Papirparaply – Sådan laver du og tips

Paraply kan beskrives i forskellige perspektiver efter, hvordan man ser det, hvilket kan klassificeres efter paraplybrug og design. Paraplyen, der kan betragtes som en ting, der kan bruges til at forhindre dig selv i at blive våd i regnvejr eller for en kunstnerisk person kan en paraply beskrives som et udblomstret materiale, der kan være fremstillet af forskelligt materiale og design. For dem, der ønsker at kombinere dets smukke design og form med dens beskyttende handling, kan denne artikel helt sikkert bringe det forskellige perspektiv frem til en simpel paraply, der ikke er fremstillet af det sædvanlige syntetiske materiale, men snarere af et naturligt materiale, som er papiret. Papir er bestemt et naturmateriale, som kan bruges til at designe et fantastisk iøjnefaldende design til at skabe den håndlavede papirparaply. Der er mange måder, hvordan man laver papirparaply, som er blevet købt til opmærksomhed i denne artikel.

Sådan laver du papirparaply, der åbnes og lukkes??

Asiatisk traditionel måde at fremstille papirparaplyer gøres ved at bruge naturligt papirmateriale, der skæres i ønsket størrelse og belægges med forskellige farver, og en vandtæt lak belægges oven på papirmaterialet for at forhindre vandudslip. Papirmaterialet er forbundet med en træpind. Træpinden og håndtaget er belagt med vandtæt lak. Dette komplette paraplydesign lades derefter tørre. Senere maler designere i frihånd oven på papirparaplyen for at give den enkle håndlavede paraply et klassisk og elegant udsyn.

Papirparaplyer er en simpel DIY, der kan laves af en enkelt person ved at have minimalt materiale eller en stærkt designet papirparaply som et traditionelt tilbehør, der bruges i forskellige kulturer. Traditionelt brugte papirparaplyer havde brug for arbejdskraft til at generere materialet, forme paraplyerne til sidst et maleri og lakere paraplyen. Nedenfor er nogle traditionelle papirparaplytyper, der kan udvide læserens viden om de forskellige papirparaplyer.

Typer af papirparaplyer:

1. Kinesisk papirparaply:

Kinesisk papirparaply

Kinesere bruger paraply af oliepapir under brylluppet som et symbol på at fjerne enhver ond ånd, når bryllupsbruden ankommer. Oliepapirparaplyen er fremstillet af bambus, der skæres i en skive, gennemblødt i vand og gøres til papirmasse og forarbejdes i maskinen for at få tyndt papirmateriale, som derefter oliemales. Lilla farve kinesisk papirparaply betyder ældstes levetid, hvid betyder begravelse.

2. Japansk papirparaply:

Japansk papirparaply

Det populære Washi -papir bruges til at designe japansk papirparaply. Washi, hvor “Shi” betyder papir. Washi papir er lavet af “Gampi” træ. Paraplyen kan laves som en tynd paraply kaldet Janome og den faste Bangasa -paraply. Det tynde materiale har en meget spinkel finish i modsætning til den faste paraply.

3. Store papirparaplyer:

Store papirparaplyer

For piger, der kan lide at have enorme farverige paraplyer til enhver lejlighed, kan denne type klassiske såvel som en traditionel paraply bruges. Materialet, der bruges til at designe denne papirparaply, kan enten være fra bambuspinde eller fra genbrugspapir. Bambuspapirmaterialet er mere traditionelt syn sammenlignet med genbrugspapir designet store paraplyer.

4. Papirparaplyer til brylluppet:

Papirparaplyer til brylluppet

Traditionelt i kinesisk kultur bruges papirparaplyen, som nu er blevet brugt i andre kulturer. Hovedhøjdepunktet i denne paraply er designet, der er lavet af frihåndsmalere, der let kan tegne brudens og brudgommens ansigt oven på paraplyerne, som bruges i løbet af brylluppet som en måde at dekorere bryllupshallen på. Nogle af parrene har en tendens til at vælge almindelige paraplyer af hvidt papir, som også kan tilføre et elegant look. Papirmaterialet, der bruges til at designe, adskiller sig normalt fra de sædvanlige papirparaplyer. Det almindeligt anvendte papirmateriale er det skinnende papir eller et matte papir, der kan skinne godt ud og bringe den festlige stemning frem.

5. Rispapir paraply:

Rispapir paraply

Denne type paraply er en let paraply, der almindeligvis kaldes parasollen. Parasol er et latinsk ord, hvor Para betyder beskyttelse og sol er Sol. Damer foretrækker at bære som tilbehør til særlige lejligheder som et bryllup eller en fest. Finialet er også dækket af det samme papirmateriale, der gør paraplypladen lavet af det enkelte materiale. Papirparaplyen styres med en bambuspind og har en træholder.

Tips til at lave en enkel papirparaply:

Forældre, der ønsker at bruge kvalitetstid med deres børn på en mere kreativ måde, så kan en sådan interessant metode være Gør det selv DIY -metode til at designe papirparaply. Ting, der er nødvendige for dette kunstneriske arbejde, ville være muffinsfremstilling af papirkopper; få skitsepenne og en skinnende foldbar pind. Papirkoppen laves flad og ønskelig dekoration udføres oven på papirkopperne. Den tynde, skinnende foldbare eller formbare pind trækkes på midten af ​​den flade muffinpapirskål, som derefter danner den færdige DIY -paraply til barnet.

For ældre, der forsøger at lave sådanne simple papirparaplyer, kræver en enorm mængde øvelse såvel som råmaterialet i at designe dem, i stedet ville det være den ideelle mulighed at vælge en papirparaply fra butikken, som kan ændres efter ens smag. Måden at tilpasse papirparaplyen på kan være at male oven på paraplyen ved at købe en almindelig hvid eller sort papirparaply. Den anden mulighed kan være at dekorere det enkle bambushåndtag med klistermærker eller oliemaleri.

Tips til at få en papirparaply til at se mere fashionabel og ny kan være:

  • At undgå at bruge en papirparaply regelmæssigt i regntiden ville være den første mulighed for at holde papirparaplyen helt ny som nogensinde.
  • Regelmæssig vedligeholdelse kan udføres på papirparaplyen ved at male den ny eller tilføje et lag klar blank maling over den gamle paraply.