A legjobb 10 legjobb illatú hajparfüm spray Indiában

Voltak olyan esetek, amikor az ember teste kellemes illatot áraszt, de abban a pillanatban szagot kapunk a hajától, ez teljesen más történet. Függetlenül attól, hogy milyen drága termékeket használ, vagy mennyire higiénikus, a haj szagát nem lehet szabályozni, de biztosan el lehet takarni. Mielőtt elkezdené tűnődni és összezavarni magát a piacon lévő összes hajápolási termékkel, íme a legjobb illatú hajparfüm spray -k, amelyeket meg kell próbálnia elkerülni a hajbaleseteket,

A legjobb illatú hajparfüm spray Indiában:

Nézzük meg a legjobb 10 legjobb illatú hajparfüm spray -t, amelyek Indiában kaphatók.

1. Sachajuan védő hajparfüm:

Sachajuan védő hajparfüm

A Sachajuan hajparfüm olyan hajparfüm, amely nemcsak csodálatos illatúvá teszi a hajat, hanem megvédi azt a káros vegyszerektől. A parfüm minden típusú és hosszúságú hajra alkalmas, akár festett, akár természetes.

  • Előnyök & Hátrányok: Minden hajtípusra alkalmas, nagyon kellemes illata van.

2. Hedonista hajparfüm:

Sachajuan védő hajparfüm

A híres termék az indiai piacon, a Hedonista hajparfüm olcsóbb, mint a piacon lévő összes versenytársa, és tartós is, így alkalmas az indiai időjárásra és a haj típusára is..

  • Előnyök & Hátrányok: Olcsóbb a versenytársakhoz képest, és könnyebben beszerezhető.

3. Hair Shots hajillat:

Hair Shots hajillat

Permetezze a szokásos dezodorhoz hasonlóan, de a hajába, ne a testére, és illatosítsa be ezt a szép terméket. A Hair Shots hajillat olyan, mint a zsebdeo, amelyet mindannyiunknak hordoznunk kell a táskánkban; elengedhetetlen és megmentő azokon a napokon, amikor a fejbőr a szokásosnál többet izzad.

  • Előnyök & Hátrányok: Könnyen használható és remek illata van.

4. Thierrry Mugler:

Thierrry Mugler

Drága, nemcsak az ára, hanem a Thierry Mugler hajparfüm illata is drága. Ez az a fajta hajparfüm, amelyet a hírességek viselnek a vörös szőnyegen, gazdag illata van. Az ára magas, de az illata annyira egyedi, hogy megérte a pénzt.

  • Előnyök & Hátrányok: Drága termék, amelyet nem könnyű beszerezni a piacon.

5. Giorgio Armani Beauty Si Hair Mist:

Giorgio Armani Beauty Si Hair Mist

Egy másik híres márka, a Giorgio Armani Beauty Si Hair Mist elengedhetetlen a 3. oldal legtöbb emberének és a magas rangú embereknek. A termék drága, de az általa kínált illat nem illeszkedik a piacon lévő hajszálakhoz.

  • Előnyök & Hátrányok: Csak bizonyos üzletekben és webhelyeken érhető el.

6. Balmain hajparfüm:

Balmain hajparfüm

Általánosabb elnevezés a hajparfüm -spray -k esetében, a Balmain Hair parfüm tökéletes hajparfüm a férfiak számára. Könnyen permetezhető és használható A parfümnek erős és tartós illata van, amely minden nem számára egyformán alkalmas.

  • Előnyök & Hátrányok: Minden nemre alkalmas, jól ismert női parfüm márka nőknek és férfiaknak.

7. Chanel hajparfüm spray:

Chanel hajparfüm spray

Az egyik leggyakoribb név, ami eszünkbe jut, amikor a parfümökre gondolunk, a Chanel. A Chanel a testparfümökön kívül számos hajparfüm spray -t is kínál nőknek, amelyek olyan csodálatos illatot kölcsönöznek a hajadnak, hogy nem lesz kedved hamarosan megszabadulni ettől az illattól.

  • Előnyök & Hátrányok: Csak bizonyos boltokban kapható, drága termék a tömegek számára.

8. Fekkai hajillat -köd:

Fekkai hajillat -köd

A Fekkai Hair Fragrance Mist tökéletes nyári elengedhetetlen. A spray citrusos illattal rendelkezik, amely tökéletes azokon a napokon és éjszakákon, amikor a napozást tervezi tölteni, vagy csak élvezi a szellőt és a randi -éjszakát a tengerparton.

  • Előnyök & Hátrányok: Nagyon friss citrus illata van, amely friss érzést kelt.

9. Az EnQ hajpermet spray:

Az EnQ hajpermet spray

Az EnQ hajpermet spray természetes összetevőkből, például amla (egres) hajpermetből készült. Ez a természetes összetevőkből készült parfüm spray biztosítja, hogy nem károsítja közvetlenül vagy közvetve a hajat, és olcsóbb a többi hajparfüm spray -hez képest.

  • Előnyök & Hátrányok: Könnyen elérhető online és a vezető hajápolási üzletekben, természetes összetevőkből, így nem károsítja a hajat.

10. Wow 10 az 1-ben Miracle Hair Revitalizer Mist Spray:

Wow 10 az 1-ben Miracle Hair Revitalizer Mist Spray

Haja védelme, miközben tápanyagokkal és egyéb alapvető dolgokkal is ellátja, ugyanakkor jó illatúvá teszi, nem tűnik olyan lehetőségnek, amelyet könnyen elérhet egyetlen termékkel. A WOW 10 az 1-ben csodaszer hajregeneráló ködpermet valóban elhiteti velünk a tartalmának köszönhetően, amelyek többnyire természetesek, és gyönyörűvé teszik a hajat..

  • Előnyök & Hátrányok: 10 az 1 -ben előnyökkel rendelkezik, így sok pénzt takaríthat meg.

Hajparfüm használata nem szégyellhető, hiszen mindannyian izzadunk, és néha a hajunknak nehéz időket kell átélnie. Ahelyett, hogy naponta samponozná a hajat, és unalmassá és törékennyé tenné, száraz sampon használata néhány hajparfüm spray -vel megfelelőbb módja annak, hogy frissen nézzen ki sampon nélkül..

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Hol vásárolhatok hajparfüm spray -t Indiában?

Hajparfüm spray a vezető hajfürdőkben és szalonokban található. Számos vezető kozmetikai és hajápolási márka értékesíti saját hajparfüm spray -jét, amely megvásárolható a konnektorból vagy az internetről.

2. Hogyan kell felvinni egy hajparfümöt?

A hajparfümöt pontosan úgy kell felvinni, mint a testparfümöt vagy a ködöt. Permetezze a parfümöt a haj gyökerére és végére néhány centiméter távolságból, miközben néhány részt készít, hogy a parfüm egyenletesen permetezzen.

3. A hajparfüm és a száraz haj sampon hasonló?

Nem, mindkét termék teljesen különbözik egymástól. Míg a hajparfüm úgy működik, mint egy normál parfüm, de a haj számára kellemes illatúvá teszi a hajat, a száraz sampon víz nélkül tisztítja a hajat és a fejbőrt.