9 híres park Mysore -ban képekkel

Mysore Karnataka kulturális és történelmi fővárosa. Tele van gyönyörű parkokkal, játszóterekkel és helyekkel, amelyeket meglátogathat. Sokan a történelemhez is kapcsolódnak. Mysore legjobb parkjait az alábbi néhány bekezdésben soroljuk fel az Ön kényelme érdekében.

Csodálatos és népszerű parkok Mysore -ban képekkel:

1. Brindavan kertek:

Brindavan Gardens parkok Myszore

A Mysore -ban található Brindavan Gardens az egyik gyönyörű kert, amelyet az ország valaha látott. Ennek a szépségnek az építése 1927 -ben kezdődött, és 1932 -ben fejeződött be. Ennek a helynek évente több mint kétmillió látogatója van, és Mysore egyik legfontosabb turisztikai helye. Ez a kert a Kaveri folyón épült, a város legrangosabb kertje.

2. Bandipur Nemzeti Park:

Bandipur Nemzeti Park Híres parkok Mysore -ban

A Bandipur Nemzeti Parkot mindenképpen érdemes meglátogatni. Az utazás élvezetes, ragyogó és egzotikus hely. Az állatok száma itt végtelen, és mindegyik vonzónak, szépnek és esztétikusnak tűnik. A leopárdok, szarvasok, tigrisek, elefántok és vaddisznók fokozzák a park szépségét és varázsát, és parkot érdemes meglátogatni.

3. GRS Fantasy Park:

GRS Fantasy Park Híres parkok Mysore -ban

A GRS Fantasy Park of Mysore egy vidám vízi park, amely 30 hektáros területen terül el. Tele van játékokkal, túrákkal és sok más tevékenységgel, amelyekkel élvezni fogja a rövid tartózkodást a parkban. Ez egy nagyszerű hely családi piknikekhez és kirándulásokhoz, és meglehetősen biztonságos hely.

4. Planet X Park:

Planet X Park Híres parkok Mysore -ban

A Mysore Planet X Park körülbelül öt kilométerre található a Mysore Állatkerttől. Remek hely a családjával és barátaival kirándulni, mivel remek gokartozási, bowlingozási és videojáték-lehetőségekkel rendelkezik. A szálloda golfpályával és koktélbárral is rendelkezik, ahol teljesen élvezheti magát.

5. Nagarhole Nemzeti Park:

A Nagarhole Nemzeti Park híres parkjai Mysore -ban

A Nagarhole Nemzeti Park Rajiv Gandhi Nemzeti Park néven is ismert. Karnatakában található, és az ország egyik legjobb vadállománya. A patakok, vízesések és völgyek itt festői. Sűrű lombhullató erdőt is tartalmaz, amely az ország egyik legjobb látogatható parkjává teszi.

6. Sri Chamarajendra Nemzeti Park:

Sri Chamarajenra Nemzeti Park Mysore

A Mysore állatkert az egyik legrégebbi állatkert Dél -Indiában. Széles látnivalókkal rendelkezik, és számos egyedülálló és vonzó fajnak ad otthont.

7. Karanji -tó Natúrpark:

Karanji -tó Természeti Park Híres parkok Mysore -ban

A Mysore -i Karanji -tó Természeti Park a legjobb hely azok számára, akik madárfigyelők. A madarak repülése itt teljesen fenséges. Ezeknek a madaraknak a szárnya megdöbbent, és ha a természet szerelmesei erre a helyre mennek, akkor több mint boldogok lesznek. Rengeteg madárfaj található itt, és mindegyik nagyon egyedi, vonzó és gyönyörű.

8. Ambedkar Park:

Az Ambedkar Park híres parkjai Mysore -ban

Mysore -ban körülbelül 180 park és játszótér található. Az egyik népszerű a Jayanagarban található Ambedkar Park. Az egyik lakónegyedben épült, és természetes és hűvös hangulatáról ismert. Az itt termő virágok is szépek és lenyűgözőek. Ez a Mysore híres parkja.

9. Lingambudhi Kere Park:

Lingambudhi Kere Park

A Lingambudhi Kere egy gyönyörű park Mysore történelmi városában. Hosszú és természetes gyalogútja van, és buja zöld bambuszfák veszik körül. Ezeknek a bambuszfáknak a megjelenése növeli a park varázsát, és érdemes meglátogatni. Ezenkívül ez a park hatalmas. Körülbelül húsz percet vesz igénybe egy kör befejezése.