Berømte parker i Pondicherry med billeder

Pondicherry har smukt bevaret den karakteristiske franske smag, der emmer af de fransk-stilede koloniale arkitekturer. En by, der er ekstremt velplanlagt og velholdt og prydet med nogle af de mest udsøgte parker og haver, du nogensinde vil støde på i Indien.

Pondicherry har også bevaret friskheden og roen i den indo-franske kultur, der er synonym med de farvestrålende bygninger mod det klare blå vand ligesom en side ud af et romantisk eventyr. Her er vores udvalg af de mest besøgte parker og haver i det eneste fagområde, hvor det mest talte sprog er fransk.

Smukke parker i Pondicherry med billeder:

Botaniske haver:

parker i pondicherry

Udlagt i den udsmykkede franske stil med beskårne træer, smukke blomsterbed og grusforede stier og vandområder vil selve indgangen fange dig. Franskmændene introducerede over 1500 plantearter, hvilket gjorde dette til en biologisk mangfoldig flora og den allerbedste i det sydlige Indien. Det har et specielt lys- og lydshow med et springvand midt i haven.

Bharathi Park:

parker-i-pondicherry-bharathi-park

Denne frodige grønne plet midt i byen er en tiltrængt lindring fra solens ulmende stråler i løbet af somrene. Der er granitbænke, hvor folk kan sidde og slappe af, mens børnene leger i parken eller bakkerne og bolder sig i damvandet. Dette er et smukt sted, hvor selv film optages. Et meget populært offentligt sted i byen.

Den oplyste Aayi Mandapam står tydeligt midt i parken, der tilføjer til sin ydmyge skyline. Det er en erindring af de franske kolonister om en kurtisan, der lavede et reservoir ud af sit eget hus i Puducherry.

Chunnambar Backwater:

parker-i-pondicherry-chunnambar-bagvand

Ca. 8 km fra hovedbyen har dette tropiske paradis en rolig, flydende å på den ene side. Sejl nedstrøms åen til sandet og tag på camping i et hyggeligt telt. Alternativt kan du booke træhuse og nyde det store udendørs med de bedste inden for øko-turisme. Disse træhuse er et af de største trækplaster for familie -picnics og afslappede eneboer. Tag en tur til havet for at se vidne til legende delfiner, der rider rundt i deres naturlige levesteder.

Aurobindo Ashram:

parker-i-pondicherry-aurobindo-ashram

Mens ashrammet er beviset på Sri Aurobindos simple levevis og højt tænkende moral, er gården udstyret med smukke grønne træer. Smukke blomster, både farverige og velduftende, pryder Samadhi i midten og spredt ud over hele komplekset. Roligt, roligt og fredeligt er de bedste ord til at beskrive dette sted.

Statue af Dupleix:

parker-i-pondicherry-statue-af-dupleix

Som en passende hyldest til den legendariske Francois Dupleix, tidligere generalguvernør for de franske bosættelser i Indien, blev hans statue rejst i anerkendelse af hans tjenester, posthumt af den franske regering. En smuk baggrund har udsigt over en farverig børnepark i den sydlige ende af den velholdte Goubert Avenue Boulevard.

Statue af Jeanne d’Arc:

parker-i-pondicherry-statue-af-joan-of-arc

Union Territory of Pondicherry er velsignet med maleriske naturlandskaber. Den tidligere franske koloni bugner også af historicitet, der fremgår af de mange historiske statuer som statuen af ​​Jeanne d’Arc.

Statuen af ​​Jeanne d’Arc står højt i strålende uberørt marmor, omgivet af en smukt plejet have foran L ’Eglise de Notre Dame des Anges. En berømt kriger, fransk avantgarde og troende på Kristus, hun var mod og tillid personificeret. Man er passende inspireret af den stemning, der er skabt med denne have, som er en stille eneboer efter en træt dag på arbejdet.

Byen har noget for enhver smag, overvejende med det formål at slappe af og leve hver dag, som den kommer. Med Sri Aurobindos visdom, Joan of Arcs mod og tapperhed, de historiske betydninger og den uovertrufne naturlige skønhed i Pondicherry kan man aldrig undgå at værne om hvert minut af det.