9 híres park Ootyban fotókkal

A Tamil Naduban található Ooty festői szépségéről és természetes környezetéről ismert. A növény- és állatvilág nagyszerű pompáját kínálja, és megnyugtatja látóérzékeit. Ooty azonban szép és gyönyörű parkjairól is ismert. Ezért felsoroltunk néhány nagyszerű parkot Ooty -ban, hogy Ön is meglátogassa őket.

Gyönyörű parkok Ootyban képekkel:

Nézzük meg Ooty csodálatos parkjait.

1. Sim parkja:

parkok ootyban

A Sim’s Park of Ooty az egyik legszebb és legcsodálatosabb park, amelyet látni fog. Több mint ezer fajta földdel rendelkezik, és körülbelül 12 hektáron terül el. A hely egzotikus, természetes és festői. Zöld, tágas és nagyszerű kilátást kapott azoktól, akik meglátogatták ezt a természeti szépséget.

2. Botanikus kertek:

Híres parkok az Ooty-Botanikus Kertben

Az Ooty Botanikus Kert történelmi. 1857-1867 között épült. Hatalmas növény- és állatvilággyűjteménnyel rendelkezik, és rengeteg virágot, növényt, cserjét és orchideát tartalmaz. Még olyan ritka dolgok is találhatók itt, mint az orchideák. Ez a park biztosan fantasztikus és szórakoztató élményt nyújt. Látogassa meg ezt a szépséget, és soha nem fogja megbánni. Ez Ooty egyik híres parkja.

3. Gyermekpark:

Híres parkok az Ooty-gyermekparkban

Az Ooty Gyermekpark egy valódi zöld szőnyeg hasonlósága. A virágok növelik dicsőséges szépségét, és biztosan vonzanak minden gyermeket. Az evezés, a csónakázás és a lovaglás a park által kínált szórakoztató programok közé tartozik. Vidd el gyermekedet erre a gyönyörű helyre, és biztosan olyan jól fogsz szórakozni.

4. A szálkert:

Híres parkok Ooty-The Thread Garden-ben

A szálkert nagy virággyűjteménnyel rendelkezik, és teljesen természetesnek tűnik. Majdnem tizenkét évbe telt, amíg létrehozták ezt a szépséget, és azt kell mondanunk, hogy teljesen megérte. Gépek nélkül olyan volt, mint a kézi kézművesség, ennyi odafigyeléssel, gondossággal és részletességgel. Ez teszi a kertet olyasmivé, amelyet mindenképpen meg kell látogatni.

5. Lake Park:

Híres parkok az Ooty-Lake Parkban

A Lake Park egy szépség! Gyönyörű fák, zöld föld és gyönyörű megjelenésű tó díszíti. Évente több ezer látogatója van, és úgy tűnik, az emberek nagyon élvezik ezt a helyet. Nagyszerű hely mindazoknak, akik szeretnek kirándulni családjukkal és barátaikkal a szórakozás és a pihenés idejére.

6. Szarvaspark:

Híres parkok az Ooty-Deer Parkban

Csakúgy, mint a neve, a Szarvaspark tele van a világ legpompásabb fajaival. Gyönyörűnek és fenségesnek tűnik nézni, ahogy füvön rágják és a gyepen kóborolnak. Ez a park a város büszkesége, és a vonzás elsődleges eszköze is.

7. Rózsakert:

Híres parkok az Ooty-Rose Gardenben

A Rózsapark látogatása minden bizonnyal csodálatos élmény lesz. A dúsító rózsabokrok olyan csodálatos megjelenésűek. Növeli a hely varázsát, és gyönyörű helyszínt biztosít a látogatáshoz. A rózsakertet a kormány finanszírozza, és minden évben nagy számú látogatója van.

8. Black Thunder vidámpark:

Híres parkok az Ooty-Black Thunder vidámparkban

A Black Thunder Theme Park egy híres vidámpark, amely Ooty gyönyörű városában található. Számos lenyűgöző túrája van, amelyek biztosan felrobbantják az elmédet. A víz kék és csillog a napfény alatt. Ez a park a gyerekek kedvence, és családok ezrei látogatják hétvégén és ünnepnapokon.

9. Ramayana vidámpark:

Híres parkok az Ooty-Ramayana vidámparkban

Az Ooty Ramayana vidámpark egy másik népszerű vidámpark. Az emberek szívesen jönnek erre a helyre, mert sok hűvös és szórakoztató túrája van. Az itteni éttermek is nagyon jók. Az Ooty vidámparkba való ellátogatás minden bizonnyal szórakoztató lesz.