Top 7 berømte parker i Vijayawada med billeder

Vijayawada er den tredjestørste by i den sydindiske delstat Andhra Pradesh. Det er en handelsby og har det næstbedste jernbanekryds i Indien. Det er som en global by, fordi den er stærk inden for alle aspekter af industrier, politik, transport, landbrug osv. Byen har forskellige steder, folk kan besøge som templer, bakker, huler, og byen er kendt for at have 60 parker, blandt hvilke de mest populære er Rajiv Gandhi Park og Mahatma Gandhi Park.

Smukke parker i Vijayawada med billeder:

Her er en liste over de bedste parker i Vijayawada.

1. Rajiv Gandhi Park:

rajiv gandhi park vijayawada

Rajiv Gandhi Park ligger ved indgangen til Vijayawada og er en af ​​byernes meget populære steder at besøge. Parken er etableret og vedligeholdt af byens kommunale selskab. Parken byder på korrekt afskårne græsarealer og stier, hvor folk går videre, det er som en mini -zoo og et akvarium, der har skabt kunstige dyr, der er musikalske springvand åbne om aftenen. De har også en uddannelsesmæssig del af parken, hvor folk får at vide om dinosaurer og uddøde dyr. De har vist skyderi, der er en jeep til stede der for børn at køre på, der er en cricketzone, bungee -trampolin og endda en kantine.

2. Dr.B.R. Ambedkar & Raghavaiah Park:

Dr.B.R. Ambedkar & amp; Raghavaiah Park

Det, der gør de populære parker på Vijayawada berømte, er dets unikke i udstyr, som de skildrer smukt. Dr.B.R. Ambedkar & Raghavaiah Park har sin hovedattraktion i hængebroen, der forbinder to parker i parken på hver side af kanalerne. De har skabt forlystelsesudstyr som gynger og rutsjebaner, der er lavet til børnene.

3. K.L. Rao Park:

K.L. Rao

Parker er normalt lavet til at folk kan gå, dyrke motion og for børnene at lege og ride på deres underholdningsgenstande. K. L Rao Park i Vijayawada har ændret disse definitioner ved at tilføje flere ting til den. Parken har en swimmingpool og sejlads, og folk får mere rekreation, end de forventer af en park.

4. Mahatma Gandhi Park:

Berømte parker i Vijayawada-Mahatma Gandhi Park

Mahatma Gandhi Park er den ældste park i Vijayawada. Som vi kan se på billedet, har vi ved indgangen en blå låge af griller med navnet skrevet i hamstringen sammen med et skråt tag af sten. Parken har mange træer og blomster og stier, som folk kan gå. Parken består også af et motionscenter og er ret populær.

5. G.V.S Sastry Park:

G.V.S Sastry

G. V. S Sastry Park ligger i nærheden af ​​Satyanarayanapuram i Vijayawada. Parken er blevet oparbejdet med en masse ideer, der får mennesker og turister til at blive tiltrukket af det endnu mere. på billedet herunder bemærker vi, at der er en bred sti at gå, og på to sider af den har den velplejede planter og nogle kunstigt skabt. Der er figurer lavet på mursten, og i det indre er det fuld af forskellige slags træer. Der er en ‘skating ring’, som børnene er meget glade for.

6. Tangirala Veera Raghavaiah Park:

raghavaiah park vijayawada

Tangirala Veera Raghavaiah Park er en park i Vijayawada, der er skabt på en måde for at tage os tilbage til gamle dage, da det ligner en slags palads eller et fort. På ydersiden er den blevet malet rød og mellem to mursten kan vi også se hvidt. Den fortæller os historier om de tidligere historier, der er blevet skabt med forskellige statuer.

7. Forlystelsespark Haailand:

Thailand resort vijayawada

Forlystelsesparken Haailand er forlystelsespark i Vijayawada, som har en strålende innovation lavet af ingeniørerne til at få en Buddha -figur til at hænge i luften og have vandkilder under sig. Denne forlystelsespark har flere forlystelser og et vandland for rekreation af mennesker.

Vijayawada er en af ​​de udviklende byer i Indien. Der er mange parker i Vijayawada, der viser smuk natur. Næste gang planlægger at se disse smukke parker .. ikke gå glip af!