5 bedste opium parfumer i Indien

” Opium ” er mærkenavnet på en parfume skabt af topmodemærket YSL (Yves Saint Laurent). Det blev konceptualiseret og skabt af parfumer Jean Amic og Jean-Louis Sieuzac blev lanceret i 1977. Dens topnoter er en blanding af frugt og krydderier. De eksotiske frugter som mandarin orange eller gul mandarin, som oprindeligt blev fundet i Italien og blomme. Det har også ekstrakter af krydderier som nellike, laurbærblad, koriander og peber, der lugter af de orientalske køkkener, især i Indien.

Dens blomstermidtnoter består hovedsageligt af sambac -jasmin, rose og liljekonvalj og nelliker. Den midterste note har også krydderier og frugter som kanel, fersken og orrisrod. Det understreges af den søde træagtige basenote, der er rig på sandeltræ, cedertræ, labdanum, myrra, benzoin, castoreum, rav, moskus, patchouli, vetiver, tolu og opopanax. Dette giver en træagtig base lugt.

Populære Opium Parfumer i Indien:

Lad os se på de bedste 5opium parfumer.

1. Opium Eau De Parfum Spray:

opium parfume

Denne parfume har en sammensætning ved hjælp af topnoter af mandarin og bergamot. Det er gjort mystisk med midternoter ved hjælp af myrra og jasmin og en sidste aftale af dybt rav snøret med Opoponaux præger duften med sin berømte henrykkelse gør den til en virkelig eksotisk. Denne parfume er til kvinder.

2. Opium Eau De Toilette Spray:

Opium Eau De Toilette Spray

Den åbenlyst sensuelle side af Yves Saint Laurent parfumemesterværk er mindre selvhævdende i Eau de Toilette, sammenlignet med Eau De parfum. Destillation af mandarin appelsiner og bergamotnoter gøres for at gøre den dominerende note af denne parfume. Denne opskrift tilføjer også et blomstret præg og indeholder myrra, jasmin og nellike. Den sidste note er rig på rav, der låser op for kvinden, der bærer den. Denne parfume er til kvinder (pour femme). Der var en masse kontroverser forbundet med denne parfume, da den blev lanceret om, at den har brugt stoffet opium, og også det kinesiske samfund følte sig krænket, da emballagen og lanceringen indeholdt en masse kinesisk historie og anekdoter.

3. Opium Parfum:

OPIUM PARFUM

Kvinder, der var besat af YSL Haute Couture og Rive Gauche Prêt-à-Porter, ønskede et mesterværk designet af YSL. Derfor inspireret af de orientalske kvinders overdådighed, dekadence og åbenlyse sensualitetstræk, designede YSL denne parfume som en hyldest til kvinderne dedikeret til YSL-mærket. Denne har en blanding af mange varianter de almægtige noter af mandarin appelsin og bergamot, de mystiske mellemnoter af myrra og jasmin og en sidste aftale af dybt rav snøret med Opoponaux. Denne parfume er til kvinder (pour femme).

4. Opium Pour Homme:

OPIUM POUR HOMME

YSL lancerede det mandlige supplement Opium pour Homme, hvilket betyder Opium for mænd i 1995, skabt af Jacques Cavallier fra Firmenich (den svenske parfume producent). Hovednoten er af vanilje, med solbær, stjerneanis, galangal, ingefær og peber, der smelter sammen med grundlæggende noter af cedertræ og tolubalsam, der gør duften maskulin og eksotisk. Dens flydende hætteglas er designet af Jérôme Faillant-Dumas. Denne parfume er til mænd (pour homme).

5. Opium Collector’s Edition 2013 Yves Saint Laurent til kvinder:

opium samlere udgave

Yves Saint Laurent lancerede en begrænset udgave af sin duft Opium (den seneste version fra 2009) ved navn Opium Collector’s Edition. Det blev lanceret i en luksuriøst redesignet gylden flaske. Glamourøs, lidenskabelig, med dæmpet sensualitet og ondskab, har Opium hersket på markedet siden det kom ud i 1977 i sin originale formel. Provokativ som navnet er og intens som formlen er, har denne parfume en karakteristisk aroma af den orientalske – blomster – krydrede karakter.

Dens omformulerede version, tilpasset de moderne købers behov, blev lanceret i 2009 i flasken designet af YSL art director Fabien Baron og Stefano Pilati. Formlen til denne nye duft har en topnote af frisk bergamot og mandarin, der forbliver uændret som det var i den oprindelige sammensætning. De giver plads til intens Sambac -jasmin, fed og myrra i midternoterne, lagt på den varme basenote af kanel, oppoponax, patchouli og rav

Bortset fra den opium kropsolie bruger satin body pulver, body moisturizer, rich body creme, lækker body shower geler også den samme formel og duft og er tilgængelig i YSL og mange andre butikker over hele kloden.