5 híres park Jalandharban képekkel

Jalandhar egy démonkirály neve volt, akit a nagy indiai Mahabharata eposz említ. A város erről a démonról kapta a nevét. Ez a város szintén a két folyó, Szatluj és Beás között található. Ez lehet az oka a névnek, amely szó szerint földterületet jelent a vizek között is! Pandzsáb legrégebbi városa, ez a város az egyik legmagasabb lakosságú Indiában! Enyhén szólva érdekes hely. A pandzsábi tipikus nyüzsgése miatt ez a város önmagáért beszél. A város nagy lakosságának színes nyüzsgése közepette néhány park Jalandharban.

Gyönyörű parkok Jalandharban képekkel:

Nézzük meg Jalandhar legjobb parkjait.

Nikku Park:

parkok Jalandharban

Ennek a csodálatos helynek a nevezési díja csak csekély két rúpia. Ez teszi ezt a parkot a város legolcsóbb mini vidámparkjává! Gyönyörű természeti parkként indult, de idővel számos szabadidős és izgalmas túrát tettek hozzá, hogy vonzóbbá tegyék a gyermekek számára. Kiváló hely egy vasárnapi piknikre. A túrák elfoglalják a gyerekeket, míg Ön talál egy füves helyet, és csak pihenjen fák és virágbokrok között ülve. A vasárnapok azonban a rohanó napok, ezért ne várd, hogy sok magányban élvezd ezt a nyugalmat.

Jalandhar Wonder Land:

parks-in-jalandhar-wonderland-jalandhar

Ez a legjobb vízi park a városban! Félelmetes 11 hektáros területen terül el, és látványos hullámmedencével és vízi táncparkettel rendelkezik. Teljes területe izgalmas túrákkal teli, amelyek miatt többre vágyik! Ez a vidámpark szórakoztatónak bizonyul minden korosztály számára! Kicsi biztonságos túrákat kínál a gyerekeknek, és idegrontóakat a merészebbek és idősebbek számára. A hullámmedence a kedvencek között van. Ez a legjobb hely az egész család elmerülésére! A lökhárító autók, a diszkó és a Rambo vonat néhány egyéb szórakoztató túra.

Burlton Park:

parks-in-jalandhar-burlton-park

A Jalandhar -i Burlton Park inkább sportterület. A közelmúltban úgy döntöttek, hogy ezt a területet a város hivatalos sportközpontjává alakítják át. Ez magában foglalja a nemzeti sportokat, például a krikettet, a jégkorongot és a nemzetközi sportokat, például az úszást, a fallabdát és így tovább. A park hatalmas, 51,5 hektáros területen fekszik. A kerteket most eltávolítják, hogy helyet kapjanak a krikettpálya, a jégkorongpálya és az úszómedence számára. Szélein sportárukat árusító üzletek jönnek fel.

Thunder Zone vidámpark és vízi park:

parks-in-jalandhar-thunder-zone-park

Ez a legizgalmasabb és legkalandosabb kirándulóhely Jalandhar egész területén! A környéken számos szórakoztató túra található, mint a mono vonat, zenei bob, feltűnő autók, lengő székek, babavonat, a hernyó és a polip. Ezenkívül vízitúrákat is kínál, mint a csobbanás, a csónakklub és így tovább. a Sun ’n’ Moon egy másik híres útja ennek a parknak. Kiváló hely arra, hogy elvigye családját hétvégére, vagy ünnepelje gyermeke születésnapját. Nincs olyan, mint egy kis adrenalin, hogy egy gyereket kulcsosra és boldoggá tegyen. Ez a hatalmas területen elterülő vidámpark egy tipikus hullámmedencét és egy kis vízi parkot magában foglal.

Apna park:

parks-in-jalandhar-apna-park

Az Apna Park egy kicsi, egyszerű nyilvános park Jalandhar J.P. Nagar kerületében. Zöldsége vonzza a szemet, és növeli esztétikai varázsát. Egy kis nyilvános parkban gyakran futnak kocogók, reggeli sétálók, kerékpárosok és így tovább. a területet borító virágok és növények egy kis zöldet adnak ehhez a forgalmas városhoz.