5 berømte parker i Jalandhar med billeder

Jalandhar var navnet på en dæmonkonge, der er blevet nævnt i det store indiske epos Mahabharata. Byen er opkaldt efter netop denne dæmon. Denne by ligger også mellem de to floder Satluj og Beas. Dette kan også være årsagen til navnet, som bogstaveligt talt betyder en jordstrækning mellem vandene! Den ældste by Punjab, denne by har en af ​​de højeste befolkninger i Indien! Det er mildest talt et interessant sted. Punjabis typiske larm får denne by til at tale for sig selv. Midt i den farverige travlhed i den store befolkning i byen er et par parker i Jalandhar.

Smukke parker i Jalandhar med billeder:

Lad os se på de bedste parker i Jalandhar.

Nikku Park:

parker i Jalandhar

Indgangsgebyret til dette vidunderlige sted er kun sparsomme to rupees. Dette gør denne park til den billigste mini -forlystelsespark i byen! Det startede som en smuk naturpark, men med tiden blev flere rekreative og spændende forlystelser tilføjet på grunden, hvilket gjorde det mere tiltrækkende for børnene. Det er et glimrende sted at tage til en picnic søndag. Forlystelserne holder børnene travlt, mens du kan finde en græsplæne og bare slappe af, mens du sidder blandt træer og blomsterbuske. Søndage er dog rush -dagene, så forvent ikke at nyde denne ro med meget ensomhed.

Jalandhar Vidunderland:

parker-i-jalandhar-eventyrland-jalandhar

Dette er byens bedste vandland! Det spreder sig over et fantastisk område på 11 hektar og har en spektakulær bølgebassin og aquadansgulv. Hele området er fyldt med spændende forlystelser, der får dig til at ønske dig mere! Denne forlystelsespark viser sig at være sjov for mennesker i alle aldre! Det har små sikre forlystelser for børn og nervepirrende for de mere vovede og ældre. Bølgebassinet er en favorit blandt alle. Det er det bedste sted at tage hele din familie til en dukkert! Kofangerbiler, diskotek og Rambo -toget er et par af de andre sjove forlystelser.

Burlton Park:

parker-i-jalandhar-burlton-park

Burlton Park i Jalandhar er mere et sportsområde. Det er for nylig blevet besluttet, at dette område skal konverteres til byens officielle sportshub. Det vil omfatte nationale sportsgrene som cricket, hockey og internationale sportsgrene som svømning, squash og så videre. Parken strækker sig over et stort område på 51,5 hektar. Haverne vil nu blive fjernet for at give plads til en cricketbane, en hockeybane og en swimmingpool. Butikker, der sælger sportsartikler, kommer op langs kanterne.

Thunder Zone forlystelsespark og vandland:

parker-i-jalandhar-torden-zone-park

Dette er det mest spændende og eventyrlige udflugtssted i hele Jalandhar! Området byder på flere sjove forlystelser som monotoget, musikbob, slående biler, gyngestole, babytog, larven og blæksprutten. Det tilbyder også vandreture som stænk, bådklubben og så videre. Sun ‘n’ Moon er en anden berømt tur i denne park. Det er et glimrende sted at tage din familie med ud i weekenden eller til at fejre dit barns fødselsdag i. Turen bliver børnene svimmel og meget taknemmelige! Der er intet som et lille adrenalin -jagt for at få et barn nøglet og glad. Denne forlystelsespark er spredt over et stort område og har en typisk bølgebassin og et lille vandland i sig selv.

Apna Park:

parker-i-jalandhar-apna-park

Apna Park er en lille, enkel offentlig park beliggende i J.P. Nagar -distriktet i Jalandhar. Dens grønne appellerer til øjet og tilføjer sin æstetiske charme. En lille offentlig park det er frekventeret af joggere, morgenvandrere, cyklister og så videre. blomster og planter, der dækker området, tilføjer lidt grønt til denne travle by.