6 berømte parker i Jamshedpur med billeder

Jamshedpur er en lille industriby med en moderat befolkning. Selvom den ikke er så udviklet som metrobyer, er den godt vedligeholdt og tilbyder alt, hvad en almindelig by kan. Det er som et kæledyrsprojekt fra Tata Steel -industrien, der har sine fabrikker placeret her. Byen omtales ofte som Tata eller Steel City. Selvom det er en industriby, har dette sted stadig sit grønt. En række parker og søer findes i dette område.

Fantastiske parker i Jamshedpur med billeder:

Lad os se på de bedste parker i jamshedpur.

 1. Jubilæumspark:

parker-i-jamshedpur-jubilæums-park

Tata Steel har haft meget at gøre med udviklingen af ​​Jamshedpur. Et af dets bidrag var at forskønne byen. Den første park, Tata Steel gav byen, var Jubilee Park. Det blev åbnet af Pandit Jawaharlal Nehru Indiens første premierminister og er dermed år gammel. Det er et glimrende sted at tilbringe en beroligende aften i eller gå en morgentur i. Parken har også en separat børnepark med gynger og andre rekreative forlystelser. Det har springvand og frodige rosenhaver, der tilføjer sin charme. Cyklister, joggere, vandrere og lignende kan ofte findes i dette område.

2. Tata Steel Zoological Park:

parker-i-jamshedpur-tata-stål-zoologisk-park

Denne park er et andet eksempel på, hvor godt Tata Company hjælper med at opretholde balancen i naturen. Beliggende tæt på stålværket, hjælper den frodige grønne og mangfoldige dyreliv i denne park med at kompensere for den forurening og røg, som planten forårsager. Selve zoologisk have er et glimrende sted at tage på en stille picnic. En tur rundt om Jubilee -søen eller langs naturstien er en glimrende måde at berolige nerverne på. Safari Park i zoologisk have giver dig mulighed for at ride gennem det sikrede område af parken, hvor du kan se dyr, der nyder deres liv i deres naturlige habitat!

3. Jubilee Nicco Forlystelsespark:

parker-i-jamshedpur-jubilæum-nicco-forlystelsespark

Dette er den første forlystelsespark, der åbnes i området og er dermed en velsignelse for Jamshedpurs børn, der tidligere lige havde hørt om sådanne spændende forlystelser i forlystelsesparkerne i metrobyerne. Parken indeholder sjove og eventyrlystne forlystelser som hvirvlende i vinden, stødende biler, rullende til månen, derbyridning, larvetur og en 75 meter lang rutsjebane. I modsætning til forlystelsesparkerne i metrobyer, der har meget farve sammen med beton, har denne park grønne bakker og blå vandområder, der tilføjer miljøet en naturlig charme. Det er det bedste sted at tilbringe en søndag med sin familie i.

4. Sir Dorabji Tata Park:

parker-i-jamshedpur-sir-dorabji-tata-park

Dette er en af ​​de smukkeste parker i Jamshedpur. Det dyrker frodige grønne marker med farverige blomster, der prikker på grunden, deres friske lugt brænder i vinden. Det berømte årlige blomsterudstilling i Jamshedpur afholdes på disse grunde. Strålende oplyste springvand, der aktiveres hver aften, øger stedets charme. Parken ligger i området omkring Keenan Stadion og er et besøg værd. Dette er de vidunderlige parker i jamshedpur.

5. Bhatia Park:

parker-i-jamshedpur-bhatia-park

Beliggende langs bredden af ​​Subarnarekha eller Kharkai -floden, er dette en anden fremragende park til stede i Jamshedpur. Parken er grøn og meget tiltalende for øjet. Velplejede græsplæner og velholdte blomsterbed forværrer dets æstetiske sans. Det er et sikkert sted at slippe dine børn løs. Skyggefulde træer og en betonsti gør det til et passende sted at tilbringe sin aften i eller gå en morgentur i.

6. Børnepark i Jubilee Park:

parker-i-jamshedpur-børns-park-i-jubilæums-park

Der er lavet en separat park inde i Jubilee Park. Dette er et af de mest foretrukne tilholdssteder for de fleste børn i byen. Udover gynger, rutsjebaner og anden sådan underholdning tilbyder parken alt, hvad et barn ville drømme om i sin drømmepark. Jordnødder, lyserød vat, is og andre sådanne ting sælges af sælgere i parken. Det har endda en skøjtebane!