9 híres park Pune -ban képekkel

Pune az ország egyik leggyakrabban előforduló városa. Tele van bevásárlóközpontokkal, vidámparkokkal, tavakkal és szökőkutakkal; ez a város valóban jól fejlett és gyönyörű hely. A hűvös hangulat, a nagy tömeg és a figyelemre méltó ételek teszik ezt a helyet érdekessé és nagyon vonzóvá. Ha Pune fantasztikus és szép helyeit szeretné felfedezni, látogasson el a parkokba.

Gyönyörű parkok Pune -ban képekkel:

Íme néhány jó javaslat.

1. Bund Garden:

parkok Pune -ban

A Bund Garden Pune egyik legrangosabb és legismertebb kertje. Ez a maharaszti kultúra és életmód erőteljes ábrázolása. A park nagyon tiszta, és számos virágágyás és bokor található. A hely központját körülvevő magas kókuszfák vonzóvá és lenyűgözővé teszik a helyet. A növényi élet itt kiváló, és a bokrok jól vannak nyírva.

2. Kamala Nehru Park:

A Kamala Nehru Park Pune büszkesége. Sok fával és bokorral tele, ez a hely tökéletesen csodálatos és csodálatos. Az épített szerkezetek meglehetősen művésziek és szilárdak. Ezek a hely jól berendezettnek és vonzónak tűnnek. Ha meglátogatja ezt a parkot, valóban friss érzést ad.

3. Rajiv Gandhi Nemzeti Park:

parks-in-pune-rajiv-gandhi-national-park

A Rajiv Gandhi Nemzeti Park az ország egyik legjobb és legismertebb vadállománya. Rengeteg állatot tart, és mindegyik pompás és szép. Az ilyen parkok növelik az ország esztétikai szépségét, és megmutatják az emberek aggodalmát a vadon élő állatok és növények iránt.

4. Pune Okayama Nemzeti Park:

parkok-in-pune-okeama-barátság-kert

A Pune Okayama Nemzeti Park vagy a Pune Okayama Friendship Garden az egyik legszebb és legfrissebb kert, amelyet valaha látni fog. A gyepek, a jól nyírt bokrok és a buja zöld növénysorozat biztosan megszeretik ezt a helyet. Ez a park Pune -ban is jól ismert, és minden évben sok látogatója van.

5. Shunyo Park:

parkok-in-pune-shunyo-park-in-pune

A Shunyo Park a Punei Koregaon Parkban található. Zöld, derűs és nyugodt, ez a hely remek kikapcsolódásra és meditációra. Ez Pune egyik népszerű parkja, és sokan kedvelték és értékelték. Ha pihenésre és nyugalomra vágyik, érdemes ellátogatnia a Pune Shunyo Parkba.

6. Tathawade Park:

parks-in-pune-tathawade-udyan

A Pune Tathawade Park az egyik legnagyobb és legszebb park, amelyet látni lehet. A fák hosszúak és zöldek, a föld pedig tiszta. Ha elszigetelt helyet keres, akkor teljesen el kell jönnie erre a helyre. Segít megtalálni a belső lelkedet, és teljesen új szintre emelni a lelki életedet.

7. Saras Baug:

parks-in-pune-saras-baug

A Pune -i Saras Baug egy nagyon tiszta és gyönyörű kinézetű park. Számos fa, bokor és kis növény található benne. Ez a hely nagyszerű egy hosszú reggeli sétához, és teljesen szépnek tűnik, ha esik. Időnként látogasson el ebbe a parkba, és biztosan jól fogja érezni magát.

8. Baner Pashan Biodiversity Park:

parkok-in-pune-baner-prashan-biodiverzitás-park

A Baner Pashan Biodiversity Park Pune egyik híres és elismert parkja. Pompás, ügyes és nagyon szép. A számtalan növényfaj egyedivé és jól ismerté teszi ezt a helyet.

9. P.L Deshpande Garden:

parks-in-pune-p-l-deshpande-japanese garden

A P.L. A Deshpande Garden japánkertként is elismert. Ez a hely nagyon vonzó, gyönyörű, és biztosan jól fogja érezni magát, ha eléri ezt a célállomást. A kert szinte mennyei.