskytte dig mod solen.

5. Håndlavet kinesisk paraply:

Håndlavet kinesisk paraply

Denne håndlavede røde kinesiske paraply er et must -køb for folk, der leder efter originalitet og unikt design. Det er stærkt og modstandsdygtigt og kan bruges i både sommer og vintersæson. Den fås i forskellige andre farver, men rød er mest foretrukket. Det tørrer let og kan bruges igen og igen.

6. Gul kinesisk paraply:

Gul kinesisk paraply

Denne traditionelle kinesiske paraply er et sjældent stykke, fordi det ikke let findes på markedet. Det, der gør det unikt, er dets traditionelle kinesiske design og struktur. Den kan bruges både i sommer- og regntiden og er stærk og holdbar. Den fås i forskellige farver, der passer til alles krav og stil.

7. Vandtæt kinesisk paraply:

Vandtæt kinesisk paraply

Denne paraply i kinesisk stil er vandtæt og er specielt fremstillet til regntiden. Det kan let transporteres i regn, da det er let. Den har nogle smukke designprint på den, som giver den et elegant look.

8. Blå blomsterkinesisk paraply:

Blå blomstret kinesisk paraply

Denne kinesiske papirparaply er et elegant stykke at have, fordi den kan bruges som tilbehør til en funktion og også for at redde dig fra sollys. Selvom det er skrøbeligt på grund af at det er lavet med papir, kan det vise sig at være holdbart, hvis det bruges godt. Den fås i forskellige størrelser og farver, der passer til dine behov.

9. Oliepapir kinesisk paraply:

Oliepapir kinesisk paraply

Denne kinesiske paraply er en multi-purpose. Fordi det er lavet med oliepapir, er det vandtæt; den kan dog ikke bruges i gloende sollys. Det er dækket med blomstermotiver over det hele og et træhåndtag til at understøtte paraplyen. Det kan bruges af mennesker i alle aldersgrupper, da det er let og let at bære.

Kinesiske paraplyer måske opfundet i Kina. Men i dag bruges over hele verden som modetilbehør. De fås i forskellige størrelser og farver og kan bruges ved flere lejligheder. De er smukke og elegante og kan adskille dig fra mængden.