9 híres park Vadodarában képekkel

India a kultúra, az örökség és az építészet földje. Az itteni tájak romantikusak és festői szépsége lenyűgöző. A parkokban és a szabadidős helyszíneken található Vadodara Gujarat egyike azoknak a különleges helyeknek, ahol teljesen élvezheti és pihenhet. Ez az állam gyorsan fejlődéshez vezet, és jól kapcsolódik az ország néhány nagyvárosához, például Delhihez és Mumbaihoz. Ez Gujarat legnagyobb városa, és kulturális városaként is ismert. Ha Vadodara ezen egzotikus helyszíneinek valamelyikét tervezi meglátogatni, felsoroltuk Vadodara legjobb parkjait.

Gyönyörű parkok Vadodarában képekkel:

Itt vannak Vadodara legjobb parkjai.

1. Sayaji Baug:

parkok Vadodara

A Sayaji Baug Vadodara egyik legjobb és legelismertebb parkja. A fák, a táj, a zöld füvek és építmények gyönyörűek és jól karbantartottak. Ha erre a helyre érkezik, nyugodtnak fogja érezni magát, mivel a régió kellemes és élvezetes.

2. Champaner Pavagadh Régészeti Park:

parks-in-vadodara-champaner-pavagadh-régészeti park

A Champaner Pavagadh Vadodara Régészeti Park egy másik jól ismert helyszín és helyszín. Történelmi jelentősége és kultúrája van. Évente több ezer látogatója van, és egy jól ismert park Gujarat államban. Az itteni műemlékek jól karbantartottak és megalapozottak. Ha arra vágyik, hogy meglátogassa India régészetét, akkor mindenképpen látogasson el erre a helyre.

3. S Cube vízi park:

parkok-in-vadodara-s-kocka-vízipark

A Vadodara S Cube vízi parkja az egyik legjobb szórakoztató vízi park, amelyet meg kell látogatnia. Nagyszerű diákkal rendelkezik, amelyek biztosan izgalomba hoznak és izgatnak. Ha azt szeretné, hogy remekül érezze magát családjával és barátaival, akkor ide kell eljönnie.

4. Ajwa Fun World vízi park:

parks-in-vadodara-ajwa-fun-world-water-park

Az Ajwa Fun World Water Park egy izgalmas és szórakoztató célpont Vadodara, amelyet érdemes meglátogatni. Az itteni túrák biztosan életed legjobb élményeit nyújtják. A gyerekektől a felnőttekig mindenki szeretne eljönni a Fun world vízi parkba, mert szórakoztató és szórakoztató ez a remek hely..

5. Gujarat Fun World:

parkok-in-vadodara-gujarat-fun-world

A Gujarat Fun World egy másik szórakoztató helyszín a családjával és barátaival való lógáshoz. A víz itt hűvös, és a túrák fantasztikusak. Rengeteg ember érkezik minden nyáron, és úgy tűnik, hogy népszerűsége idővel növekszik. A Gujarat Fun World minden bizonnyal a legjobb hely.

6. Jambughoda Wildlife Sanctuary:

parkok-in-vadodara-jambughoda-vadvilág-szentély

A Jambughoda Wildlife Sanctuary az ország legegzotikusabb és legszebb faját kínálja. Ez a Vadodarában található hely kiválóan alkalmas felfedezésre. Ha többet szeretne megtudni India vadvilágáról, a Jambughoda Wildlife Sanctuary mindenképpen az a hely, ahová el kell látogatnia.

7. Vadhvana vizes élőhely és ökotábor:

parkok-in-vadodara-vadhvana-vizes-és-öko-kemping

A Vadhvana -vizes élőhely és az Eco kemping csodálatos és ragyogó hely, ahová el lehet menni. A kertek gyönyörűek és a helyek teljesen egzotikusak. A hely nagyon természetes, és feltétlenül jöjjön ide családjával és barátaival.

8. Vishala Városliget:

parks-in-vadodara-vishal-khadi-öko-kemping

A Vishala City Park Vadodara büszkesége. A festői szépség, a természet és a helyek gyönyörűek és csodálatosak. Az itt található parkok túlmutatnak a képzeleten, és a hely mindenképpen megéri a látogatást.

9. Vadodara Nemzeti Park:

parkok-in-vadodara-nemzeti-park-of-vadodara

A Vadodara Nemzeti Parkok a világ legjobb helyei. Az itteni fajok egzotikusak, az állatok pedig nagyon szépek és vonzóak. Ezek tükrözik az ország élővilágát és gazdag örökségét, valamint azt is, hogy mennyire gondozott és gondozott India állatkertjei és parkjai.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80