8 berømte parker i Ahmedabad med billeder

Ahmedabad er hovedstaden i Gujarat, som ligger på den vestlige side af Indien. Det har haft en række konger, der havde regeret over det fra middelalderens historie til Mughals og Marathas. Der er mange monumenter, museer, søer, som er værd at besøge i byen. Det er kendt som murenes by og har også frodige grønne parker. Noget, der er svaghed for Amdavadi’erne, er mad, de er mad svæver, og dermed kan du ikke ignorere køkkenerne.

Fantastiske parker i Ahmedabad med billeder:

Her er en liste over de bedste parker i Ahmedabad.

1. Law Garden:

parker i Ahmedabad

Parker er rekreative områder, som folk kan nyde og dyrke motion. Law Garden i Ahmadabad er åben for offentligheden, som er blevet vedligeholdt af det kommunale selskab. Det er et fredeligt og roligt sted omgivet af træer. Det ligger i nærheden af ​​Law College, og det er derfor navnet. Haven er omgivet af markeder, der er fyldt med street hawkers, der sælger tøj og madvarer.

2. Parimal Garden:

parker-i-ahmedabad-parimal-have

Parimal Garden halter meget bagefter efter Law Garden. Uanset hvor meget madie Amdavadi er, er de nu kommet til at blive fitnessfreaks. Denne have er vidne til 1000 mennesker, der kommer for at jogge, gå eller løbe hver morgen såvel som aften. På billedet herunder ser vi ældre føle, at de træner ensartet, og parken ser pæn og grøn ud og har endda en dam ved den. Ahmadabad Municipal Corporation skal bruge 17 crores hvert år for at vedligeholde denne smukke have.

3. Vastrapur Lake Garden:

parker-i-ahmedabad-vastrapur-sø-have

Vastrapur Lake Garden er nyudviklet midt i et travlt sted i Ahmadabad, da det i omgivelserne har hospitaler, boligområder, kontorer, butikker, skoler osv. Det er bygget med stor omhu og ser ud til at være mere udviklet end nogen anden have. Der er skabt en sø i midten, som har have rundt omkring, hvilket giver folket et godt landskab, mens de laver deres regelmæssige øvelser.

4. Victoria Garden:

parker-i-ahmedabad-victoria-have

De europæiske og arabiske turister er blevet forbløffet over værkerne i Victoria Garden. det er en historisk have, der havde været til ære for dronning Victoria. Det ligger i den sydlige kant af Bhadra -fortet og har en statue af dronning Victoria med ordentligt vedligeholdt buske og græs og åbent for offentligheden til deres øvelser, og det er også en turists must -visit.

5. Sabarmati River Front:

parker-i-ahmedabad-sabarmati-flod-front

Sabarmati River Front er et sted, hvor folk går for at tage den kølige brise ved floden. Det er et smukt sted at komme med venner og familier og have en stille tid ved at høre lyden af ​​bølger komme og slå stenen. Det er blevet godt vedligeholdt, på billedet herunder kan vi se, at folk bruger på at gå og sidde ved floden.

6. Snow Park:

parker-i-ahmedabad-sne-park

Maniar’s Wonderland Snow Park er en kunstig snepark, der er lavet til underholdning for børn. Vi kan konstatere, at den er unik i naturen og holder en – 5 graders temperatur. Folk, der savner Kashmir og andre områder dækket af sne, vil elske at få en forsmag på det her.

7. Tirupati Naturpark:

parker-i-ahmedabad-tirupati-naturpark

Tirupati Natural Park er den største forlystelsespark i Gujarat. Det har forskellige forlystelser, vandland og har unikke arkitekturer. Det er blevet skabt med forskellige temaer for spændende eventyr, skove, monumenter, der alle er oprettet forskellige steder i det brede område.

8. Indroda Naturpark:

parker-i-ahmedabad-indroda-naturpark

Indroda Nature Park ligger lidt i udkanten af ​​byen, ved bredden af ​​Sabarmati. Parken er hjemsted for mange vilde dyr; den har vildsvin, sjakal, pindsvin, mange krybdyrarter osv. Der er et kontor, en lille zoologisk have og botanik, alt i en park. Billedet herunder viser os en sti omgivet af træer på begge sider.