5 legjobb ópium parfüm Indiában

Az „Opium” az YSL (Yves Saint Laurent) divatmárka által készített parfüm márkaneve. Ezt Jean Amic és Jean-Louis Sieuzac parfümőrök alkották meg és alkották 1977-ben. Felső jegyei gyümölcsök és fűszerek keveréke. Az egzotikus gyümölcsök, mint a mandarin narancs vagy sárga mandarin, amelyet eredetileg Olaszországban és a szilvában találtak. Fűszerkivonatokat is tartalmaz, például szegfűszeget, babérlevelet, koriandert és borsot, amely illata a keleti konyháknak, különösen Indiának.

Virágos középső jegyei túlnyomórészt sambac jázminból, rózsából és gyöngyvirágból és szegfűből állnak. A középső jegy fűszereket és gyümölcsöket is tartalmaz, például fahéjat, őszibarackot és orris gyökeret. Aláhúzza az édes fás alapjegy, amely szantálfa, cédrusfa, labdanum, mirha, benzoin, castoreum, borostyán, pézsma, pacsuli, vetiver, tolu és opopanax gazdag. Ez fás alap illatot kölcsönöz.

Népszerű ópiumparfümök Indiában:

Nézzük a top 5opium parfümöt.

1. Opium Eau De Parfum spray:

ópium parfümök

Ez a parfüm a mandarin narancs és a bergamott felső jegyzetéből készült. Misztikussá varázsolják a középső jegyeket mirha és jázmin felhasználásával, míg az Opoponaux -val fűzött mély borostyán utolsó illata az illatát ünnepelt elragadtatásával teszi igazán egzotikussá. Ez a parfüm nőknek szól.

2. Opium Eau De Toilette spray:

Opium Eau De Toilette spray

Az Yves Saint Laurent parfüm remekmű nyilvánvalóan érzéki oldala kevésbé érvényesül az Eau de Toilette -ben, mint az Eau De parfum. A mandarin narancs és a bergamott jegyzetek lepárlása azért történik, hogy a parfüm uralkodó jegyzete legyen. Ez a recept virágos tapintású, mirhát, jázmint és szegfűt tartalmaz. Az utolsó jegyzet borostyánban gazdag, amely kinyitja a viselő nő szívét. Ez a parfüm nőknek szól (pour femme). Sok vita fűződött ehhez a parfümhöz, amikor piacra dobták, kijelentve, hogy az ópium drogot használta, és a kínai közösség is megsértődött, mivel a csomagolás és a bevezetés sok kínai történelmet és anekdotát tartalmazott.

3. Ópium parfüm:

OPIUM PARFUM

Az YSL Haute Couture és Rive Gauche Prêt-à-Porter megszállottjai voltak az YSL által tervezett remekmű. Ezért a keleti nők gazdagságából, dekadenciájából és érzékiségéből adódóan az YSL ezt a parfümöt az YSL márka iránt elkötelezett nők tiszteletére tervezte. Ez számos íz keveréke, a mandarin narancs és a bergamott mindenható jegyei, a mirha és a jázmin misztikus középső jegyei, valamint az Opoponaux -szal borított mély borostyán utolsó illata. Ez a parfüm nőknek szól (pour femme).

4. Opium Pour Homme:

OPIUM POUR HOMME

Az YSL 1995 -ben piacra dobta az Opium pour Homme férfi kiegészítőt, ami férfiaknak szóló ópiumot jelent, amelyet Jacques Cavallier, a Firmenich (svéd parfümgyártó) készített. Fő jegyét a vanília adja, fekete ribizli, csillagánizs, galangal, gyömbér és bors, illeszkedve a cédrus és a tolu balzsam alapjegyeihez, így az illat férfias és egzotikus. Folyékony üvegpalackját Jérôme Faillant-Dumas tervezte. Ez a parfüm férfiaknak készült (öntsön homme).

5. Opium Collector’s Edition 2013 Yves Saint Laurent nőknek:

ópiumgyűjtői kiadás

Az Yves Saint Laurent piacra dobta az Opium illat korlátozott számát (a legutóbbi 2009 -es verzió), az Opium Collector’s Edition nevet. Fényűzően átalakított arany palackban dobták piacra. Elbűvölő, szenvedélyes, visszafogott érzékiséggel és gonoszsággal rendelkező Opium uralja a piacot, mióta 1977 -ben megjelent eredeti képletében. A név provokatív és a képlet intenzív, ez a parfüm a keleti – virágos – fűszeres karakter jellegzetes illatával rendelkezik.

A modern vásárlók igényeihez igazított átformált változatát 2009 -ben dobták piacra az YSL művészeti igazgatója, Fabien Baron és Stefano Pilati által tervezett palackban. Az új illat összetétele friss bergamottot és mandarint tartalmaz, amelyek változatlanok maradnak az eredeti készítményben volt. Helyet adnak az intenzív Sambac -jázminnak, szegfűszegnek és mirhának a középső jegyekben, a fahéj, az oppoponax, a pacsuli és a borostyán meleg alapjegyében

Ettől eltekintve az ópium testolaj, a szatén testpor, a test hidratáló, a gazdag testkrém, a zamatos testzuhanyzselék is ugyanazt a formulát és illatot használják, és elérhetőek az YSL -ben és sok más üzletben szerte a világon.