9 Berømte parker i Mysore med billeder

Mysore er den kulturelle og historiske hovedstad i Karnataka. Det er fuld af smukke parker, legepladser og steder, du kan besøge. Mange af dem er også relateret til historie. Nogle af de bedste parker i Mysore er blevet optaget i de følgende par afsnit for din bekvemmelighed.

Fantastiske og populære parker i Mysore med billeder:

1. Brindavan Gardens:

Brindavan Gardens parker i mysore

Brindavan Gardens, der ligger i Mysore, er en af ​​de smukke haver, landet nogensinde har set. Konstruktionen af ​​denne skønhed begyndte i år 1927, og den blev afsluttet i år 1932. Dette sted har mere end to millioner besøgende om året og er et stort turiststed i Mysore. Denne have er blevet bygget på tværs af floden Kaveri er byens mest prestigefyldte haver.

2. Bandipur National Park:

Bandipur National Park Berømte parker i Mysore

Bandipur National Park er et besøg værd. Turen er underholdende og er et strålende og eksotisk sted at besøge. Antallet af dyr her er uendeligt, og hver af dem ser attraktive, smukke og æstetiske ud. Leoparderne, hjortene, tigre, elefanter og orner øger skønheden og charmen ved denne park og gør den til en park, der er et besøg værd.

3. GRS Fantasy Park:

GRS Fantasy Park Berømte parker i Mysore

GRS Fantasy Park of Mysore er en forlystelsespark med vandland, der er spredt over 30 hektar jord. Det er fuld af spil, forlystelser og mange andre aktiviteter, der får dig til at nyde dit korte ophold i parken. Det er et godt sted til familie picnics og udflugter og er et ganske sikkert sted at være i.

4. Planet X Park:

Planet X Park Berømte parker i Mysore

Planet X Park of Mysore ligger cirka fem kilometer væk fra Mysore Zoo. Det er et godt sted at gå ud med din familie og venner, da det har gode gokart-, bowling- og videospilfaciliteter. Det har også en golfbane og en cocktail lounge, hvor du kan nyde dig selv fuldstændigt.

5. Nagarhole National Park:

Nagarhole National Park Berømte parker i Mysore

Nagarhole National Park er også kendt som Rajiv Gandhi National Park. Det ligger i Karnataka og er et af de bedste naturreservater i landet. Vandløbene, vandfaldene og dalene her ser maleriske ud. Den indeholder også en tæt løvskov, som gør den til en af ​​de bedste parker i landet at besøge.

6. Sri Chamarajendra Nationalpark:

Sri Chamarajenra National Park Mysore

Mysore zoo er en af ​​de ældste zoologiske haver, der skal bygges i Sydindien. Det har en lang række attraktioner og er hjemsted for et stort antal unikke og attraktive arter.

7. Karanji Lake Nature Park:

Karanji Lake Nature Park Berømte parker i Mysore

Karanji Lake Nature Park i Mysore er det bedste sted for dem, der er fugleure. Fuglenes flugt her er helt majestætisk. Disse fugles vinger vil bedøve dig, og hvis naturentusiaster går til dette sted, vil de være mere end glade. Der er et stort antal fuglearter her, og alle er meget unikke, attraktive og smukke.

8. Ambedkar Park:

Ambedkar Park Berømte parker i Mysore

Mysore har omkring 180 parker og legepladser. En af de populære er Ambedkar Park i Jayanagar. Det er bygget i et af boligområderne og er kendt for sin naturlige og kølige stemning. Blomsterne, der vokser her, er også smukke og fantastiske. Dette er de berømte parker i Mysore.

9. Lingambudhi Kere Park:

Lingambudhi Kere Park

Lingambudhi Kere er en smuk park beliggende i den historiske by Mysore. Det har en lang og naturlig gangsti og er omgivet af frodige grønne bambustræer. Udseendet af disse bambus træer øger charmen ved parken og gør det til et sted, der er et besøg værd. Denne park er også ret stor. Det tager omkring tyve minutter bare at afslutte en runde.