Top 9 flotte paraplyer med billeder

Fancy paraplyer kan ses overalt med enorme samlinger i designs og modeller. De er specifikt tilgængelige til mænd, kvinder og også til børn. Disse paraplyer er designet som sådan, så de passer til og modstår forskellige klimaforhold. De er også stærke, langtidsholdbare og omhyggeligt modellerede.

Bedste flotte paraplyer:

Her er nogle af samlingerne af Top 9 Fancy Paraplyer, som helt sikkert inspirerer dig meget.

1. Pagoda Lace Fancy Paraplyer:

Pagode Lace Fancy Paraplyer

Det er en ny og elegant golfparaply, der kan bruges til både solskin og regnvejr. Denne smarte regnparaply er fremstillet af polyesterpongee -materiale og har et langt håndtag. Det er pyntet med blonder og leveres med funktionen af ​​ikke -automatiske åbninger.

2. Fantastiske regndråber trykte fancy paraplyer:

Fantastiske regndråber trykte fancy paraplyer

Her får du se den yndige smarte sorte paraply med fantastiske regndråber trykt som sit mønster overalt. Den har automatisk åbning og lukning, som har baldakinstørrelse, der er stor nok til to personer. Midterstangen er fremstillet af stærkt aluminium, og de holdbare 8 ribber er designet til at modstå kraftige storme.

3. Vision Clear Dome Fancy Paraply:

Vision Clear Dome Fancy paraply

Tag et kig på denne helt nye designede dome fancy udendørs paraply, der har klarheden i klart syn. Kanten og håndtaget er designet i boblerosa nuance. Det er helt fremstillet af klar PVC og har funktioner som let, holdbar og også stilfuld.

4. Lace Bridal Fancy Paraplyer:

Lace Bridal Fancy Paraplyer

Oplev den nye kollektion nogensinde i serien af ​​de flotte paraplyer til bryllupper. De består af applikationer af ren hvid bomuldsblonder, der passer meget godt til brudens påklædning. Den har en radius på 31 cm og er virkelig håndlavet med metalstelarbejde.

5. Frilly Long Pink Fancy Paraplyer:

Frilly Long Pink Fancy paraplyer

Denne paraply er rent håndlavet med 20 tommer polyester baldakin og dikkedarer er også omhyggeligt syet i hånden. Håndtaget er fremstillet med tinhåndsfremstillingsmetode, der har en emalje sommerfugl over det høje kvalitets metal fingerhåndtag. Dette er en af ​​de mest fremstillede kreationer af et lækkert paraplymærke.

6. Slående kitty mønstrede fancy paraplyer:

Slående kitty mønstrede fancy paraplyer

Du er her for at tage et kig på den smarte strandparaply, som giver dig det smukke udseende med sin slidstærke fremstilling. Den har flerfarvede killinger trykt over 100% polyester baldakin. Den har en diameter på 23 cm og er lavet med metalstel med træhåndtag.

7. Zebramønstre Fancy Rain Paraplyer:

Zebramønstrede flotte paraplyer

Denne dobbelte foret solsejl paraply har den zebramønstrede sort og hvide baldakin i indersiden. Den har robuste og stærke 8 ribber fremstillet af støbt metal. Kapselens materiale er akryl og er velegnet til alle vejrtyper.

8. Flouncy Ruffle Trimmed Fancy Paraply:

Flouncy Flæse Trimmet Fancy Paraply

Det er på tide at opgradere dig brolly med denne fluffy -afskårne fluncy -paraply. Denne flotte hvide paraply er lavet med hvide snørebånd og indsat med broderet stof. Den har træstang med træhåndtag. Den måler 33 tommer, når den åbnes.

9. Projiceret Design Fancy Paraply:

Projiceret Design Fancy Paraply

Åbn dine øjne for at fylde dit barns glæde med denne flotte børns paraply. Det er meget farverigt og har forskellige tegn, såsom larven, blomsten, solen osv. Trykt på det og også lidt projiceret over baldakinen. Udover dette er det ikke mindre i sine funktioner ved at have lette og stærke holdbare stel og ribber.

For at håndtere det brede udvalg i designs og kategorier af smarte paraplyer, bør man vide, hvordan man vælger det til sine egne behov. Hvis du vil beskytte dig selv mod solrigt varmt vejr, så gå efter en lys skraveret og dobbelt foret baldakin. Og hvis du leder efter paraplyer i regntiden, kan du fortsætte med at vælge dem med lyse nuancer og også med smukke yndige prints. Ikke desto mindre vil du finde mangel i samlingen af ​​de flotte paraplyserier.