7 berømte parker i Mumbai med billeder

Mumbai er en af ​​de mest sker storbyer i Indien. det er Los Angeles i Indien, hvor du kan forvente at få øje på berømtheder hvor som helst fra en simpel kaffebar til en trafikovergang! Denne travle lysby har også et stort antal smukke parker i nærheden!

Smukke parker i Mumbai med billeder:

Her er en liste over de bedste parker i Mumbai.

Cross Maidan:

parker i mumbai

Dette er en af ​​byens ældste haver, bygget og opkaldt efter et kors, der blev placeret her under portugisernes styre. Hvor det oprindelige kors var, står nu en skole, hvis børn er ivrige brugere af parken. Maidan var oprindeligt en del af Esplanade, som var navnet på de samlede områder i Oval maidan, Azad Maidan, Cooperage ground og cross maidan. Maidans herlighed er noget formindsket, da store skraldhøje nu pryder den sydlige ende af det. Vedligeholdelsen mangler også noget bestemt. Alligevel er den historiske baggrund nok til at forhindre, at denne park bliver til et andet boligkompleks.

Horniman Circle Gardens:

parker-i-mumbai-horniman-cirkel-haver

Denne have har et areal på 12.081 kvadratmeter og ligger i det sydlige Mumbai. Parken og området omkring den blev opkaldt efter Benjamin Horniman, redaktør af Bombay Chronicle. Selve haven er smuk, selvom den ikke er velholdt. Det bruges også til at være vært for en række berømte funktioner.

Joggers Park:

parker-i-mumbai-joggers-park

Joggers park er en fælles grund for klubmøder og jogginggrupper til at mødes i Bandra. Det har en beliggenhed ved havet og er derfor ideel til morgenvandrere og joggere. Bandras første latterklub blev indledt i Otters ‘klub, der ligger meget tæt på denne park. Denne klub gør aktivt brug af denne park til sine joggingaktiviteter. Grønt og en række blomster tilføjer en naturlig charme til parkens skønhed.

Joseph Baptista Gardens:

parker-i-mumbai-joseph-baptista-haver

Joseph Baptista Gardens eller Mazagaon haver, ligger oven på Bhandarwada Hill og har en række frodige grønne planter, der omfatter Cycas, ixora, musanda, bougainvillea og hibiscus. Den fremragende beliggenhed giver også en fantastisk udsigt over Mumbais kystlinje. Morgenvandrere og joggere fra boligområderne tæt på parken, hyppige dette område.

Kamala Nehru Park:

parker-i-mumbai-kamala-nehru-park

Parken er opkaldt efter Kamala Nehru, der var hustru til den flittige Jawharlal Nehru, Indiens første premierminister. Selve parken ligger oven på Malabar Hill i Mumbai. Den berømte marine drive og chowpatty strand er tæt på og kan ses fra denne park. Parken har gynger og rutsjebaner og andre interessante strukturer for at tiltrække børn. Disse inkluderer en fascinerende sko, der kan indtastes og er blevet inspireret af børns rim af den dame, der boede i en sko.

Shivaji Park:

parker-i-mumbai-shivaji-park

Denne park er en af ​​de største i Mumbai. Det er berømt for sin cricketbane, der er vært for alle de legendariske lokale kampe i Mumbai. Men dens grunde bruges også til fodboldtræning. Parken bygget til ære for Shivaji huser en storslået statue af det samme. Mange af bygningerne omkring denne park er ekstremt gamle, der går tilbage til det nittende århundrede.

Hængende haver:

parker-i-mumbai-hængende-haver

De hængende haver eller Pherozeshah Mehta Gardens er et smukt sæt parker komplet med blomsterbuske og en række træer. Statuer og udskæringer af dyr pryder kanterne af denne park, der huser et sæt smukke stenfontæner, der lyser op om aftenen. Maleriske solnedgange over det arabiske hav kan kun opleves her i hele byen. Det mest fascinerende ved hele parken er, at når den ses oppefra, stammer dens sti med bogstaverne QME.