8 híres park Ahmedabadban képekkel

Ahmedabad Gujarat fővárosa, amely India nyugati oldalán fekszik. Királyok sorozata uralkodott a középkori történelemtől a mogulokig és marathákig. Sok műemlék, múzeum, tó található, amelyeket érdemes meglátogatni a városban. A falak városaként ismert, és buja zöld parkokkal is rendelkezik. Valami, ami gyenge az Amdavadiék számára, az az étel, ételbúvók, így nem hagyhatja figyelmen kívül a konyhákat.

Csodálatos parkok Ahmedabadban képekkel:

Itt található Ahmedabad legjobb parkjainak listája.

1. Törvénykert:

parkok Ahmedabadban

A parkok szabadidős területek, ahol az emberek élvezhetik és gyakorolhatják. Az Ahmadabadban található Law Garden nyitva áll a nyilvánosság előtt, amelyet az önkormányzati vállalat tartott fenn. Békés és nyugodt hely fákkal körülvéve. A Jogi Főiskola közelében található, és ezért a név. A kertet piacok veszik körül, amelyek tele vannak utcai árusokkal, akik ruhákat és élelmiszereket árulnak.

2. Parimal kert:

parkok-in-ahmedabad-parimal-garden

A Parimal Garden valóban sokkal elmarad a Law Garden után. Akármennyire is ínyenc Amdavadi, most lementek, hogy fitness -őrültek legyenek. Ez a kert 1000 ember szemtanúja, akik minden reggel és este futni, sétálni vagy futni jönnek. Az alábbi képen azt látjuk, hogy az idősek egyformán gyakorolnak, a park pedig szépen és zölden néz ki, és még egy tó is van mellette. Az Ahmadabad Városi Vállalatnak évente 17 koronát kell költenie ennek a gyönyörű kertnek a fenntartására.

3. Vastrapur tókert:

parkok-in-ahmedabad-vastrapur-tó-kert

A Vastrapur -tókert újonnan épült Ahmadabad forgalmas helyén, mivel a környéken kórházak, lakónegyedek, irodák, üzletek, iskolák stb. Találhatók. Nagy odafigyeléssel épült, és úgy tűnik, fejlettebb, mint bármely más kert. Van egy tó, amelyet középen hoztak létre, körülötte kert, amely jó tájat nyújt az embereknek, miközben rendszeres gyakorlatokat végeznek.

4. Victoria Garden:

parks-in-ahmedabad-victoria-garden

Az európai és arab turisták csodálkoztak a Victoria Garden munkáin. Ez egy történelmi kert, amely Viktória királyné tiszteletére készült. A Bhadra erőd déli szélén található, és Viktória királyné szobrával rendelkezik, megfelelően karbantartott cserjékkel és fűvel, és nyitva áll a nyilvánosság számára a gyakorlatokhoz, és ez egy turista kötelező látogatása..

5. Sabarmati folyófront:

parks-in-ahmedabad-sabarmati-river-front

A Sabarmati River Front egy olyan hely, ahová az emberek elmennek, hogy felvegyék a hűvös szellőt a folyó mellett. Ez egy gyönyörű hely, ahol barátokkal és családokkal érkezhet, és csendesen érezheti magát, amikor hallja a hullámok hangjait, és megüti a követ. Jól karbantartották, az alábbi képen láthatjuk, hogy az emberek sétálnak és ülnek a folyó mellett.

6. Hópark:

parkok-in-ahmedabad-hó-park

A Maniar’s Wonderland Snow Park egy mesterséges hópark, amelyet gyermekek szórakoztatására készítettek. Meggyőződhetünk arról, hogy egyedülálló a természetében és -5 fokos hőmérsékletet tart fenn. Azok, akik hiányolják Kasmírt és más hóval borított területeket, szívesen kóstolnak meg itt.

7. Tirupati Természeti Park:

parks-in-ahmedabad-tirupati-natural-park

A Tirupati Természeti Park Gujarat legnagyobb vidámparkja. Különböző vidámparkokkal, vízi parkkal és egyedi architektúrával rendelkezik. Az izgalmas kalandok, erdők, műemlékek különböző témáival jött létre, mindezt a széles terület különböző pontjain.

8. Indroda Natúrpark:

parks-in-ahmedabad-indroda-nature-park

Az Indroda Natúrpark egy kicsit a város szélén, a Sabarmati partján található. A park számos vadon élő állatnak ad otthont; vaddisznó, sakál, sertés, sok hüllőfaj stb. Van egy iroda, egy kis állatkert és botanika, mindez egy parkban. Az alábbi képen egy ösvény látható, amelyet mindkét oldalon fák vesznek körül.