9 Berømte parker i Thane med billeder

Den unikke og storslåede topografi af Thane -landskabet bliver hjemsted for en lang række flora og fauna. Parkerne er smukke og attraktive. Men udtrykket park betyder ikke nødvendigvis, at der kun ville være naturparker, der er også en hel del forlystelses- og fantasiparker, hvilket har gjort Thane til et meget populært sted for parker og rekreative steder.

Smukke og populære parker i Thane med billeder:

Her er en liste over parker i Thane, Indien.

1. Pay Master Park:

parker i thane

Pay Master Park of Thane er en smuk attraktion. Dette er blevet klassificeret som en af ​​de mest populære og velholdte parker, der findes i staten Maharashtra. De grønne landskaber, det rene land, de smukke strukturer og de bemærkelsesværdige mønstre gør dette sted berømt og mest besøgt.

2. Kamala Nehru Park (Alibag):

Kamala Nehru Park er en af ​​de mest unikke og sødeste parker i Thane. Det har været en favorit blandt børnene, og der kommer hundredvis af dem hver dag. Den lange sko, der er konstrueret, ser meget fascinerende og smuk ud. Kamala Nehru Park er virkelig en af ​​de smukkeste parker i Thane i dag.

3. Shivaji Park:

Shivaji Park

Shivaji -parken i Thane er kendt blandt alle sportsfolk i staten. Fra unge til alle kommer drenge hertil for at dyrke alle slags sportsgrene. Jorden her er frisk, ren og meget trimmet dagligt. Det er en stor og velkendt park og er blevet en af ​​de mest prestigefyldte parker, der findes i regionen Thane.

4. Powai Naturpark:

Powai Nature Park er naturlig, smuk, fantastisk og smuk. Det ser bedst ud om natten, især når den lille vandpool her udvikler små springvand, og den begynder at gløde under lysene. Folk her kommer både i løbet af dagen og natten og har over tusinder af besøgende om året. Denne park er fantastisk til dem, der leder efter en god aften udenfor med familie og venner.

5. Jogger’s Park:

Jogger Park

Jogger’s Park er sandsynligvis de mest anerkendte parker i Thane. Hvordan kan vi glemme den berømte film Joggers Park, der blev udgivet i 2006? Det er dejligt at vide, at Thanes parker har så stor popularitet, at selv film er opkaldt efter det. Denne park er dog et godt sted at dyrke motion, jogge og gå en dejlig lang løbetur. For alle fitnessfreaks og atleter er Jogger’s Park of Thane stedet for dig.

6. Belapur Mango Garden:

Belapur Mango Garden er en meget speciel og naturligt begavet park beliggende i Thane. De frodige grønne lande, træer, buske og buske gør denne park til et smukt sted at besøge. Ikke bare naturen, men også elefantturen her ser yndig og attraktiv ud. Elefanten er helt sikkert det unikke element i Belapur Mango Garden.

7. Ammu Water Park and Resort:

Ammu Water Park and Resort er en af ​​Thanes bedste forlystelsesparker. Dette sted forbliver normalt overfyldt i ferier og weekender. Det er en favorit blandt børnene, og du vil aldrig undlade at se mange af dem hver gang du går der.

8. Yazoo Park:

Yazoo Park er den bedste forlystelsespark, du finder i Thane. Det har et stort antal forlystelser, og alle er spændende, super sjove og spændende.

9. Vardhman Fantasy Park:

Vardhman Fantasy Park of Thane ser herlig og fantastisk ud. Stedet ser så rigt og smukt ud, at det vil minde dig om de eventyr, du har læst, da du var ung. At komme til denne park vil helt sikkert være meget sjovt.