9 berømte parker i Bangalore med billeder

Bangalore, der med rette kaldes ‘Garden City of India’, kan prale af nogle af de bedste haver og parker, der udgør byens største attraktioner. Disse parker er et paradis for joggere, fitnessfreaks og unge som gamle, hvad enten det er at tage en afslappet tur eller bare beundre det naturskønne miljø. Parkernes overdådige skønhed med sine velplejede græsplæner, spirende blomsterbed og utallige springvand giver en perfekt ramme til at slappe af krop, sind og sjæl.

Populære parker i Bangalore med billeder:

Lad os se på de 9 bedste parker i Bangalore.

1. Cubbon Park:

parker i bangalore

Cubbon Park, der dækker 300 hektar grønt område, er en af ​​de største parker i Bangalore. Dens overflod af flora og fauna kombineret med æstetiske bygninger og imponerende statuer af berømte personer gør det til mere end en park. Parken omfatter motorveje og velanlagte vandrestier, der inviterer til vandrere tidligt om morgenen og er hjemsted for over 6000 arter af planter og træer, hvilket gør det til et paradis for naturforskere at studere alle former for planteliv. Dette er de fantastiske parker i Bangalore.

2. Coles Park:

parker-i-bangalore-coles-park

Coles Park i Frazer Town har eksisteret siden 1914 og har sin egen historiske betydning knyttet til den. Parken udgjorde en podie for militære bands, der spillede her under kolonistyret. Bandstand -området er nu udstyret med bænke og en vandresti. Freedom Fighters Park, da den er blevet omdøbt, trækker joggere som en magnet. Parken er især kendt for at have faciliteter, der strækker sig til handicappede, f.eks. En rampe ved indgangen for at lette adgangen, en kørestolsbane i legerummet og endda legeredskaber, der er bygget til at lette handicappede børn. Parken kan også prale af tennisbaner og en skøjtebane, der adskiller den fra resten.

3. Bugle Rock Park:

parker-i-bangalore-bugle-rock-park

Bugle Rock Park ligger midt i naturlige klippeformationer og er en lille park fyldt med springvand og vandfald og tårnhøje træer samt tre templer og et amfiteater, der kan rumme 300 mennesker. Parken tiltrækker omkring 1000 besøgende hver dag, hovedsagelig de ældre, og parken betragtes som et rollatorparadis.

4. M.N. Krishna Rao Park:

parker-i-bangalore-m-n-krishna-rao-park

Beliggende i lokaliteten Basavanagudi og opkaldt efter den tidligere fungerende Diwan i Mysore, M.N. Krishna Rao Park er et ideelt tilflugtssted for fritidssøgende. Spredt ud over 69825 kvadratmeter land omfatter parken joggingbaner, legepladser og træfyldte landskaber, der giver masser af underholdning for joggere, børn og naturelskere. Dette er de vidunderlige parker i Bangalore.

5. Cariappa Memorial Park:

parker-i-bangalore-cariappa-park

Denne 22 hektar store park er et mindesmærke for Field Marshall K.M. Cariappa af de indiske væbnede styrker. Parken blev bygget af den indiske hær i 1996, som også er ansvarlig for dens vedligeholdelse. Parkens mest karakteristiske træk er dets tilbud til spil med militært tema og andre sjove aktiviteter for børn. Parken underholder også besøgende med seks optrædende militære bands på sit bandstand hver fjortende dag. En gangbro på 1,8 km med brosten går gennem parken, hvor vandrere kan indånde den friske luft, der er forurenet af insekticider og pesticider.

6. Jayamahal Park:

parker-i-bangalore-jayamahal-park

En lille, men velholdt park, Jayamahal Park er forskønnet med vægmalerier fyldte landskaber og gips af parisfigurer. Parken er mest elsket af joggere og børn, der kommer for at lege i den, og er et perfekt sted for en familie -picnic.

7. Lal Bagh Botanisk Have:

parker-i-bangalore-lal-bagh-botanisk-have

Lal Bagh betyder Red Garden er Bangalores mest kendte botaniske have. Midtpunktet i haven er dens berømte drivhus, der hvert år er vært for et blomsterudstilling. Den største samling af tropiske planter findes i haven i Lal Bagh, der også huser et akvarium og en sø, som alle gør det til en af ​​de største attraktioner i Bangalore. Det her er det bedste

8. Lumbini -haver:

parker-i-bangalore-lumbini-haver

Lumbini-haverne ved bredden af ​​Nagawara-søen i Bangalore tilbyder et fredeligt tilbagetog for voksne, der bare kan slappe af og slappe af med sin miljøvenlige sejladspark og 12.500 kvadratmeter kunstige strand. Parken er også udstyret med en børnepool, hvilket gør den til et af de bedste steder for en familieudflugt.

9. Bannerghatta Biologisk Park:

parker-i-bangalore-bannerghatta-biologisk-park

En tur til Bannerghatta Biologiske Park tager næsten halvanden time, men den 25.000 hektar store park består af en zoologisk reserve for vilde dyr som den indiske tiger, løver, leopard og andre pattedyr, et zoologisk museum, krybdyrgård og Indiens første sommerfuglpark med mere end 20 arter af sommerfugle gør turen det hele værd. Der er meget at se og lære herfra, hvorfor parken er en stor turistattraktion i Bangalore.