4 berømte parker i Ernakulam med billeder

Parker er et tilflugtssted for byboere, et pusterum for trætte rejsende og en kærlighed for turister. Fra forlystelsesparker til vandlande, offentlige parker til nationalparker, hver har sin egen charme og tilføjer hver bys skønhed, mens nogle danner selve eksistensen af ​​plante- og dyreliv. Når vi rejser sydpå til handelsbyen Kerala.

Smukke parker i Ernakulam med billeder:

Her er et kig på nogle af de forskellige parker i Ernakulam.

1. Subhash Bose Park:

parker i ernakulam

Beliggende i hjertet af Keralas Ernakulam -by, er Subhash Bose Park et perfekt afslapningssted, hvor man kan gå lange gåture og nyde de storslåede seværdigheder ved Kochi -søens bagvand og den nærliggende havn, der er fyldt med fiskerbåde og kanoer, forankrede skibe , og endda imponerende lystbåde af turister fra forskellige dele af verden, der ligger forankret nær Bolgatty -paladset.

2. Børnepark:

parker-i-ernakulam-børnepark

Børnepark i Ernakulam, der også er kendt som Indira Priyadarshini Park, tilbyder en levetid på underholdning for børn i alle aldre. Nogle af parkens højdepunkter er dens vandcykeldam, rulleskøjtelektioner og mini -legetøjstog, der tager børn med på en joyride i hele parken. Et musikalsk springvand midt i parken er en anden attraktion, hvor børn kan ses danse i takt med den musik, der spilles.

Den nyeste tilføjelse er en vedvarende energipark, hvor børn undervises i de mange naturlige energikilder og deres funktion. Feriesæsonen bringer masser af aktiviteter for børn som musik og dans, maleri og tegning, som alle søger at pleje deres rå talent og holde dem regaled på samme tid.

3. Veegaland Forlystelses- og Vandland:

parker-i-ernakulam-veegaland-vandland

Indiens første vand -forlystelsespark ligger ved Pallikkara i Ernakulam -distriktet i en højde af 77 m over havets overflade. Parken er bygget efter internationale standarder og sætter derfor barren, når det kommer til sikkerhed og hygiejne. Vandet fra de vandbaserede forlystelser og pools gennemgår en streng vandrensningsproces, mens sikkerhedsselerne til de mere elektrificerende forlystelser kontrolleres dagligt.

Forlystelserne i parken er kategoriseret som vandreture, hårrejsende forlystelser, børneture og familieture, der egner sig til mennesker i alle aldre. Parken er yderligere forskønnet med planter og træer, hvilket også gør det til et dejligt picnicsted.

4. Park Avenue:

parker-i-ernakulam-park-avenue

Park Avenue i Kochi eller Ernakulam er en berømt boulevard foret med over 45 blomstrende træer på begge sider. Strækningen på 1 km starter fra Gandhi Round og slutter ved Broadway. Vejen ligger i et parkområde midt i baggrunden for flere historiske bygninger. Træerne, der tårner sig over, danner en baldakin over vejen, hvilket giver den en gammel charme og absolut gør den til et sted, der er et besøg værd.