Smukke helligdomme og parker i Kerala med billeder

Karakteriseret med tætte tropiske regnskove, der er mere til Kerala end dets ikoniske bagvand. Her er vores udvalg af de bedste parker og haver, som Guds eget land har at byde på.

Berømte parker i Kerala med billeder:

Her hentede vi nogle af de bedste parker i Kerala med billeder, som helt sikkert tiltrækker dig.

Eravikulam Nationalpark:

parker i kerala

Populært kaldet Roof of Kerala, det er Keralas største nationalpark beliggende i Idukki -distriktet i Kerala. Den truede Nilgiri Tahr er den eneste vilde ged, der lever syd for Himalaya. Det betragter Kerala som dets naturlige habitat og dermed betydningen af ​​denne park.

Beliggende i de vestlige Ghats, som er en af ​​verdens nitten hotspots for biodiversitet, er det, der gør denne park speciel. Med sentinel Anamudi -toppen som baggrund, kan parken prale af frodig vegetation og understøtter en bred vifte af fauna.

Det bedste tidspunkt at besøge er mellem november til april. Det er, når den frodige grønne tropiske stedsegrønne skov er i sin fulde herlighed.

Silent Valley National Park:

parker-i-kerala-stille-dal-nationalpark

Beliggende i Palakkad -kvarteret, er denne parks unikke navn, fordi den er fri for sirens kvidren. Hjem for en af ​​de mest truede arter af aber, kaldet løvehale makak og sjældne planter og urter. Det beskytter også elefanter, tigre og pantere samt de mindre dyr inden for den tykke underskov og løv.

Det bedste tidspunkt at besøge er mellem september til marts. Det er godt forbundet med jernbaner og transport.

Mathikettan Shola Forest:

parker-i-kerala-mathikettan-shola-skov

Beliggende i landsbyen Poopara i Idukki-distriktet, blev denne park for nylig underrettet for næsten et årti siden for at beskytte dyrelivet og biodiversiteten i området. Shola -skoven i området har en unik økologisk og geomorfologisk rigdom, hvilket gør den til en ekstremt sjælden plet af blomsterlig mangfoldighed.

Pampadum Shola Forest:

parker-i-kerala-pambadum-shola-nationalpark

Den mindste nationalpark i staten ligger i Marayoor -landsbyen Idukki. I betragtning af den miljømæssige betydning af den sjældne biodiversitet i Shola-græsgange, blev dette område anmeldt som et beskyttet område i det sidste årti.

Chinnar Wildlife Sanctuary:

parker-i-kerala-chinnar-wildlife-sanctuary

Helligdommen er dedikeret til at bevare det truede Grizzled Giant Squirrel og Star Tortoise. Sammen med dem husker helligdommen også de andre pattedyr, der også anser dette for at være deres naturlige levested.

Kumarakom fuglereservat:

parker-i-kerala-kumarakom-fuglereservat

Denne helligdom er hjemsted for de lyse, blødgjorte besøgende fra det fjerne Sibirien om vintre og er en fugleobservatørs glæde. Vandveje er placeret på bredden af ​​Vembanad -søen og er det bedste medium til at se disse fugle tæt på.

Periyar National Park og Tiger Reserve:

parker-i-kerala-periyar-nationalpark

Periyar National Park blev bygget ved siden af ​​Periyar -floden for at beskytte disse kongelige dyr mod krybskytternes kløer og er gradvist blevet en stor turistattraktion i Kerala. Turister fra hele verden kommer for at opleve den magi, der er i hjertet af denne helligdom.

Det er uden tvivl det rigeste levested for store pattedyr, da det giver dækning og næring i form af saftige skud og græsser. Indfødte til Periyar er:

• Indisk elefant

• Nilgiri Langur

• Løvhale makak

parker-i-kerala-periyar-national-park-darter

En dagstur vil bringe fugle frem på sandeltræet og palisander såsom:

• Kæmpe Hornbill,

• Skarv,

• Darter,

• Fiskeørn og

• Ketcher-tailed Drongo

Det bedste tidspunkt at besøge er når som helst andet end januar til juli, som er monsun -sæsonen.

Bortset fra de sædvanlige dyrelivssteder skal der være en særlig omtale af Botanisk Have i Ooty. Det er hjemsted for tusinder af eksotiske arter af planter og træer. Midtpunktet er en forstenet træstamme, der anslås at være et par millioner år gammel. De betagende seværdigheder og lyde fra den prisvindende rosenhave kan virkelig genoplive selv de mest trætte sjæle.