9 Berømte parker i Pune med billeder

Pune er en af ​​de mest sker byer i landet. Fuld af indkøbscentre, forlystelsesparker, søer og springvand; denne by er virkelig et veludviklet og smukt sted. Den kølige stemning, den store mængde og bemærkelsesværdige mad gør dette sted interessant og meget attraktivt. Hvis du håber på at opdage nogle flotte og fine steder i Pune, skal du besøge parkerne.

Smukke parker i Pune med billeder:

Her er et par gode forslag.

1. Bund Garden:

parker i pune

Bund Garden er en af ​​de mest prestigefyldte og velkendte haver i Pune. Det er en stærk repræsentation af maharashtrisk kultur og livsstil. Parken er meget ren og har en del blomsterbed og buske. De høje kokospalmer omkring centrum af dette sted gør placeringen attraktiv og fantastisk. Plantelivet her er udsøgt, og buskene er godt trimmet.

2. Kamala Nehru Park:

Kamala Nehru Park er Punes stolthed. Fyldt med et stort udvalg af træer og buske, er dette sted helt udsøgt og fantastisk. De strukturer, der er blevet bygget, er ret kunstneriske og faste. De får stedet til at se godt indrettet og attraktivt ud. At besøge denne park skal virkelig give dig en frisk følelse.

3. Rajiv Gandhi Nationalpark:

parker-i-pune-rajiv-gandhi-nationalpark

Rajiv Gandhi National Park er en af ​​de bedste og velkendte naturreservater i landet. Det rummer et stort antal dyr, og alle ser flotte og skønne ud. Parker som disse øger landets æstetiske skønhed og viser også folks bekymring for dyreliv og planter.

4. Pune Okayama Nationalpark:

parker-i-pune-okayama-venskab-have

Pune Okayama National Park eller Pune Okayama Friendship Garden er en af ​​de smukkeste og friskeste haver, du nogensinde vil se. Græsarealerne, godt trimmede buske og den frodige grønne række planter får dig helt sikkert til at blive forelsket i dette sted. Denne park er også ganske kendt i Pune og har mange besøgende hvert år.

5. Shunyo Park:

parker-i-pune-shunyo-park-i-pune

Shunyo -parken ligger i Koregaon Park i Pune. Det er grønt, roligt og roligt, dette sted er fantastisk til at slappe af og meditere. Det er en af ​​de populære parker i Pune og er blevet ønsket og værdsat af mange. Hvis du leder efter en tid med afslapning og ro, bør du helt besøge Shunyo Park of Pune.

6. Tathawade Park:

parker-i-pune-tathawade-udyan

Tathawade Park of Pune er en af ​​de største og mest udsøgte parker, der kan ses. Træerne er lange og grønne, og jorden er ganske ren. Hvis du leder efter et sted, der er isoleret, så skal du helt komme til dette sted. Det hjælper dig med at finde din indre sjæl og tage dit åndelige liv til et helt nyt niveau.

7. Saras Baug:

parker-i-pune-saras-baug

Saras Baug of Pune er en meget ren og smuk park. Det har et stort antal træer, buske og små planter. Dette sted er fantastisk til en lang morgentur og ser helt smukt ud, når det regner. Kom til denne park en gang imellem, og du vil helt sikkert nyde dig selv.

8. Baner Pashan Biodiversity Park:

parker-i-pune-baner-prashan-biodiversitetspark

Baner Pashan Biodiversity Park er en af ​​de berømte og anerkendte parker i Pune. Det er smukt, pænt og meget smukt. De utallige plantearter gør dette sted unikt og velkendt.

9. P.L Deshpande Have:

parker-i-pune-p-l-deshpande-japansk-have

P.L. Deshpande Garden er også anerkendt som den japanske have. Dette sted er meget attraktivt, smukt, og du vil helt sikkert nyde dig grundigt, når du når denne destination. Haven er næsten himmelsk.