Top 7 híres park Vijayawada képekkel

Vijayawada a harmadik legnagyobb város a dél -indiai Andhra Pradesh államban. Ez egy kereskedelmi város, és a második legjobb vasúti csomóponttal rendelkezik Indiában. Ez olyan, mint egy globális város, mert erős az iparágak, a politika, a közlekedés, a mezőgazdaság stb. Minden területén. A városban számos hely található, ahol az emberek meglátogathatnak, például templomok, dombok, barlangok, és a városban 60 park található. a legnépszerűbbek a Rajiv Gandhi Park és a Mahatma Gandhi Park.

Gyönyörű parkok Vijayawada -ban képekkel:

Itt található a Vijayawada legjobb parkjainak listája.

1. Rajiv Gandhi Park:

rajiv gandhi park vijayawada

A Rajiv Gandhi Park a Vijayawada bejáratánál található, és az egyik legnépszerűbb város. A parkot a város önkormányzati társasága alapítja és karbantartja. A park megfelelően vágott gyepeket és ösvényeket kínál, ahol az emberek sétálnak, olyan, mint egy mini állatkert és egy akvárium, amelyben mesterséges állatokat hoztak létre, esténként zenés szökőkutak vannak nyitva. Oktató részük is van a parkban, ahol az emberek megismerkedhetnek a dinoszauruszokkal és a kihalt állatokkal. Lőfegyverlövéseket mutatnak be, egy dzsip van jelen, ahol a gyerekek lovagolhatnak, van krikettzóna, bungee trambulin és még egy menza is.

2. Dr.B.R. Ambedkar & Raghavaiah Park:

Dr.B.R. Ambedkar & amp; Raghavaiah Park

A Vijayawada népszerű parkjait az teszi híressé, hogy egyedülálló a felszereltségük, amelyet gyönyörűen ábrázolnak. A Dr.B.R. Ambedkar & A Raghavaiah Park fő vonzereje a függőhíd, amely a park két parkját köti össze a csatornák két oldalán. Olyan szórakoztató berendezéseket készítettek, mint a hinták és csúszdák, amelyeket a gyermekek számára készítettek.

3. K.L. Rao Park:

K.L. Rao

A parkokat általában arra tervezték, hogy az emberek sétáljanak, gyakoroljanak, a gyerekek pedig játsszanak és lovagoljanak szórakoztató tárgyaikon. A Vijayawada -i K. L Rao Park megváltoztatta ezeket a meghatározásokat azáltal, hogy további dolgokat adott hozzá. A park medencével és csónakázóhellyel rendelkezik, és az emberek többet pihennek, mint amit elvárnak egy parktól.

4. Mahatma Gandhi Park:

Híres parkok a Vijayawada-Mahatma Gandhi Parkban

A Mahatma Gandhi Park Vijayawada legrégebbi parkja. Amint azt a képen is láthatjuk, a bejáratnál van egy kék rácsos kapu, amelyen a név szerepel a felhalmozásban, valamint a ferde kőtető. A parkban sok fa, virág és ösvény található az emberek számára. A parkban edzőterem is található, és nagyon népszerű.

5. G.V.S Sastry Park:

G.V.S Sastry

A G. V. S Sastry Park Satyanarayanapuram közelében, Vijayawadában található. A parkban sok ötlet merült fel, ami még inkább vonzza az embereket és a turistákat. az alábbi képen észrevesszük, hogy széles ösvény vezet, és két oldalán megfelelően ápolt növények vannak, és néhány mesterségesen létrehozott. Vannak téglákon készült figurák, és a belső térben tele van különféle fákkal. Van egy „korcsolyázó gyűrű”, amelyet a gyerekek nagyon szeretnek.

6. Tangirala Veera Raghavaiah Park:

raghavaiah park vijayawada

A Tangirala Veera Raghavaiah Park egy park Vijayawadában. Azért hozták létre, hogy visszavegyen bennünket a régi időkbe, mint valami palotának vagy erődnek. Kívül vörösre festették, és két tégla között fehér is látható. Történeteket mesél nekünk a múltbeli mesékről, amelyeket különböző szobrokkal hoztak létre.

7. Haailand vidámpark:

haailand resort vijayawada

A Haailand vidámpark a Vijayawada vidámparkja, amelyben egy ragyogó újítást fejlesztettek ki a mérnökök, hogy Buddha alakját felfüggesztsék a levegőben, és vízforrások vannak alatta. Ez a vidámpark számos túrát és vízi parkot kínál az emberek kikapcsolódásához.

Vijayawada az egyik fejlődő város Indiában. Sok park található Vijayawada -ban, amely a gyönyörű természetet mutatja. Legközelebb tervezd meg, hogy megnézed ezeket a gyönyörű parkokat..ne tessék..hagyj ki!