9 Berømte parker i Ooty med fotos

Ooty, der ligger i Tamil Nadu er kendt for sin maleriske skønhed og naturlige omgivelser. Det giver dig en fantastisk pragt af flora og fauna og lindrer dine visionære sanser. Ooty er dog også kendt for sine dejlige og smukke parker. Derfor har vi listet nogle fantastiske parker i Ooty, så du også kan besøge dem.

Smukke parker i Ooty med billeder:

Lad os se på de vidunderlige parker i Ooty.

1. Sim’s Park:

parker i ooty

Sim’s Park of Ooty er en af ​​de smukkeste og mest fantastiske parker, du skal se. Det har over tusinde arter af jord og er spredt over omkring 12 hektar jord. Stedet er eksotisk, naturligt og malerisk. Det er grønt, rummeligt og har fået fantastisk udsigt fra dem, der har besøgt denne naturlige skønhed.

2. Botanisk Have:

Berømte parker i Ooty-Botaniske haver

Den botaniske have i Ooty er historisk. Det blev bygget i løbet af året 1857-1867. Det har en enorm samling af flora og fauna og har et stort antal blomster, planter, buske og orkideer. Selv noget så sjældent som orkideer er placeret her. Denne park vil helt sikkert få dig til at få en fantastisk og sjov oplevelse. Besøg denne skønhed, og du vil aldrig fortryde. Dette er en af ​​de berømte parker i Ooty.

3. Børnepark:

Berømte parker i Ooty-Children's Park

Børneparken i Ooty ligner et egentligt grønt tæppe. Blomsterne tilføjer sin herlige skønhed og vil helt sikkert tiltrække ethvert barn. Ro, sejlsport og ridning er nogle af de underholdninger, som parken har tilbudt. Tag dit barn med til dette smukke sted, og du vil helt sikkert have det så sjovt.

4. Trådhaven:

Berømte parker i Ooty-The Thread Garden

Thread Garden har en fantastisk samling blomster og ser helt naturlig ud. Det tog næsten tolv år at skabe denne skønhed, og man må sige, at det var det hele værd. Uden maskiner har det været som håndlavet med så meget opmærksomhed, omhu og detaljer. Dette gør haven til noget, der absolut bør besøges.

5. Lake Park:

Berømte parker i Ooty-Lake Park

Lake Park er en skønhed! Det er prydet med smukke træer, grønt land og en dejlig sø. Det har tusinder og tusinder af besøgende hvert år, og det ser ud til, at folk virkelig nyder at være på dette sted. Det er et fantastisk sted for alle dem, der kan lide at gå ud med deres familie og venner i en tid med sjov og afslapning.

6. Dyrehave:

Berømte parker i Ooty-Deer Park

Ligesom sit navn er Dyrehaven fuld af de smukkeste arter i verden. At se dem tygge på græs og vandre rundt i græsarealet ser smukt og majestætisk ud. Denne park er byens stolthed og er også et primært tiltrækningsværktøj.

7. Rosenhave:

Berømte parker i Ooty-Rose Garden

At besøge Rose Park vil helt sikkert blive en vidunderlig oplevelse. Det berigende sæt rosenbuske ser så vidunderligt ud. Det øger charmen ved stedet og gør det til et smukt sted at besøge. Rosenhaven er finansieret af regeringen og har et stort antal besøgende hvert år.

8. Black Thunder Theme Park:

Berømte parker i Ooty-Black Thunder Theme Park

Black Thunder Theme Park er en berømt forlystelsespark beliggende i den smukke by Ooty. Det har en lang række fascinerende forlystelser, der helt sikkert vil blæse i dit sind. Vandet er blåt og funkler under sollyset. Denne park er en favorit blandt børnene og besøges af tusinder af familier i weekender og ferier.

9. Forlystelsespark Ramayana:

Berømte parker i forlystelsesparken Ooty-Ramayana

Ramayana Theme Park of Ooty er en anden populær forlystelsespark. Folk nyder at komme til dette sted på grund af det store antal seje og sjove forlystelser. Restauranterne her er også ganske gode. At komme til denne forlystelsespark i Ooty bliver helt sikkert meget sjovt.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80